POPCORN написа:.тема от 12 мнения 11 на сини ревли!!
Ами щом се налага да са сини, сини ще са, поне са обективни, за разлика от вас, които нямате доблестта и честта да признаете очевадни и обичайни издънки в клубът ви!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:.тема от 12 мнения 11 на сини ревли!!
BLUE CHAMPIONS написа:POPCORN написа:.тема от 12 мнения 11 на сини ревли!!
Ами щом се налага да са сини, сини ще са, поне са обективни, за разлика от вас, които нямате доблестта и честта да признаете очевадни и обичайни издънки в клубът ви!
аве каква банка ве собственик е бойко т както и на булгар табак умишлено парите минават през иституция която няма офиси и бизнес в бг за да несе знае кои релния собственик
IOTUR4O написа:Я да питам "сините шамани - борци за свобода и справедливост" по тяхната подуенска логика кое е по-голямо нарушение - да пиеш сироп за кашлица, защото те боли гърлото или пък да се натряскаш, като малоумен и да се качиш в колата си и да шофираш ?
POPCORN написа:IOTUR4O написа:Я да питам "сините шамани - борци за свобода и справедливост" по тяхната подуенска логика кое е по-голямо нарушение - да пиеш сироп за кашлица, защото те боли гърлото или пък да се натряскаш, като малоумен и да се качиш в колата си и да шофираш ?
е те са обективни бе![]()
те левскарите си го обичат тоя номер..като цяло за от дембеле, после минев ли беше кой беше, сега тоя цигането, имаше и още някой ...редовно а и рабех май беше
![]()
POPCORN написа:кой изхвърча бе?Дембеле ли изхвърча или може би Рабех?Не смяташ ли,че те искаха да се махнат а не вие да ги гоните?Отговарям, защото такива палячовци като тебе и тоя blue champion ме дразнят адски много защото са на всяка манджа мерудия и сте комплексирани!Гледайте си банките там и не се занимавайте с ЦСКА!аз нямам нужда някой да ми приглася като ти, да разчитрам на blue avalanche и на тоя blue champions и да си викам еххх колко съм прав![]()
BLUE CHAMPIONS написа:POPCORN написа:кой изхвърча бе?Дембеле ли изхвърча или може би Рабех?Не смяташ ли,че те искаха да се махнат а не вие да ги гоните?Отговарям, защото такива палячовци като тебе и тоя blue champion ме дразнят адски много защото са на всяка манджа мерудия и сте комплексирани!Гледайте си банките там и не се занимавайте с ЦСКА!аз нямам нужда някой да ми приглася като ти, да разчитрам на blue avalanche и на тоя blue champions и да си викам еххх колко съм прав![]()
В грешка си пич и май теб те гонят комплекси, като си мислиш, че все някой се занимава с отбора ти. Ние просто си даваме мненията(най-често напълно обективни ) в различните теми, така, че никой не е тръгнал да се занимава точно с твоя отбор
Споко, няма за какво да се притеснявате! Щом има и се таят надежди, "некорумпираното" ни БФС е винаги в услуга!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост