1.След като казах,че преди Девети не сме били репресирани,тази снимка показва...какво точно?
2."Щом няма къде да си върнете отличията,които сте спечелили,докато са ви "репресирали",поне не се хвалете с тях или ги свалете от сайта си."
Когато Олимпик М върнат Купата на КЕШ,след като Б.Тапи беше изхвърлен от футбола за корупция.Или,когато я снемат от сайта си!
3.Нека позная!Пасквилчето е от "Спирт1" и е написано от:
а)ГА
б)П.Суровянски
в)Кольо Колелото
4."...от обединението ФК Левски печели 7 национала на Спартак и двама на Локомотив София, единият от които е футболистът на годината Никола Котков,..."
Ей това,ако ми го разясниш...Далаверката между Левски,Спартак и Котков...
5."В същото време те обвиняват косвено най-българския отбор, че е причина за тази уж репресия."
И "най-българският" отбор е?
Има ли нужда да продължавам?
ПП.Само ще ти кажа,че ако не ви бяха обединили "насилствено" със Спартак,щяхте да бъдете същото посредствено отборче,каквото бяхте до тогава.
Ето ти "успехите" на "славния" Спартак Сф ПРЕДИ обединението с Левски:
Носител на Националната купа (1968)
Вицешампион на България (1951, 1952)
Финалист за Националната купа (1952, 1967)
3 място в Републиканското първенство (1947)
Добре,че са ни "обединили" с този "гранд"!Голям кяр!!!А,пък,ако ми изброиш и тези "7 национала",дето сме ги "спечелили" от Спартак...
1.Снимката показва,че и преди 1944 година сте имали такъв модел на поведение.
2.Нормален отговор за такива като теб.Плещите си за комунистическите отбори и колко сте били "мачкани" от режима,но не се отказвате от благинките,които ви даде тоя режим."Синия отбор на червената партия".Не видях и коментар за материалите,повтарям материалите,а не измислици от нета,които пращаш ти.Неудобен въпрос,нали!
3.Пак избирателно невежество.Искаш да ми кажеш,че не знаеш кой е Крушовенски,или и за него не ти е удобно да коментираш.Можеш спокойно да провериш и ще видиш,че всичко казано за него е истина.Върл комунист,лежал в затвора за комунистическа и терористична дейност,член на УС на Левски и председател на клубът.Като прибавиш към него Тито,Сталин и Димитров,може да ти стане ясно "антикомунистическата" дейност на клубът по време на похода към Мусала с бюста на "вожда и учителя" на гръб.
4.Покажи ми къде съм говорил за 7 НАЦИОНАЛА ОТ СПАРТАК?
До тук с мита за антикомунизма и репресиите към Левски и приказките за несъгласието на феновете с тия обединения.Само ще ти кажа,че ако не ви бяха обединили "насилствено" със Спартак,щяхте да бъдете същото посредствено отборче,каквото бяхте до тогава.Бягай сега да се образоваш.Щом няма къде да си върнете отличията,които сте спечелили,докато са ви "репресирали",поне не се хвалете с тях или ги свалете от сайта си.
Това е оригинален цитат от поста ми.Покажи ми цитата с националите на Спартак!Поредната лъжа от един син лъжец.Да,по това време Левски след 1950-та година печели само три титли,криминалната служебна титла през 1953 година,спечелена след забраната на титулярите на ЦСКА да се състезават за първенството,1965 и 1968 година.За тоя период са спечелени и три купи.Моментално след съединяването със Спартак взимате 6-7 техни футболисти,които играят няколко години в Левски-Спартак и носят няколко титли и купи на клубът.Абсолютно съм прав в твърдението си,че без това обединение,щяхте да сте си същото посредствено отборче,каквото бяхте преди 1969 година.Влез във вашия сайт и виж за кои футболисти взехте от Спартак,Това упражнение съм го правил два пъти и нямам намерение да го правя за всеки.Можеш да започнеш с П.Панов и Д. Жечев.