Батков нищо не е давал ...
Не напразно той сам обяви, че ще се раздели с около 38 % от акциите за 7.8 млн. евро.
Долу-горе толкова ще му платят руснаците ... За сега.
А вероятно следващото лято ще придобият пълният пакет акции ...
Заемите той си ги прибираше перманентно.
Не напразно тази година обяви, че - "Касата е празна".
Обяви го, точно за да се ускори процедурата за "нов спонсор" ( собственик ) ... Още от години имаше интерес на различни хора и групировки към Клуба, ама мустакатия се дърпаше, защото капеше от УЕФА.
Ся прибра заработените към 3.5-4 млн.'Е' от миналият сезон и побърза да обяви "банкрут", защото за следващата година няма да има средства от Европа, заради провала през този сезон.
А, както знаем от живота, адвокатите мразят да са на загуба ...
И ако Батков се беше направил на недостъпен и тази година, догодина щеше да му се наложи НАИСТИНА да вади пари от джоба си.
Или най-малкото, нямаше да може да прибере парите получени от УЕФА, за миналогодишното - не лошо участие на Левски в Европа.
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линия
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011
onegavon написа:Сигурен ли си? Последното интервю на Тонев слуша ли го?Още нищо не станало тия 18млн. заеми които филантропа Батков обяви да не не се окажат препъни камък.Нали до средата на декември преговорите щяха да приключат.Къде ги видя многото пари 1,5 млн.евро годишно в течение на 3г. това е горе- долу едно участие в групите на ЛЕ.Да не забравиш да извадиш от сметката парите които вкарваше Батков досега по 200-300 хил лева месечно по неговите думи и какво се получава? Да не стане като с нашия милиардер Прамод, който заряза Лупи да се оправя сам.
Засега Батков остава, но вече друг ще кара влака дали ще е Иво Тонев или Ал.Сталийски не е толкова важно по важното е кой стои зад тези имена . По този въпрос съм писал преди доста време реално Левски ще стане клуб на ББ. Според теб дали Батков ще рискува да застане на пътя на бате Бойко ?
Иначе по договора тези 1.5 млн евро са точно 3 пъти повече отколкото вземахме от Мтел. Отделно ще има допълнителни бонуси - за шампионска титла - около 1млн лева, участие в ЛЕ- 1млн евро дай боже да има и участие в ШЛ там вече бонусите ставам много сериозни. Отделно доколкото знам Мтел остава също като спонсор макар и при занижени параметри.
Мисля че съм първия в този форум ,който писа че Левски ще стане отбор на ГЕРБ. честно казано нито го одобрявам нито му се радвам особено много, за мен това няма да доведе до нищо добро.
Дембеле се връща.
Реакция:

Реакция:

Само казвам да не се натоварвате с прекалени очаквания и да не впрягате каруцата пред коня.За ГЕРБ спор няма Иво Тонев е техен общински съветник и точно той е човека на премиера. Въпросът с парите е по- важен на руснаците трудно ще им извиеш ръцете да наливат.До тук ВТБ една дума не е споменала, че ще влиза в договорни отношения с Левски.Не пренебрегвайте факта за тези 18млн. които се водят заем според новите изисквания догодина трябва да се трансформират в капитала на клуба или да се изчистят.Титаните го правят същия номер с парите които влагат в ЦСКА.Батков няма да се махне толкова лесно без да си уреди получаването на парите.
blue avalanche написа:BadBoy написа:
Между другото Дембеле е със статут резерва във Фрайбург не защото е слаб, а защото е тактически неподготвен за Германия и щом там не е напреднал, тук ли ще го стори, знаейки нивото на нашият футбол.
Между другото,като гледах мача на Фрайбург с Борусия ми направи впечатление,че останалите играчи на Фрайбург са супертактически супер подготвени...
Между другото,"тактически неподготвения" Дембеле натряска 1000 гола в шампионата и къде ли не!Какво ми дреме дали играе "правилен футбол"!
Ако щеш и 100 мача да изгледаш пак няма да видиш това което го виждат хора занимаващи се с футбол, защото ако ставаше с гледане, кучето ще е най-големият касапин, капиш?
- blue avalanche
- Контакти:
BadBoy написа:blue avalanche написа:BadBoy написа:
Между другото Дембеле е със статут резерва във Фрайбург не защото е слаб, а защото е тактически неподготвен за Германия и щом там не е напреднал, тук ли ще го стори, знаейки нивото на нашият футбол.
Между другото,като гледах мача на Фрайбург с Борусия ми направи впечатление,че останалите играчи на Фрайбург са супертактически супер подготвени...
Между другото,"тактически неподготвения" Дембеле натряска 1000 гола в шампионата и къде ли не!Какво ми дреме дали играе "правилен футбол"!
Ако щеш и 100 мача да изгледаш пак няма да видиш това което го виждат хора занимаващи се с футбол, защото ако ставаше с гледане, кучето ще е най-големият касапин, капиш?
Щото супертактическия отбор на суперразбиращия треньор хич не е на последно място...Сигурно това им е "тактиката"...

