Колоездене (Tour De France)!?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колоездене (Tour De France)!?!?
Гледам че от Saxo Bank и от Lotto са пратили по 1 човек в откъсналата се група,май се очертават атаки от Шлек,Састре и Еванс..
rzEtw написа:Гледам че от Saxo Bank и от Lotto са пратили по 1 човек в откъсналата се група,май се очертават атаки от Шлек,Састре и Еванс..
Къде го гледаш?

След 20 минути почва по евроспорт, аз там ще го гледам 
САМО ЛЕВСКИ!
Linky написа:След 20 минути почва по евроспорт, аз там ще го гледам
To това ясно,заради тез глупави ралита-неска чак в 5 часа почва-а определено днес ще е най-интересно.

http://gaps.letour.fr/us.htmlcska_90 написа:rzEtw написа:Гледам че от Saxo Bank и от Lotto са пратили по 1 човек в откъсналата се група,май се очертават атаки от Шлек,Састре и Еванс..
Къде го гледаш?
Победителят в Тура е ясен 
Контадор смаза всички. Много трудно докрая би могла да се получи изненада. Анди щом не успя да го удари днес значи няма абсолютно никакъв шанс - на часовника ще загуби още. Кадел явно няма сили. Ланс закономерно издъхна. Уигинс е добър на часовник, но не виждам как би успял да спечели Тура. Ако няма падане или нещо друго извънредно Контадор ще е победител. Още повече,че целият отбор на Астана вече ще работи за него.
- Lord VOODOO
Не отписвайте Ланс!!! Да сега Контадор ще бъде лидер на Астана, но само за момент си представете по време на часовника Контадор да падне....
Ланс няма да чака втора покана! Вярно годинките си казват думата и днес това се видя много ясно, но все пак Ланс бе един от най-добрите часовникари за всички времена, а и не се знае... все пак всичко се случва. 
П.П. Астана правят впечатление, че бъркат тактиката! За тура Ланс разполага с двама грегари, но и двамата днес не бяха с него, защото не са ясно изразени катерачи! Ярослав Попович може и да мине за катерач, но той е непостоянен, та не разбирам защо Астана не е избрала други състезатели да помагат на Ланс! Още повече, че и в Джирото се видя и в Тура ми направи впечатление на моменти Ланс остава сам - съотборниците му ги няма никакви, или пък карат след него, а той прихваща чуждите атаки, а трябва да бъде точно обратното! Такова нещо никога нямаше да се случи в отбора на Дискавъри Ченъл...., но американците вече ги няма в колоезденето
П.П. Астана правят впечатление, че бъркат тактиката! За тура Ланс разполага с двама грегари, но и двамата днес не бяха с него, защото не са ясно изразени катерачи! Ярослав Попович може и да мине за катерач, но той е непостоянен, та не разбирам защо Астана не е избрала други състезатели да помагат на Ланс! Още повече, че и в Джирото се видя и в Тура ми направи впечатление на моменти Ланс остава сам - съотборниците му ги няма никакви, или пък карат след него, а той прихваща чуждите атаки, а трябва да бъде точно обратното! Такова нещо никога нямаше да се случи в отбора на Дискавъри Ченъл...., но американците вече ги няма в колоезденето
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
И аз се надявам Ланс да направи изненада,но е почти невъзможно...Разликата преди и сега е ,че в Дискавари Ланс не разчиташе толкова много на съотборниците си.Той имаше най-"мощните" крака тогава,а сега се виждат годините,които не е тренирал за такова колоездачно състезание..И все пак мисля си,че догодина когато си направи собствен отбор,ще разчита на прекрасни грегари и ще е фаворит номер 1...В момента няма кой да бие Контадор...Просто има невероятно ускорение в височините,а и е един от най-добрите часовникари...Все пак тайно се надявам Ланс да спечели,въпреки минималния шанс...
Алберто Контадор спечели Тур дьо Франс 2009.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина