Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Интервю с Митко Иванков

Мнениеот turbogena » 22 дек 2011 10:44

[offtopic]Опс ,извинявам се. Не видях ,че са ме изпреварили. Трийте я ;)[/offtopic]
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: Интервю с Димитър Иванков / Фонд "Сектор Б"

Мнениеот Синя Гордост » 22 дек 2011 10:47

Митко е много голям !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 22 дек 2011 10:55

Митко трябва да работи в Левски , просто това е неговия роден дом.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Фонд СБ
Контакти:

Мнениеот Фонд СБ » 22 дек 2011 10:56

Здравейте отново. Може ли да помоля модератора да изтрие клипчето, за да може хората да го гледат от нашия сайт.

Благодаря!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 дек 2011 10:58

Фонд СБ написа:Здравейте отново. Може ли да помоля модератора да изтрие клипчето, за да може хората да го гледат от нашия сайт.

Благодаря!

Всичко е точно! ;) Весели празници и Само Левски :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 дек 2011 10:58

Митко винаги е бил много голям.Един от малкото футболисти на Левски минал и през Сектор Б като дете!!!Винаги е играл с невероятен дух за Левски през всичките си години.Никога няма да забравя за мен най-силният му мач за Левски.На Армията 2003 година пролетта за купата.Тогава повече от половината отбор беше или контузен или наказан за този мач.Целия мач чорбарите ни натискаха, абе направо ни смачкаха, изпуснаха повече от 20 положения за гол.Като почти всичките Митко ги спаси, а накрая в последната минута късмета ни се усмихна и Мендоса ги Рендоса :) на Армията.Тогава Митко сам ги би на Армията, това е нещо което много липсва на сегашният отбор Синия дух за победа и непримиримостта винаги да си на друго различно от първото място.Там където е истинското място за Левски като клуб винаги на върха!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 дек 2011 11:08

Avanti_Ragazzi написа:Митко винаги е бил много голям.Един от малкото футболисти на Левски минал и през Сектор Б като дете!!!Винаги е играл с невероятен дух за Левски през всичките си години.Никога няма да забравя за мен най-силният му мач за Левски.На Армията 2003 година пролетта за купата.Тогава повече от половината отбор беше или контузен или наказан за този мач.Целия мач чорбарите ни натискаха, абе направо ни смачкаха, изпуснаха повече от 20 положения за гол.Като почти всичките Митко ги спаси, а накрая в последната минута късмета ни се усмихна и Мендоса ги Рендоса :) на Армията.Тогава Митко сам ги би на Армията, това е нещо което много липсва на сегашният отбор Синия дух за победа и непримиримостта винаги да си на друго различно от първото място.Там където е истинското място за Левски като клуб винаги на върха!!!

Това беше неговото отмъщение за предното гостуване което загубихме с доста "левашки" негови изпълнение.
Аз също мисля, че това му е един от най-силните мачове!
Наистина е време да се върне в любимия клуб!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 22 дек 2011 11:14

Само две думи са достатачни да опишат Митко Иванков- ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР!!! Всяка изминала година в която той е далеч от Герена е зауба за нас,хората с този левскарски дух трябва да са в клуба!

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Re: Интервю с Димитър Иванков / Фонд "Сектор Б"

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 22 дек 2011 12:14

Синя Гордост написа:Митко е много голям !

+1

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 12:46

Бившият треньор на Левски Ясен Петров заяви, че в настоящата ситуация, в която се намира, клубът се нуждае от положително мислене и подкрепа, вместо от нападки. Пловдивския Джанини призна, че иска сините да станат шампиони на България и подчерта, че очаква добра работа от новия наставник Николай Костов.

"Левски е в много удобна изходна позиция след края на есенния полусезон. Няма смисъл да гледаме към миналото и проблемите в играта през последните месеци. Има предостатъчно хора, които анализират и коментират случващото се в момента. Положителната емоция от престоя ми на "Герена" е оставила изключително голям отпечатък в мен. Позитивен човек съм и искам всички в Левски да са наясно, че имат подкрепата ми. Пожелавам успех на новите лица в тима - Николай Костов, Иво Тонев и Стилян Шишков са големи професионалисти и се надявам да постигнат големи неща с отбора", заяви Петров пред "Тема спорт".

Върни се в “Левски”