Допингирани играчи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Допингирани играчи

Мнениеот Gonzi_407 » 22 дек 2011 15:11

Бекъма написа:Не може само с пачки и тренировки.Същите тези тюфлеци до вчера не откъсваха,а днес бягат по 90 минути 15 кръга.Да не искаш да кажеш,че Петев е открил някаква нова методика за подготовка?Че той направо е за мястото на Съра!

Абе пич цяла в цяла европа издържат да тичат по 90 минути, само тука ли взимат допинг и не могат да тичат толкова? Защо се правите на луди. Няма нужда Петев да открива топлата вода, може просто да се е научил да е използва!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 дек 2011 15:15

Мен друго ме интересува, Ники Александров каза, че условието да се присъдят служебни загуби е да има поне 3-ма хванати с допинг :!:
Ко прайм ся? :oops:
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 22 дек 2011 15:16

Gonzi_407 написа:Мен друго ме интересува, Ники Александров каза, че условието да се присъдят служебни загуби е да има поне 3-ма хванати с допинг :!:

Еми смятай...мачът им с нас, Литекс и Лудогорец!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 дек 2011 15:16

ЕМИЛ написа:
POPCORN написа:?Стоянов и другите да не са някакви химици ,че да са запознати с всеки препарат?Затова си има доктори и те отговарят за тия неща!

тогава представи си какво е професионалното ниво на докторите в клуб с претенциите на ЦСКА.

Общо взето пак станахте за резил и затова сега ще ви скъсваме от бъзици и вие ще търпите.

Вие ли ще ни говорите за резил и за бъзици мале мале наглост !
Памета ли ти е къса или това е поредния опит да се прехвърли от болната на здравата глава ?
Теб ще търпя да се бъзикаш , пич успокой се никой няма да те търпи напротив всички можем да ти пожелаем "хубави" неща и да те пратим на село при мама.

На сините приятелки им се ослади участието в квалификациите за ШЛ по служебен път с минус 16 точки и сега пак драпат и цапат типично по доноснически да съкратят аванса . Естествено че доктора и играча или играчите ще го отнесат няма кой друг , за доказан допинг на един играч всички посинели искат вадене на ЦСКА от футбола :lol: :lol: :lol: .
Ще ми се правят на праведни и честни сякаш вчера за 15-ти път не хванаха техен играч кьоркютук пиян катастрофирал с колата .
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 дек 2011 15:17

А какво става, ако и другите 4-ма играча на ЦСКА са също с положителни проби, питам информативно, не за да се заяждам :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 дек 2011 15:18

Ако са с допинг, ще си понесат наказанието. Някои от тези играчи няма и да липсват толкова - Янчев скоро приключва, Платини щяха уж да го разкарват, Трифонов не е твърд титуляр, а Стоянов и Галчев не ми харесаха този полусезон. Разбира се трудната част ще бъде привличането на заместници, но и с това ще се оправим.
Плюс това изобщо не е ясно дали новите 4-ма споменати наистина са вземали допинг, така че е прибързано отсега да се разсъждава.
Последна промяна от Udoji90 на 22 дек 2011 15:20, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 дек 2011 15:19

За какви Левскарси писъци ми говориш бе? Не знам дали осъзнаваш, че ако още четирима ваши футболисти дадат положителна допинг проба сумарно прави половината ви отбор!

Мен друго ме интересува, Ники Александров каза, че условието да се присъдят служебни загуби е да има поне 3-ма хванати с допинг :!:

Еми смятай...мачът им с нас, Литекс и Лудогорец!

Я да внеса малко яснота и да ви прекъсна мокрия сън в зародиш ... 3-ма играчи ама в един мач !
Последна промяна от Angoff на 22 дек 2011 15:21, променено общо 1 път.
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 22 дек 2011 15:21

POPCORN написа:
forzajuve написа:И щангистите не са химици!Много е подло да се хвърли вината само на един човек.Трябва наказания на самия клуб и в това число и доктора.Самата добавка за горене на мазнини е достатъчна за виновност.След като публично се разбра,че и на други играчи са давани трябва да се подложат всички играчи на тестове,а не само тези които са давали допинг тестове.Има два варианта:Или викаме пак бат Бойко да спасява положението като с лиценза или героите от CSI.Ако се докаже,че Цска нямат вина,щангистите трябва да съдят държавата,че мери с един аршим

абе те може да не са химица , ама може да са го взимали с тяхно знание, докато тука пише,че ги е давал на своя воля :!:

Е,и? И да ги е давал на своя глава (което само някой доста наивен може да се върже), това да не ти е някой селски фелдшер? Нали е клубен доктор и носи някаква отговорност за здравето на играчите?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 22 дек 2011 15:24

Справедливост за червените.Нека да повярват че в България има справедливост и се налагат наказания.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 дек 2011 15:25

Въпроси с повишена трудност :

Кое е по-лошо да те хванат с допинг или да те хванат с наркотици ?
Кое е по-лошо да те хванат с допинг или да се пребиеш пиян с колата застрашавайки живота на невини хора ?
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “Футбол - България”