Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 20 дек 2011 18:46

Найки, Пума, Адидас- все тая. Важното е тези, които са в сините екипи да играят както трябва. Били сме с екипировка на почти всички най-известни концерни за спортни облекла- освен горепосочените, сме обличали и Диадора (първия път беше може би най-готиния от към стил и цвят), Рьош, Улшпорт и т.н. Ако ще и с Бургелов да сме- играем ли добре и сърцато- ще ни харесва и екипировката ;)
Сега я докарахме до тук, че при тазгодишната игра на отбора, дори екипировката на спортния гранд Найки да не ни харесва :)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 20 дек 2011 19:14

http://www.novsport.com/news172051_1003.html

Иво Тонев мълчи за Гарата (чуйте аудиото)
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 дек 2011 19:58

...Което идва да каже, че се "правят опити" за реализиране на трансфер. Друг е въпросът дали ще се получи. В случай, че някой от ръководството на Левски, било то Баждеков, Тонев (след като встъпи в длъжност на 10.01.) или самия Батков- замине за Германия, може да се очаква сделка.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

konvoec
Контакти:

Re: Стадионът на Левски става бижу

Мнениеот konvoec » 20 дек 2011 20:04

Не вярвам! Ако се наливат пари в този отбор, то той ще играе по-добре или поне би трябвало. Играе ли по-добре 18 500 места са смешни, но и толкова да са пак става, стига да не е такова бижу като Гданск ли е, какво е там... Отвратителна грозотия.. Чудно ми е и за какво ще ги дадат тези милиони ако не бутнат стадиона и не го построят наново, за СЕК ТОР и разни изливания на бетон?! ПФ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 дек 2011 20:36

kufur написа:Тонев заявява,че лятната селекция на Левски е тотално сбъркана :!: Кой ще поеме отговорност сега, Тонев или Гонзев :?: , моля за вашите мнения

Е как Тонев да поеме отговорност за селекция, която не е правена от него :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 дек 2011 21:11

rocknrolla написа:1. Ричард Еромоигбе, май 2007 г.

Нигериецът катастрофира с личния си автомобил на булевард „Мария Луиза", близо до ЦУМ, с наличие на 1,9 промила алкохол в кръвта. Шофьорската му книжка моментално бе отнета, а ръководството на Левски му наложи и сериозна финансова санкция.

2. Юсеф Рабех, февруари 2009 г. Рано сутринта мароканецът катастрофира след запой в дискотека в Студентски град. Дрегерът отчита 1,2 промила, а направената кръвна проба още повече - 1,8. След един месец Рабех е осъден на четири месеца условна присъда, с три години изпитателен срок. През август, същата година, той повтаря упражнението, след което скоропостижно е освободен от Левски.

3. Божидар Митрев, март 2010 г.

Вратарят се напива подобаващо по случай раждането на своя син, а лошото е, че след това сяда зад волана. Арестуван е с 1,36 промила в кръвта.

4. Лъчезар Балтанов, декември 2010 г.

В квартал „Люлин" Балтанов, с 2 промила алкохол, се блъска в джип „Мицубиши" със своята „Мазда". Постъпката е шокираща, защото Лъчо не е сред изявените купонджии в отбора. Причината става ясна малко по-късно - играчът се е напил от мъка, защото баща му е болен от.рак и е в много тежко състояние.

5. Гарра Дембеле, декември 2010 г.

Истинският бохем Дембеле бе хванат да кара пиян (1,64 промила) и с фалшиви документи в Студентски град. Малиецът се държал арогантно с полицаите, което утежни още повече положението му. Той бе осъден на 8 месеца условна присъда, с три години изпитателен срок. :arrow: Временно класиране по промили в Левски :arrow: Към момента Мариян Огнянов оглавява класирането по промили алкохол в кръвта в Левски. Както Football24.bg първи съобщи, халфът катастрофира вчера с 2,55 промила. Той обаче твърди, че брат му е карал возилото, но това предстои да бъде уточнено. Приложено ви показваме временното класиране.

