Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ
Благодаря ти за хубавите думи.А сега с няколко думи да обобщя.Да идват на стадиона и там да намерят онова нещо,което да им осмисли живота.Поне за малко.А след това идва навика.И ще останат на стадиона.Заедно с нас.Но въпроса е как да ги доведем.Това е нещото върху което трябва да помисли всеки един от нас.И да направи каквото може.Успех на всички в това начинание.А относно хулиганите на стадиона.Мигар извън него няма такива?Или са по-малко?А нима всеки един мъж в малка или голяма степен в даден период от живота си не е бил такъв?Или най малкото е искал да бъде такъв?Работете по младите в тази посока и ще доведете хора на стадиона.Сигурен съм.Искам Тича пълен така,както преди пълнихме Юрито!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Моряци нека не се делим на козирки тем подобни,аз бих казал че и от двете страни има фенове обичащи морето.Аз лично ходя и в агитката и от другата страна и наистина има семкаджии и се опитвам викайки да ги събудя някой път се получава друг път не става и да почнем и да се мразим и така до никъде няма да я докараме.Добър пример бих посочил мача със Сампдория тогава почти целия сектор пееше,а и последните мачове има известно подобрение.Спор няма агитката са най-стабилни и нека те да бъдат катализатора срещу ПСВ,аз лично смятам да прегракна на 06.08.09 и вярвам не само аз.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Момчета, понякога дори едно яко напсуване или освиркване на страничния съдия помага на отбора. Ние от "козирката" дейно помагаме от тази страна. И не забравяйте, че повечето от вас са станали черноморци до мозъка на костите си благодарение на някой от нас "от козирката". Не виждате ли, че сте нашите синове, внуци и по - малки братя. Уважавайте ни така както ние уважавахме хората, които са ни направили Моряци - нашите бащи, по - големи братя и приятели.
Успех на най - великия български отбор ЧЕРНО МОРЕ!!!
Успех на най - великия български отбор ЧЕРНО МОРЕ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
Дайте ни ги бе,дайте ни ги сега тези ПСВ-то да ги видим колко струват
.Надъхани,продължавали 100%,не ни познавали,е,моряци,крайно време е да ги запознаем със зелено-бялото цунами и като чуят за България да бягат към най-близката тоалетна.Ще ги видим сега къв гранд са или са просто едни западноевропейци със смешно голямо самочувствие като Щутгарт и Сампа.Имам страхотното усещане,че тези летящи холандци са ни отписали тотално,ама наистина тотално,повече и от Щутгарт и ще страдат страшно много,още в Холандия си мисля,че ще хвърлим бомбата 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Lord VOODOO
За в Холандия ми се чини едно 2:2, което да ни свърши чудесна работа. Сега дайте да гледаме реално на нещата... трудно ще бием ПСВ-то в Айндховен дори да ни подценят..., но нека им направим един хубав Х с 2 или 3 гола и да ги видим тогава на реванша, който ще си е на наша територия 
Айде моряци, ние сме с вас!
П.П.
ПСВ - Черно Море 2:2
Черно Море - ПСВ 1:0

Айде моряци, ние сме с вас!
П.П.
ПСВ - Черно Море 2:2
Черно Море - ПСВ 1:0
Последна промяна от Lord VOODOO на 23 юли 2009 22:23, променено общо 1 път.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

ПСВ - Черно море 0 : 1
Черно море - ПСВ 2 : 1
Черно море - ПСВ 2 : 1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:ПСВ - Черно море 0 : 1
ПСВ - Черно море 2 : 1
ПСВ - Черно море 0:3
Черно Море - ПСВ 1:1
Да бъдем реалисти!!!

Някаква екскурзийка до холандия няма ли да направят? че много ми се гледа мача наживо.
- Ticha
- Контакти:
Сега проверих в сайта на ПСВ. Мача е с начален час 21:45 българско време.
- unist_gp
- Контакти:

http://www.uefa.com/competitions/uefacu ... index.html