Явно си пропуснал тънкият момент, че говорим за футбол с марка Германия, но явно сравняваш Германия с Герман, иначе нямаше да си толкова неадекватен в момента.
Ей така една дребна информацийка за теб и тъй като следя футболът в Германия по-внимателно, когато Берберович от Ловеч отиде в Дуисбург след известно време имаше интервю с него в което пича в прав текст го каза, тук абсолютно всичко няма допирни точки с футболът в България.
Следващият път когато влизаш в полемики с "лошото момче" постарай се да бъдеш малко по-подготвен
Ей така една дребна информацийка за теб и тъй като следя футболът в Германия по-внимателно, когато Берберович от Ловеч отиде в Дуисбург след известно време имаше интервю с него в което пича в прав текст го каза, тук абсолютно всичко няма допирни точки с футболът в България.
Следващият път когато влизаш в полемики с "лошото момче" постарай се да бъдеш малко по-подготвен
Завръщането на Гара Дембеле в Левски е невъзможно. Това заяви журналист от вестник "Бадише Цайтунг" по повод появилите се в България информации, че „сините” ще опитат да доведат французина с малийски паспорт обратно на „Герена”.
Сред причините за появилите се у нас спекулации е фактът, че Гарата не получаваше много шансове за изява през есенния дял на шампионат в Германия, но сега стана ясно, че след зимната пауза той ще попада по-често сред титулярите на Фрайбург.
Това е така, тъй като се очаква през януари да бъде продаден основният му конкурент в атаката - Папис Сисе. Тъмнокожият футболист е обявил, че не иска да остава повече в последния в класирането на Бундеслигата и търси нови предизвикателства.
„Днес бях на тренировка на Фрайбург и разбрах, че шестима футболисти на тима вече са освободени”, коментира германският журналист в сряда вечер.
„Гара обаче със сигурност остава в тима, тъй като се очаква до месец Папа Сисе да бъде продаден и така да се освободи място в атаката за Дембеле. Дори и това да не се случи обаче, завръщането на нападателя в Левски е невъзможно.”
Сред причините за появилите се у нас спекулации е фактът, че Гарата не получаваше много шансове за изява през есенния дял на шампионат в Германия, но сега стана ясно, че след зимната пауза той ще попада по-често сред титулярите на Фрайбург.
Това е така, тъй като се очаква през януари да бъде продаден основният му конкурент в атаката - Папис Сисе. Тъмнокожият футболист е обявил, че не иска да остава повече в последния в класирането на Бундеслигата и търси нови предизвикателства.
„Днес бях на тренировка на Фрайбург и разбрах, че шестима футболисти на тима вече са освободени”, коментира германският журналист в сряда вечер.
„Гара обаче със сигурност остава в тима, тъй като се очаква до месец Папа Сисе да бъде продаден и така да се освободи място в атаката за Дембеле. Дори и това да не се случи обаче, завръщането на нападателя в Левски е невъзможно.”
-
На линия
BadBoy написа:Ако щеш и 100 мача да изгледаш пак няма да видиш това което го виждат хора занимаващи се с футбол, защото ако ставаше с гледане, кучето ще е най-големият касапин, капиш?
А според теб, Дембеле как е бил привлякан във Фрайбург ?
Въпрос за 1 лв. - Дали е гледан, или немците не гледат играчите, за които плащат 3 млн. евро ??
Ако не "става с гледане", с какво става ???
По какъв критерии е привлякан от Фрайбург ???? ...

П.п.
Като ще влизаш в спор с левскари, не е лошо първо- да си такъв !
Щото в противен случай, едвали разбираш много от футбол ...
- blue avalanche
- Контакти:
BadBoy написа:Явно си пропуснал тънкият момент, че говорим за футбол с марка Германия, но явно сравняваш Германия с Герман, иначе нямаше да си толкова неадекватен в момента.
Явно си пропуснал тънкият момент,че темата е "Зимен трансферен прозорец-2011" и забележи сега-във форума на Левски!

Ако ти се говори за футбол с марка Германия,има форум "Футбол-Свят".Поправи ме,ако греша!
Ей така една дребна информацийка за теб:изобщо не следя изказванията на бивши "ганчевисти" и не ме интересува какво е говорил,говори или ще говори Берберович!За тебе може да е пич,за мене е гаджал!
Г.Дембеле-39 мача(ЗА ЛЕВСКИ),37 гола!
Достатъчно ли съм "подготвен"?