1.Мариян Огнянов (или брат му) 2,55 промила

2.Юсеф Рабех 2,04 промила

3.Лъчезар Балтанов 2 промила

4.Гара Дембеле 1,64 промила

5.Божидар Митрев 1,36 промила

6.Ричард Еромоигбе 0,9

Ето на това му се казва спортен дух и желание да подобриш рекорда: Имаме нов шампион - Огнянов, който еднолично оглавява класацията и поставя рекорд 2,55 промила :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2011 23:07

...което, ако е постигнато с качествен алкохол... хм... какво значи?
Аз примерно пия бира основно, вино (любимите ми Мавруд и пелин), по финансови причини по рядко, и още по-рядко - домашна ракия (за последната година - 3 пъти по около 200 грама. Купешка ракия пих за последно, когато бях на 19 или на 20...14 години оттогава...). Общо взето друго освен бира не пия (от близо 10 години). Таааа, може ли в бира да се измери 2.55?
Иначе ломското уиски съм сигурен, че е по-силно от 50-годишен ирландски бърбън. :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 дек 2011 00:50

metodito написа:...което, ако е постигнато с качествен алкохол... хм... какво значи?
Аз примерно пия бира основно, вино (любимите ми Мавруд и пелин), по финансови причини по рядко, и още по-рядко - домашна ракия (за последната година - 3 пъти по около 200 грама. Купешка ракия пих за последно, когато бях на 19 или на 20...14 години оттогава...). Общо взето друго освен бира не пия (от близо 10 години). Таааа, може ли в бира да се измери 2.55?
Иначе ломското уиски съм сигурен, че е по-силно от 50-годишен ирландски бърбън. :mrgreen:

Пия всичко, честотата зависи от финансите,все пак насъщният е най-важен.За сметка на това имам добро пиянство

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 21 дек 2011 01:36

metodito написа:...което, ако е постигнато с качествен алкохол... хм... какво значи?

Теста за алкохол е най-относителното нещо на тоя свят,защото съм виждал човек на 2 малки водки да дава проба и резултата беше 3 и малко :lol: Ама пък беше веднага след като ги изпи,ей така пробвахме да видим какво ще стане и според дрегера той трябваше да е на път за реанимацията едва ли не :lol: Така че зависи и колко време след като пиеш се направи теста,НО Мариянчо да си ходи не само заради изцепките,а и защото за 6-7 години я е записал 20 мача я не :roll: Ама Гонзо не ми е направил добро впечетление с еднакъв критерии по отношение на провиненията,защото Рабех и Бензукан бяха изгонени, а Гарата не :roll: Което води до заключението,че за едни може за други не... Дано с нови собственици и нови шефчета да се уеднаквят стандартите за наказанията,че ставаме смешни

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 дек 2011 01:51

magga написа:

Теста за алкохол е най-относителното нещо на тоя свят,защото съм виждал човек на 2 малки водки да дава проба и резултата беше 3 и малко :lol: Ама пък беше веднага след като ги изпи,ей така пробвахме да видим какво ще стане и според дрегера той трябваше да е на път за реанимацията едва ли не :lol: Така че зависи и колко време след като пиеш се направи теста,НО Мариянчо да си ходи не само заради изцепките,а и защото за 6-7 години я е записал 20 мача я не :roll: Ама Гонзо не ми е направил добро впечетление с еднакъв критерии по отношение на провиненията,защото Рабех и Бензукан бяха изгонени, а Гарата не :roll: Което води до заключението,че за едни може за други не... Дано с нови собственици и нови шефчета да се уеднаквят стандартите за наказанията,че ставаме смешни

Зависи и от това колко държиш,което зависи от своя страна и от теглото ти,ял ли си и какво,дори и в какво психично състояние си т.н.

Върни се в “Левски”