Благой Иванов - Багата с/у Ricco Rodriguez MMA

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Благой Иванов - Багата с/у Ricco Rodriguez MMA

Мнениеот zuekaa » 22 дек 2011 12:42

На 24.12.2011г. Благой Иванов - Багата с/у Ricco Rodriguez - MMA
Очаква се доста интересен мач. До сега ,Багата не е излизал в официален по ММА, с/у толкова добър противник. Аз лично очаквам, Багата да победи ( със задушаване )
Мачът ще бъде в три рунда по пет минути.
Надявам се и скоро, да има среща м/у Багата и Федор Емелианенко.Багата вече го победи в БОЙНОТО САМБО на световното в РУСИЯ

.....УСПЕХ.....
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Благой Иванов - Багата с/у Ricco Rodriguez MMA

Мнениеот Gonzi_407 » 22 дек 2011 13:46

Успех и дано остане да се бие под български флаг!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
headhunter
Контакти:

Мнениеот headhunter » 22 дек 2011 14:46

Екстра. Тоя Родригес обаче е силен. Видях, че даже е взел титлата в UFC през далечната 2002 г., но при първата защита я губи. Общо взето на Багата му предстои тежко изпитание срещу класен и изключително опитен съперник, какъвто е Родригес. За статистиката, американеца има в актива си 48 победи и 14 загуби. Трябва да се отбележи, че в 50% от мачовете си (24 пъти) печели със събмишън, 13 с нокаут и 11 мача със съдийско решение. Нашето момче е набор 86 и в актива си има 5 мача, от които само победи (2 пъти с нокаут, 2 събмишъна и 1 със съдийско решение). Освен с опит, 34 годишният американец блести и с добрите си физически данни - 194 см, 98 кг. Така че наистина ще бъде интересен двубой, надявам се Благой да победи, а още по-добре ще е ако може да се гледа мача някъде. Дали има такъв вариант или после на запис?

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 22 дек 2011 15:12

Да се надяваме че ще имаме някакъв шанс да го гледаме някъде аз лично ще го потърся из нета :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 25 дек 2011 14:35

Благой Иванов-Багата, записа най-голямата победа в своята ММА кариера. Той се справи с бившия шампион на UFC Рико Родригес (САЩ) на галавечер в руския град Чехов.

Мачът започна с доминация на българина. Той взе първите два рунда. В третата част софиянецът успя да приключи мача с кик в главата на 34-годишния американец.

Зрелищети беше изгледано от 3000 зрители в олимпийския център в Чехов. Сред тях бяха прочутите боксьори Александър Поветкин и Денис Лебедев.

„Успехът е много престижен” - каза след мача Багата – „Доминирах в срещата, но и той ме намери с един кик в главата. Всичко мина по план. Публиката беше много доволна. В понеделник се връщаме с моя мениджър Ивайло Гоцев в България.”
Изображение

Нашият спечели ,ама кво е тва руско знаме вместо нашето?!

Върни се в “Други спортове”