Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот Levski 1914 » 21 дек 2011 15:53

BLUE CHAMPIONS написа:
onegavon написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Предпочитам да се придържат към първоначалния план и да се търсят трансфери само от чужбина. Имаме една от най-добрите школи и нищо не вадим, та какво да очакваме от другите?- за по-вече от 10 години излязоха един Бербатов, Мартин, Стилиян и Влади Гаджев, в очакване сме и на Райков и Пл. Илиев(дано не влязат във върхушката на ст.град), останалото е мор. Такива "звезди" като от село Ключ, НЕ благодаря!

На мястото на Гаджев бих сложил Вл. Манчев и Г.Пеев те са от поколението на Марто,Бербо и Стенли, а Забравих и Светльо Тодоров.Гаджев ,Делев и сие са пълно шкарто за това никой освен Мерсин,Волга и други такива не ги търси.Цесекар съм обаче трябва да призная ,че единствения млад футболист с добра външна кариера,ама наистина добра е Ники Михайлов не знам защо не го отбеляза.

Николай е нищо по-вече от средностатистически вратар, къде с шанс и късмет стигна до тук, но се забелязва, че и той е доста предразположен към "кривване" от пътя. Смятам, че в момента е на върха на кариерата си и нищо по-добро от това няма да постигне.

Зависи да ти кажа...с малко повече късмет и трансфер в по-добър клуб може спокойно още да израсне.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 дек 2011 15:53

BadBoy написа:
Между другото Дембеле е със статут резерва във Фрайбург не защото е слаб, а защото е тактически неподготвен за Германия и щом там не е напреднал, тук ли ще го стори, знаейки нивото на нашият футбол.

Между другото,като гледах мача на Фрайбург с Борусия ми направи впечатление,че останалите играчи на Фрайбург са супертактически супер подготвени...
Между другото,"тактически неподготвения" Дембеле натряска 1000 гола в шампионата и къде ли не!Какво ми дреме дали играе "правилен футбол"!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 дек 2011 16:40

scooool написа:Забравете за Гарра, никой не дава над два милиона и нещо за да го върне после.Хората виждат, че има качества, но треньора няколко пъти каза!! той няма тактическа подготовка да играе титуляр.Всеки е наясно на какво тактическо ниво сме в България!!!!! в любимия ми отбор още ползваме схемите за подготовка на Муслин !!!!!!!!.Ние сме индианци по отношение на тактика,подготовка и тн.. Затова почти целия Карибски басейн е преди нас в класациите.
Поздрави и Само Левски

А мислиш ли, дали немците са платили цялата сума? И точно тук е разковничето- ние им "опрощаваме" останалите вноски, а те си ни дават Гарра-та. Което ще им излезе колкото един нормален наем на футболист за полусезон. И всичко ще е пито- платено. Мисля, че ако и Дембеле има желание да се завърне в Левски, всичко е въпрос на дни за да стане факт.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 дек 2011 16:46

santiliana написа:
scooool написа:Забравете за Гарра, никой не дава над два милиона и нещо за да го върне после.Хората виждат, че има качества, но треньора няколко пъти каза!! той няма тактическа подготовка да играе титуляр.Всеки е наясно на какво тактическо ниво сме в България!!!!! в любимия ми отбор още ползваме схемите за подготовка на Муслин !!!!!!!!.Ние сме индианци по отношение на тактика,подготовка и тн.. Затова почти целия Карибски басейн е преди нас в класациите.
Поздрави и Само Левски

А мислиш ли, дали немците са платили цялата сума? И точно тук е разковничето- ние им "опрощаваме" останалите вноски, а те си ни дават Гарра-та. Което ще им излезе колкото един нормален наем на футболист за полусезон. И всичко ще е пито- платено. Мисля, че ако и Дембеле има желание да се завърне в Левски, всичко е въпрос на дни за да стане факт.

