Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Три години мъка, три години разруха. Стига!

Мнениеот santiliana » 20 дек 2011 08:56

Към DaSyth и metodito:
Да съм обидил някой? Кое ви дава право да давате квалификации за хора, които изобщо не познавате?
ами тогава да ви вляза в речника.
Абе, хора, вие изобщо давате ли си сметка и можете ли да "разчетете" метафората в един текст? На какви се правите? Оня мухльо, със "скотоумието" - ти червен путьо, лишавал ли си се от храна през деня, за да отидеш да гледаш любимия си тим? На повече от 200 км. А от казарма "бягал" ли си и лежал ли си в "ареста" заради отбора на сърцето си. Със сигурност- не. Ти си от онези, които просто си седят на топличко и си хапват "мляко с мюсли" за здраве... И що си тръгнал да си показваш задника, когато няколко души са по членове около теб? Седи си в кочината и "рупай" какалашки...
Ами ти бе, Методи- какъв ти е пък на теб проблема? Или тук никой не може да изкаже какво мисли, щото видиш ли, се оказвал "глори хънтър". Дай да говорим с български думи и изрази, а да не се правим на някакви, каквито не сме.
Коментара ми, "че следим нещата изкъсо" и "дано е за добро",е защото нещо нямам на 100% вяра, че нещата се правят за доброто на Левски. Животът ни направи такива, че вече не вярваме на приказки. За какво "джаскане" плямпаш бе, човек? Всъщност, някой за бой говорил ли е или какво? Говоря превантивно и споделям мнение. Я си припомни кой беше в основата на падането на правителството през 97-ма? А ? С Левски шега не бива. А това, че на вас не ви изнасят коментарите на този или онзи, честно казано ми е през х.уя. Но го давайте по-скромно, а не се изживявайте на някакво жури или крайна инстанция.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

trayan16

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот trayan16 » 20 дек 2011 09:29

ГАРА ОТНОВО В ЛЕВСКИ!!! :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2011 09:50

Кризата не започна преди 3 години, а започна още по времето на Мъри - към края на престоя му на Герена, когато се разбра, че на Батков не му се нрави Мъри.
Не разбирам, при положение, че си по-възрастен от мен, как може за теб последните три години са най-лошият период в клуба. Никой не е заумирал, недейте говори такива неща! Клубът е зле откакто е в ръцете на тандема Чорни/Батков. И това не разбирам - как ви залъгват спорадични успехи? Това е.
Всичко, което наричаш "от три години" тръгна от онзи мач с Тампере (това са близо пет години) - оттогава досега има една посока - надолу. Дали утре, или след 5 години статуквото ще се промени.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 20 дек 2011 10:56

Айде стига песимиъм и националния отбор е бил трети, а сега трябва да не те мързи да четеш за да го откриеш някъде в класацията. Левски винаги е минавал през малки падове за да се издигне все по-високо. Истината е, че всички трябва да сме на стадиона, а един бит струват повече от десет небити.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 дек 2011 11:19

Колкото повече хора проумяват, че има много голяма разлика между Футболиста Гонзо (който безкрайно обичах) и ръководителя гонзо (който презирам и мразя даже и в червата си) толкова по-добре! Потъването на отбора не започна от Тампере, тогава трябваше да започне подновяването на отбора и то донякъде се направи имайки предвид, че до преди година най-добрият ни футболист бе Жо (за когото твърдяха, че бил само далавера за източване на баткоф), стана дори шампион с доста спорни и нахъсани футболисти, за да бъде поет от ДИРЕКТОРА който трябваше да ни изведе до континенталния връх.... с Ратко?!?!?!? И от там като се започна едно купуване на футболисти (кой от кой по сполучлив, но незнайно защо борат не каза, че са го измамили и ограбили) едни комплекси - треньор ли да съм, шеф ли да съм... И логично е докарахме до това положение - банда момчета трениращи по 1 път на ден, без грам тактически знания, без физически възможности и без хъс, навиквани през целия мач който се опитват да играят! Една "школа" която за 3 години не успя да извади един 3-ти вратар, да не говорим за нападатели, халфове, защитници. Една "школа" от която изтекоха и малкото талантливи момчета...
Та така я докарахме до нов спонсор... и какво? Сега директора ще разполага с повече пари за да купи не 8 а 18 футболиста през зимата.
Всеки Левскар който се радва на гонзо (директора) и го подкрепя, нека се замисли колко поводи за радости му донесе.... аз честно казано повече болка изпитах, за вас не знам!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 дек 2011 11:32

Gonzi_407 написа:Колкото повече хора проумяват, че има много голяма разлика между Футболиста Гонзо (който безкрайно обичах) и ръководителя гонзо (който презирам и мразя даже и в червата си) толкова по-добре! Потъването на отбора не започна от Тампере, тогава трябваше да започне подновяването на отбора и то донякъде се направи имайки предвид, че до преди година най-добрият ни футболист бе Жо (за когото твърдяха, че бил само далавера за източване на баткоф), стана дори шампион с доста спорни и нахъсани футболисти, за да бъде поет от ДИРЕКТОРА който трябваше да ни изведе до континенталния връх.... с Ратко?!?!?!? И от там като се започна едно купуване на футболисти (кой от кой по сполучлив, но незнайно защо борат не каза, че са го измамили и ограбили) едни комплекси - треньор ли да съм, шеф ли да съм... И логично е докарахме до това положение - банда момчета трениращи по 1 път на ден, без грам тактически знания, без физически възможности и без хъс, навиквани през целия мач който се опитват да играят! Една "школа" която за 3 години не успя да извади един 3-ти вратар, да не говорим за нападатели, халфове, защитници. Една "школа" от която изтекоха и малкото талантливи момчета...
Та така я докарахме до нов спонсор... и какво? Сега директора ще разполага с повече пари за да купи не 8 а 18 футболиста през зимата.
Всеки Левскар който се радва на гонзо (директора) и го подкрепя, нека се замисли колко поводи за радости му донесе.... аз честно казано повече болка изпитах, за вас не знам!

