Mighty Reds написа:Меко казано, съм разочарован, но т'ва е положението към момента, изобщо нямам намерение да правя трагедии и да си режа вените ...
Y.N.W.A. !!!
Как може само 4-5 човека ука да разбират за какво става въпрос ?
"Ливърпул е мъртъв" - тези думи просто ми показаха какви фенове сте, какво е Ливърпул за вас, какво е историята за вас, какво ви различава от хората подкрепящи Ливърпул. Шенкли е казал следното:
"Ако не можеш да подкрепяш отбора ти при загуба или равен, не го прави и при победа!" Точно кратко и ясно. Отново ще почнете, че това била истината, Кени Далглиш не ставал и т.н. Имам един въпрос към всеки човек във форума, който мисли, че Кени Далглиш не става за треньор, как всички в Англия не смеят и да си помислят за оставка на Далглиш, как медиите дори го подкрепят, как всеки бе невероятно ентусиазиран, че Кени Далглиш е реньор на Ливърпул отново ? Как става това, вие по-големи ли сте от Кени Далглиш ? Вие по-големи ли сте от Копа ? По-големи ли сте от Джерард, Карагър и всеки един, който играе в отбора, и му се отдава напълно, по-големи ли сте ? Каузата Ливърпул живее докато феновете му са живи. Гсопод да ни е на помощ ако Копа беше съставен от "фенове" като Вас!
Y.N.W.A. !!