Абе хора научете се да четете, а не участвайте само заради спора!!!!!.Никой не говори за пари, тука става дума, за инвестиция !!!.Няма да го върнат защото това ще го върне отново години назад и времето, което им е загубил и в което не са развили отбора ще е по тежко за тях от два милиона евро.Ако го развият и изкарат пари накрая от него е оптималния вариант, но това изключва нас според мен. Моля само за сериозни мнения по моя коментар.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2011 17:17

Ами въпроса е , дали Гарра-та им е оправдал доверието ...
Имат си чудесен нападател - Сисе, Дембеле не играе много, да не кажа - почти никак.
А си тренира, участва в тренировачният процес вече половин година ...
Значи според мен, немците са нещо разочаровани, и ако от Левски постъпи някакво приемвливо предложение, едвали от Фрайбург ще се дърпат !
В смисъл, те са го прежалили ... Или поне са готови да го направят, стига някой да им помогне. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 дек 2011 17:22

scooool написа:Абе хора научете се да четете, а не участвайте само заради спора!!!!!.Никой не говори за пари, тука става дума, за инвестиция !!!.Няма да го върнат защото това ще го върне отново години назад и времето, което им е загубил и в което не са развили отбора ще е по тежко за тях от два милиона евро.Ако го развият и изкарат пари накрая от него е оптималния вариант, но това изключва нас според мен. Моля само за сериозни мнения по моя коментар.

Колега не всяка инвестиция е печеливша ;) въпроса е че ако има как да се набутат по-малко т.е. да ни го върнат срещу отстъпка в цената или фиксиран наем си е оферта и за тях.
Въпреки че и на мен ми се струва невъзможно да си го върнем
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 дек 2011 17:52

Просто изказах мнение, а то се заформи дискусия и съм длъжен да доизкажа някой неща.Мисля, че немците са по търпеливи и ерудирани като мислене и народ от нас, нямам спомен да са купили някой и да не са му дали шанс.В България сме изнервени,забързани хора, който за съжаление нямаме търпение да подходим спокойно към нещата просто живота ни е една голяма нервна криза :).От тук изхождам за предните си разсъждения, но истината е, че много искам да греша и да го върнем.Още твърдя, че Асамоа от Локото, който рита някъде по Азия е нашето крило.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 дек 2011 18:05

Много сте наивни, Тодор ще си търси всяка стотинка от Гарата камо ли да го връща и да опрощава вноски.Ами заплатата, кой ще я плаща?Свърши тя Гарата в България няма да се върне, същото важи и за АсамоаГигов го шитна за 800 000$ и при заплата 20 000$ в Корея за какво да се връща в България?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 дек 2011 18:25

onegavon написа:Много сте наивни, Тодор ще си търси всяка стотинка от Гарата камо ли да го връща и да опрощава вноски.Ами заплатата, кой ще я плаща?Свърши тя Гарата в България няма да се върне, същото важи и за АсамоаГигов го шитна за 800 000$ и при заплата 20 000$ в Корея за какво да се връща в България?

Изглежда нещо не си в час с последните събития на "Г Аспарухов".
Батков вече е никой !
Левски ще има ( а можеби вече - има ) нови благодетели, с дооооста пари.
Тодор неможе да си търси абсолютно нищо от Гарра.
А и цялата сума предвидена за Дембеле, след случилите се събития не е особено нужна на Левски ...
Явно тепърва в Клуба ще се гледа, отборът да си вдигне класата чувствително, вместо да се приберат едни пари.
Въпрос на време е ( а можеби - на обявяване ) "Батковата ера" да приключи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 дек 2011 18:55

Сигурен ли си? Последното интервю на Тонев слуша ли го?Още нищо не станало тия 18млн. заеми които филантропа Батков обяви да не не се окажат препъни камък.Нали до средата на декември преговорите щяха да приключат.Къде ги видя многото пари 1,5 млн.евро годишно в течение на 3г. това е горе- долу едно участие в групите на ЛЕ.Да не забравиш да извадиш от сметката парите които вкарваше Батков досега по 200-300 хил лева месечно по неговите думи и какво се получава? Да не стане като с нашия милиардер Прамод, който заряза Лупи да се оправя сам.

Върни се в “Архив”