sky1 написа:Аз точно на теб съм ти казвал,че си много далеч от много неща,за които се смяташ за вещ и вече си се доказал в некомпетентността си.
Никой не се разпознава,но ти сам показа,кои визирате в "онези другите".
Думите ми бяха,че когато кажеш "онези" без значение дали са Ботев,Левски или глобалното затопляне,то те си имат имена.Декларация изпълнена с "тези,"онези","трупове" няма как да впечатли.Доста от вашите ви го казах,а ти вървиш и разясняваш по цялото интернет пространство какво всъщност сте искали да кажете.Когато една декларация е пълна с омраза,няма как НОРМАЛНИТЕ хора да е подкрепят.
Весели празници и на теб и по-малко интернет.Не искам да си загубя деня в безсмислени спорове с безделници.Все пак имам много по-важна работа.
Sky1,
защо всеки път, когато влезнеш в "задънена улица", в която сам се завираш и от нямане какво да кажеш започваш с "етикетите" бе майна?!! 

Не съм разбирал от онова или това... бил съм некомпетентен - пък съм се правил на вещ!!! 

Смешни са напъните ти майна... Вчера се направих на разсеян на глупавото ти обяснение как имало проект на "НЕВИДИМИЯТ ВИ ТАКЪВ за 20 МЛН. ЛВ.", който забележи си видял с очите ти...  точно с цел да не захвващаме безсмислени теми... И знаеш ли какво... вярвам ти, че такъв има... както и вярвам, че имате документ и за основавнето ви... това го заявявам най-отговорно и СЕРИОЗНО... Въпроса ми е обаче е защо не искате да ги покажете пред хората майна?!! Не е ли странно да говорите, че ще правите стадион за 20 млн. лева, а няколко месеца преди да започнат строежите никой не ги е видял... Ето... онзи ден, който "ОНЕЗИ" 

решиха да НЕ УВАЖАТ едни хора БЕЗ ДА ИМАТ притенции, че ще строят стадион за 20 млн.лева.... даже нещо повече - изобщо не е ставало въпрос за реализиране на строителство, а за ИДЕЯ успяха със собствените си няколкомесечни усилия да спретнат и 3Д-та и макет, за изработването на които бе нужно не повече от две седмици... Вие поне "стадиона от НИШ" да им бяхте показали на хората... странно, но той много прилича на вашия!!!