Мнения за Лудогорец в медиите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнения за Лудогорец в медиите

Мнениеот tsonpen » 20 дек 2011 12:08

„Лудогорец се изсмя на футбола ни." бяха първите думи на изтъкнатият футболен специалист Георги Василев пред Topsport.bg.
„Отборът от Разград изпревари в буквалния и в преносния смисъл грандовете ЦСКА и Левски. Лудогорец показа завидно постоянство като игра. Един отбор, който тепърва пише история и за разлика от „червени" и „сини" успя да даде урок на двата тима, що се отнася до отборна дисциплина, до форма и до постоянство. Трябва обаче да мине и пролетният сезон, за да може Лудогорец да докаже, че не е есенен фойерверк

http://topsport.ibox.bg/news/id_1156145138
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Мнения за Лудогорец в медиите

Мнениеот marmi52 » 20 дек 2011 12:15

8-)

Нямам нищо против Лудогорец, но, ако в България имаше сериозен футбол, това няма как да се случи.
Няма как отборът на един град без никакви традиции във футбола за два-три сезона да влезе в групата на майсторите и да оглави класирането на полусезона.
Това показва колко зле е футболът ни !
Утре ще се появи някой още по-богат от Домусчиеви и ще му хрумне да направи "Вихър" Горно Нанадолнище шампион на България.
Това е несериозно ! Както Томислав Русев беше казал преди години: "Всичко в тази държава е жив т.шак !" :lol:

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 дек 2011 12:36

@marmi52
Хех, ами нали точно отбори като Лудогорец променят футбола ни към по-добро. Засилват конкуренцията и се налага "грандовете" ни да започнат да играят. Не мисля, че целта покрай възраждането на Лудогорец е била непременно да стане шампион и не се знае дали ще стане. Но когато едно нещо се направи както трябва, то непременно се оказва успешно и побеждава останалите, които страдат от всякакви вътрешни проблеми.
Разград не е "без никакви традиции във футбола". Имаше си приличен отбор в Б група по времето на комунизма, което за размера на града си беше добре. Отборът винаги е имал фенове и имаше своите успехи. В момента в ДЮШ на Лудогорец е треньор разградски футболист, който е шампион с Левски и е играл в националния, Славия и испанския Осасуна. Разград има също шампиони в леката атлетика и колоезденето. Най-бързият бял спринтьор на 200 метра е от Разград. Спортът, обаче не може да се развива без финансиране. За щастие в момента го има.
Последна промяна от tsonpen на 20 дек 2011 13:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 дек 2011 13:01

Просто в Лудогорец се работи правилно както и в Черноморец, поне към момента е така.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 дек 2011 13:12

Ами ако има някакво бъдеще за смешния футбол в България, то се крепи на отбори като Лудогорец, Литекс , Черноморец, които се опитват да изграждат съвременни бази и да развиват детско-юношески школи, за разлика от т. нар. софииски грандове. Едва ли в цяла Европа има по-смешни столични отбори от нашите. Това е истината! Вие си се заблуждавайте колкото си искате
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 20 дек 2011 13:16

Гочето каква медия е? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 20 дек 2011 14:22

На мен лично Лудогорец са ми симпатични. Хората работят сериозно, имат план и резултатите са налице. Домусчиев бил такъв, Ганчев онакъв... На нас като са собственици може би най-богатите българи /говоря за ТИМ/ има ли полза като не обръщат внимание на отбора, на стадиона, на ДЮШ... Така че добри или лоши хората си гледат отборите и те вървят нагоре. А традициите не са това, което бяха ;)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 дек 2011 14:28

Безспорен е факта, че лудогорец играха най-привлекателния и постоянен футбол тази есен в България. Яд ме е само, че литекс се отказаха рано рано и започнаха разпродаването на точки. Ако и те се бориха сериозно щеше да е страхотно първенство тази година.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 20 дек 2011 14:49

Точно такива неща трябва да се случват, за да не с разчита основно на "традиции и публика", с което всички Левскари и ЦСКАри се гордеят. Който влезе две години подред в Шампионската Лига (групова фаза) ще съм за него поне още 10 години. Без значение откъде е.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 20 дек 2011 17:24

"Който има пари, той поръчва музиката" - Лудогорец!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Върни се в “Лудогорец”