Допингирани играчи

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Допингирани играчи

Мнениеот rhaegar » 22 дек 2011 14:39

Живи и здрави да са. Те ако с допинг са такива бездарници и едвам се тътрят, не искам да си помисля какво става ако не зобят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 дек 2011 14:39

POPCORN написа:
forzajuve написа:И щангистите не са химици!Много е подло да се хвърли вината само на един човек.Трябва наказания на самия клуб и в това число и доктора.Самата добавка за горене на мазнини е достатъчна за виновност.След като публично се разбра,че и на други играчи са давани трябва да се подложат всички играчи на тестове,а не само тези които са давали допинг тестове.Има два варианта:Или викаме пак бат Бойко да спасява положението като с лиценза или героите от CSI.Ако се докаже,че Цска нямат вина,щангистите трябва да съдят държавата,че мери с един аршим

абе те може да не са химица , ама може да са го взимали с тяхно знание, докато тука пише,че ги е давал на своя воля :!:

Ти понеже си от ЦСКА и се хващаш като удавник за сламка.Ясно е, че вината няма как да е един спортист, той не взима медикаментите на своя глава а му ги дават.Според мен интересното е защо само за мачовете с Левски,Литекс и Лудогорец.Ами преди това?Щом нямало проблем за преди това изниква въпроса кой беше треньор тогава а отговора е Радуканов, ами след това и отговора е Симонович.В един професионален отбор без значение колко е зле организационно няма как да се дава медикамент на спортистите без ЛЕКАРЯ и ТРЕНЬОРА да знаят.Това няма как да стане никога!!!Вината е 100% както в лекаря така и в Дуци който по-телевизията се прави на ни лук ял, ни лук мирисал!!!Просто реално ако се замислиш, ще разбереш, че няма как така ама изведнъж да са разбрали, че се объркал лекаря.Ами защо разправяха тези глупости за сиропи, капки за нос и антидепресанти.Разбери вината не е на ЦСКА като клуб, а на хора от екипа!!!И признай все пак, че най-лесния начин за замазване на евентуален скандал е да се обвини лекаря на 100% и край.Но пак си задавам типичния въпрос за всеки тъмен балкански субект като мен, защо това не стана при този лекар по-времето на Милен, а стана веднага след поемането на властта от Дуци и още след неговия първи мач като уж директор, но баш треньор?
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 22 дек 2011 14:42, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 дек 2011 14:40

Абе какъв доктор, всички са знаели и то доста отдавна! Не случайно тоя си тръгна от националния, нали ако го бяха гепили с националите щеше да изгърми БФС, за това си го върнаха на цска да си му сърбат попарата! И като е калпав доктора кой го е назначил?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 22 дек 2011 14:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз вчера се напих, мислех си, че пия чай - то било уиски. Айде тия някъде другаде. Докато я измислят тая версия мина 1 седмица. Нали беше сироп за кашлица, капки за нос, хапчета за депресия... Или просто бяха изненадани, че ги хванаха и се чудеха какво да кажат.
Титаните само с допинг не се бяха замесвали. Ама така е като всичко им се прощава. А ако им се размине ми се струва, че ще стане страшно - всеки ще пие сиропи за кашлица :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 дек 2011 14:44

Neron написа:Еми да се надяваме.Нека ако има и от други отбори с положителни проби и те да бъдат наказани.Но точно за ЦСКА очаквам една символична глоба от 2-3 хиляди и всичко да се забрави.
Незаконно ви създадоха
Незаконно ви вкараха в група А
Незаконно ви оставиха
Справедливост за ЦСКА.

През 1948 годинаПФК "Левски" участват в първия известен уговорен мач в България. Легендата на "Левски" Васил Спасов-Валяка, който вече е с екипа на "Академик" прави срамното признание: "Събрахме се в стая 212 на хотел "Славянска беседа", където бяхме на лагер и двата отбора. И се разбрахме да завършим наравно", признава Валяка пред известния спортен журналист Силвестър Милчев. Мачът завършва 1:1. Целта на уговорката е ЦСКА да остане "под чертата" и да изпадне от "А" група. Това наистина се случва, но след това с партийно решение на БКП "армейците" се връщат по административен път в елита след обединение с ВВС Пловдив за огромно неудоволствие на "сините".

Гибона хвърли бомба с уговорен мач. През 1992 г. като играч на Ботев той и неговите съотборници се разбрали със "сините" срещата да завърши 2:2. "Ще си понеса този кръст, но такова нещо повече няма да се случи. Играх за Ботев, защото от Левски обявиха, че не ме искат. Трябвало да мина проби. Този резултат устройваше и двата отбора. Трябваха ни точки. Договорката не беше между шефовете, а между нас, играчите. Знаете какво стана и как се движеше резултатът. Ние поведохме, те изравниха. Нещата се объркаха, когато Левски изпусна дузпа. Тогава взех нещата в свои ръце. Ударих Пламен Гетов, но после му се извиних. След мача се разбрахме да се върна на "Герена".
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 дек 2011 14:47

А уж в началото беше сироп за кашлица. :) даден от сестра му. :) Взелите допинг трябва да се накажат поне 2 години, а може би и целия отбор. Ако шефовете имат някакви претенции, да си ги търсят от доктора.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 22 дек 2011 14:50

POPCORN написа:Ако бяха от Левски май нямаше да ситолкова нахъсан а?Другото което е ти тъп ли си или на тъп се правиш?Не гледа ли пресконференцията и не разбра ли,че доктора е давал тия неща на своя глава без да знаят и футболисти и ръководство?Стоянов и другите да не са някакви химици ,че да са запознати с всеки препарат?Затова си има доктори и те отговарят за тия неща!Като почнете да ми се правите на много праведни а вие всеки ден поне по веднъж нарушавате закона за каквото и да е ми ставате адски смешни!

Глупости!!Поредната постановка!
Доктора е бушон , за да се размине клубът и играчите от наказание.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 22 дек 2011 14:51

На един по-горе ще му кажа първо да чете, а после да пише глупости - доктора е давал тия добавки доста преди дербито с Левски, според адвокатите. А ако трябва да съм честен, очевидно е, че доктора е изкупителна жертва. Ясно е, че никой доктор не дава просто така хранителни добавки, най-малко със кондиционния треньор би следвало да ги стикова, както и с треньора, в зависимост от натоварванията, на които треньора смята да ги подлага. Аматьорщината в любимия ми клуб е на толкова високо ниво при тия собственици, че повече не мога да си представя. А съм за това, клуба да бъде наказан, ако това е залегнало в правилници изобщо. Играчите пият това, което им се казва, така че тяхната вина е най-малка в случая. Безсмислено е да обсъждаме думите, които адвокатите са казали, те са казали това, което ще оневини клуба. Няма доктор в света, който да купи добавки, без да изиска всички съставки предварително от производителя. Пак повтарям, клуба се замеси в простотии, благодарение на пълната аматьорщина, която цари от изпълнителния директор до 2/3 от играчите. Без пари няма как да се случат нещата и това е видно и в този случай.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 22 дек 2011 14:51

Ако пробите на четиримата се окажат положителни от морална гледна точка е наложително да се вземат проби и на всички останали от отбора. Многократно е била дискутирана възходяща физическа форма на състава след зимната подготовка на Милен Радуканов. Именно пресата беше основния инструмент за преобразяването през пролетта и то на фона на грохналите през есента футболисти.

Докторът на отбора е нормално да поеме отговорност, защото той не подлежи на почти никакво наказание. В най, най, най-лошия за него случай ще го лишат от права за известно време.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 22 дек 2011 14:52

Каква стана тя?Цапано дупе с тикви.Допинг ченгетата да не спят ами да се захващат за работа.Ида обърнат по-голямо внимание на отбора чийто президент има фармацевтични заводи по цял свят,защото и там много смърди.Как бракувани левскари и цесекари изведнъж станаха най-добрите в България?
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Футбол - България”