Допингирани играчи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

bakalina
Контакти:

Re: Допингирани играчи

Мнениеот bakalina » 22 дек 2011 14:54

Avgusta 1916 написа:
POPCORN написа:Ако бяха от Левски май нямаше да ситолкова нахъсан а?Другото което е ти тъп ли си или на тъп се правиш?Не гледа ли пресконференцията и не разбра ли,че доктора е давал тия неща на своя глава без да знаят и футболисти и ръководство?Стоянов и другите да не са някакви химици ,че да са запознати с всеки препарат?Затова си има доктори и те отговарят за тия неща!Като почнете да ми се правите на много праведни а вие всеки ден поне по веднъж нарушавате закона за каквото и да е ми ставате адски смешни!

Глупости!!Поредната постановка!
Доктора е бушон , за да се размине клубът и играчите от наказание.
Според адвоката на „червените“ Радостин Василев доктор Крайнов е започнал да използва тези препарати доста преди дербито с Левски, но е нямало допинг проверка и затова едва сега става ясно нарушението. =========================„Действието не е умишлено, неволно е и явно се дължи на некомпетентност, некадърност и незнание“, заяви изпълнения директор на ЦСКА Венци Живков. :evil: радоканов и доктора са заедно в схемата явно фирмата им е дала кити да ползват техния продукт и тия тапаци неса я проверили очаквам и Ботев да изгърми с тоя тъпчо за треньор

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 22 дек 2011 14:54

POPCORN написа:Ако бяха от Левски май нямаше да ситолкова нахъсан а?Другото което е ти тъп ли си или на тъп се правиш?Не гледа ли пресконференцията и не разбра ли,че доктора е давал тия неща на своя глава без да знаят и футболисти и ръководство?Стоянов и другите да не са някакви химици ,че да са запознати с всеки препарат?Затова си има доктори и те отговарят за тия неща!Като почнете да ми се правите на много праведни а вие всеки ден поне по веднъж нарушавате закона за каквото и да е ми ставате адски смешни!

Мислиш ли,че доктора сам си ги е решил тия работи? Защо? От любов към ЦСКА или защото е решил да си прави експерименти? Айде не ни прави на балами!

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 22 дек 2011 14:55

redman написа:На един по-горе ще му кажа първо да чете, а после да пише глупости - доктора е давал тия добавки доста преди дербито с Левски, според адвокатите. А ако трябва да съм честен, очевидно е, че доктора е изкупителна жертва. Ясно е, че никой доктор не дава просто така хранителни добавки, най-малко със кондиционния треньор би следвало да ги стикова, както и с треньора, в зависимост от натоварванията, на които треньора смята да ги подлага. Аматьорщината в любимия ми клуб е на толкова високо ниво при тия собственици, че повече не мога да си представя. А съм за това, клуба да бъде наказан, ако това е залегнало в правилници изобщо. Играчите пият това, което им се казва, така че тяхната вина е най-малка в случая. Безсмислено е да обсъждаме думите, които адвокатите са казали, те са казали това, което ще оневини клуба. Няма доктор в света, който да купи добавки, без да изиска всички съставки предварително от производителя. Пак повтарям, клуба се замеси в простотии, благодарение на пълната аматьорщина, която цари от изпълнителния директор до 2/3 от играчите. Без пари няма как да се случат нещата и това е видно и в този случай.

Изключително обективно мнение.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 дек 2011 14:55

Доста удобно измъкване, като се хвърли вината само върху един човек, а другите ни лук яли, ни лук мирисали :lol: :lol: :lol: А дали пернишките мутри просто не са заплашили лекаря, че ако не поеме цялата вина, ще му се случат случки :roll: Не очаквам да кажат, че са знаели за тия неща.
Трябва да има максимално наказание за циганина Коце Стоянов, впрочем от това ще спечели и ЦСКА, и българския футбол като цяло ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 22 дек 2011 14:55, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 дек 2011 14:56

Бекъма написа:Каква стана тя?Цапано дупе с тикви.Допинг ченгетата да не спят ами да се захващат за работа.Ида обърнат по-голямо внимание на отбора чийто президент има фармацевтични заводи по цял свят,защото и там много смърди.Как бракувани левскари и цесекари изведнъж станаха най-добрите в България?

С пари и тренировки пич, Разград е една шепа град, не е като София безброй кръчми и няма кой да те разбере къде си се насвяткал или с коя к*рва си бил. Заплатите които взимат там (по слухове) едва ли ще ги получат на друго место, така че им остава само да играят!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

trayan16

Мнениеот trayan16 » 22 дек 2011 14:58

POPCORN написа:
Neron написа:

Кво ме интересува доктора ви бре?Я да хванат Болт със допинг какво ще стане само доктора ли ще го отнесе?Нали затова е доктор да поема отговорност за тези неща.Не да се засрамите щото то не бяха засади то не бяха отменени голове то не бяха игра с ръка че сега и допинг и накрая пак не можете първи да завършите.

:lol: :lol: ау ау какъв рев..а вие цяло първенство при вас нямаше засади и нямаше таквиа работи?Червен картон на Иво иванов с мача с калиакра, дузпа за светкавица...да продъжавам ли,защото няма да ми стигне целият ден?много си смешен честно ти казвам и се излагаш адски много!Фен на Левски да се оплаква от съдии и че някой друг отбор някой съдия го е подпрял е повече от смешно!

Ти ли ще се оплакваш от съдиите бе,ебахти наглостта,това вече минава всякакви граници!!!Доктора е изкупителна жертва,сега трябва да ви вземат и точки,парични санкции да ви наложат,но "синьото БФС" отново ще ви покрие!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 дек 2011 15:01

Gonzi_407 написа:
Бекъма написа:Каква стана тя?Цапано дупе с тикви.Допинг ченгетата да не спят ами да се захващат за работа.Ида обърнат по-голямо внимание на отбора чийто президент има фармацевтични заводи по цял свят,защото и там много смърди.Как бракувани левскари и цесекари изведнъж станаха най-добрите в България?

С пари и тренировки пич, Разград е една шепа град, не е като София безброй кръчми и няма кой да те разбере къде си се насвяткал или с коя к*рва си бил. Заплатите които взимат там (по слухове) едва ли ще ги получат на друго место, така че им остава само да играят!

Домусчиев сам си каза, че отборът му използва добавки, които използват Барселона, Юнайтед и т.н., защото това е едно от най-важните неща във футбола.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 22 дек 2011 15:05

Не може само с пачки и тренировки.Същите тези тюфлеци до вчера не откъсваха,а днес бягат по 90 минути 15 кръга.Да не искаш да кажеш,че Петев е открил някаква нова методика за подготовка?Че той направо е за мястото на Съра!
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 дек 2011 15:06

POPCORN написа:?Стоянов и другите да не са някакви химици ,че да са запознати с всеки препарат?Затова си има доктори и те отговарят за тия неща!

тогава представи си какво е професионалното ниво на докторите в клуб с претенциите на ЦСКА.

Общо взето пак станахте за резил и затова сега ще ви скъсваме от бъзици и вие ще търпите.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 дек 2011 15:09

pomiqrat написа:
Gonzi_407 написа:

Домусчиев сам си каза, че отборът му използва добавки, които използват Барселона, Юнайтед и т.н., защото това е едно от най-важните неща във футбола.

Знаеш ли разликата между добавки и допинг???? Едните са разрешени - добавките! Може да ги използва всеки!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Футбол - България”