"Колкото повече хора проумяват, че има много голяма разлика между Футболиста Гонзо (който безкрайно обичах) и ръководителя гонзо (който презирам и мразя даже и в червата си) толкова по-добре!"
Ако го срещнеш на улицата,това "футболиста Гонзо" ли ще бъде или "ръководителя гонзо"?Автограф ли ще вземеш или ще му фраснеш един?А,може би,първо автограф,после... ;)
Гонзо се оказа много сложна личност!Футболиста-ръководителя,ези-тура,...
Аз,пък,смятам,че това е един и същ човек!Само,че Г.Иванов така и не разбра,че качествата,които му помагаха на терена и го на правиха идол на агитката,не вървят в директорския кабинет.Или в треньорската стая.Защото това са съвсем различни неща.Обаче,той не можа да ги "раздели"!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 дек 2011 11:35

Школата на "Левски" - младите са клуба, а не някакви чужденци. Това, че за 5 години не бе разчитано на тях е непростимо. Старокин, Иво Иванов, Матондо, Слори, Сърмов, Цветков, Арш... всеки един от тях съм убеден, че не е по-слаб от най-доброто лапе, независимо 16, 17 или 18 годишен, който е израстнал на Герена. Най-малкото щеше да играе с много повече хъс и желание от гореизброените и още толкова, които минаха за тези години. Не стана с Иса - ок, пробваш друго момче. Докато стане. Но и Мъри забрави за юношите към края на своят престой на Герена.
Той имаше план - и съм съгласен с теб - той беше подготвил половин отбор, готов да заиграе - Зе, Дарко (може би около него щеше да се гради новият отбор), Жо, Рабех, Бензукан. Просто Батков не повярва в Мъри и искаше бързи резултати. А и Стоилов сякаш забрави за интеграцията на новите и му се искаше "старите пушки" да поигрят още малко. Но това бе отбор, който бе уморен и пред който не се виждаше развитие. Те бяха стигнали своя таван (какво повече можеха Дани, Йовчо, Лусио, Томашич). Или поне според Майк Райли бе така...
Единственият виновник за мен си остава Батков.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 дек 2011 12:21

Новият шеф на Левски Иво Тонев се закани да затегне дисциплината на Герена след новата пиянска изцепка в клуба.
Както вече стана ясно, халфът на сините Мариян Огнянов стана поредният футболист на столичани, който катастрофира в пияно състояние.

Това обаче не притесни Тонев, който обяви, че знае как да овладее деликатната ситуация. "Този проблем, ще го реша лесно. Аз съм съсобственик на най-посещавания нощен клуб в България. Поддържам връзка с всички колеги в другите заведения в София. Не ми е никакъв проблем да разбера на момента, кой, къде и какви ги върши. Веднага давам пример. Преди месец или два приятел имаше рожден ден и ме покани в друго заведение. Отивам там и виждам футболист на един отбор... няма да казвам името му. С две мацки и премрежен поглед в четвъртък- ден и половина преди мач. Това няма да позволя и ще преследвам всички такива играчи. Не съм аскет не искам и играчите да са аскети. Но нека да мине мачът, играй, бий после отпусни душата. Аз лично ще ги заведа в Найт Флайт но нека да има поводи", обяви Тонев.

По този начин той се закани да затегне разпасаната команда на сините, която през последните години натрупа много черни точки. Именно спортният директор Геоги Иванов бе един от хората, които трябваше да се справи с този проблем, но това така и не се случи.
Припомняме, че преди Огнянов, с пиянски изцепки се отличиха още Йосеф Рабех, Гара Дембеле, Лъчезар Балтанов и Божидар Митрев.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 дек 2011 12:24

Ники Илиев: Ако от Левски ме поканят на работа, ще приема

"Имам какво да дам на клуба", отсече легендата на сините

Легендата на Левски Николай Илиев призна, че е чул от близки до клуба, че има възможност да бъде поканен на работа при сините. Бившият играч разкри, че ако това се случи, той няма да откаже, но при едно условие - да се работи професионално и в интерес на Левски. Илиев подчерта, че има какво да даде на клуба, но не всичко зависи от него.

"Все още никой не е говорил с мен. Чух от някои хора, че от Герена може да ме потърсят, но все още нищо не е ясно. Има какво да дам на Левски и ако получа предложение, ще се съглася. Задължително е обаче да се работи с голям професионализъм, ако трябва - 24 часа в денонощието. Всичко зависи от това какво мисли президентът. Който плаща, той поръчва музиката, но тази музика трябва да се харесва на хората", отсече Илиев.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 дек 2011 12:30

Дано върнат Ники Илиев! Определено ще свърши много повече работата ,например от Хаздай начело на ДЮШ :arrow:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”