Обръщение на феновете на Локо Пд към кмета на града

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Обръщение на феновете на Локо Пд към кмета на града

Мнениеот Пловдив1926 » 20 дек 2011 10:27

Доста голяма издънка от страна на Тотев. Сега телефони, ала бала ама защо така, защо иначе и пак се обяснява като да не казвам какво. В момента се чуди какво да прави, чак поканил Наско и от 10 часа пият кафе :mrgreen:

Чакаме официалния отговор на кметъла да видим какво оправдание ще измисли за антиградската си проява.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 20 дек 2011 10:28

Месершмит написа:Тотев е фен на Ботев Пловдив, най-нормалното нещо е да отиде на тържеството на любимия си отбор.
(не мога да разбера защо мнението ми беше изтрито)

Тотев е кмет на Пловдив! Набии си го в кухата, промита тиква!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 20 дек 2011 10:29

Boksior4eto написа:
Месершмит написа:Тотев е фен на Ботев Пловдив, най-нормалното нещо е да отиде на тържеството на любимия си отбор.

Тотев в момента представлява властта на град Пловдив, не Ботев като футболен клуб или общественост. Тва трябва да го разбереш. Този човек трябва да защитава интереса на пловдивчани, а не да дели двата футболни клуба на "любим" и такъв, към който няма симпатии.

Ами много пловдивчани обичат чалга, но той открито каза, че не обича чалгата, а рока. Кмета определено има своите пристрастия и не ги крие, абе добър кмет сме си избрали. ;)

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 20 дек 2011 10:30

Пловдивчанинът написа:За първи път пиша във вашия подфорум, но искам да си кажа мнението по този въпрос. Ние какво можем да направим, че кметът и областният управител са ботевисти. А и Чомаков и Гърневски, които бяха буфери мисля, че никога не сме писали декларации до тях. Не виждам нищо лошо те да отидат на нашия купон. Друг е въпроса, че сте ги поканили и те не са дошли на вашия. Титюков, който също е ботевист доста често ви уважава нз дали е бил този път, но повечето пъти идва ако го поканите. За Тотев не мога да кажа защо не е дошъл, но може и да е имал оправдание. Но Здравко си имаше оправдание първо той награждаваше победителите на футболния турнир на "Селекта", който беше под неговата егида, а след това го видях и на баскетболния мач Академик Пловдив - Академик Благоевград и айде кажете ми как да дойде като има толкова ангажименти.

Абе никой не реве от това, че Тотев е уважил вашия празник, а от това, че отново се показва двоен аршин в нашата община и тя ще бъде за едни майка, за други мащеха. Проумейте го тва, бе хора. Колко пъти трябва да го напишем ?!?!?!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 20 дек 2011 10:31

Месершмит написа:
Boksior4eto написа:

Тотев в момента представлява властта на град Пловдив, не Ботев като футболен клуб или общественост. Тва трябва да го разбереш. Този човек трябва да защитава интереса на пловдивчани, а не да дели двата футболни клуба на "любим" и такъв, към който няма симпатии.

Ами много пловдивчани обичат чалга, но той открито каза, че не обича чалгата, а рока. Кмета определено има своите пристрастия и не ги крие, абе добър кмет сме си избрали. ;)

И ся ако ми кажеш кво общо имаше чалгата с декларацията?!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 20 дек 2011 10:31

Месершмит написа:

Не брато, всичките селяни обичате чалгата, пловдивчани сме на друга вълна ;)
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 дек 2011 10:32

Пловдивчанинът написа:За първи път пиша във вашия подфорум, но искам да си кажа мнението по този въпрос. Ние какво можем да направим, че кметът и областният управител са ботевисти. А и Чомаков и Гърневски, които бяха буфери мисля, че никога не сме писали декларации до тях. Не виждам нищо лошо те да отидат на нашия купон. Друг е въпроса, че сте ги поканили и те не са дошли на вашия. Титюков, който също е ботевист доста често ви уважава нз дали е бил този път, но повечето пъти идва ако го поканите. За Тотев не мога да кажа защо не е дошъл, но може и да е имал оправдание. Но Здравко си имаше оправдание първо той награждаваше победителите на футболния турнир на "Селекта", който беше под неговата егида, а след това го видях и на баскетболния мач Академик Пловдив - Академик Благоевград и айде кажете ми как да дойде като има толкова ангажименти.

Никой нищо не иска да правите вие бе. Декларацията не е насочена срещу вас, а срещу кмета на Пловдив Иван Тотев. Няма нищо лошо да иде на вашия купон. Дори е ДЛЪЖЕН да иде на вашия купон, както е ДЛЪЖЕН да дойде и на нашия.

Титюков, защо никой не го напада? Щото всеки знае, че си е жълтур, но си върши работата човека. И за това си е добре дошъл - дойде в неделя, посрещнахме го както подобава и тн.

Тотев нямаше и на вашия да дойде, но разбра, че ще идва Караибрахима, надуши парички и веднага се врътна - това е жалкото и неградско поведение.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 20 дек 2011 10:33

Аз разбирам привържениците на отбора от Б група. За тях присъствието на кмета на тяхното мероприятие е повод за най-голямата гордост в живота - отново са пуснали корени във властта. Така, както винаги е било, те са се стремели с всички възможни средства да се подложат на силните на деня и да се възползват максимално от тази връзка. На тях това им е върхът, към който се стремят дори и в песните си - да бъдат със силните на деня - вечният напън на малките хора.

Но не в тях е проблемът. Проблемът е в Тотев, че си вкара такъв автогол.
Когато си на такъв пост, подобни залитания са недопустими. Трябва да прилагаш еднакъв аршин към различните страни. Или отиваш и на двете мероприятия, или не отиваш на нито едно от тях.

И какво се оказва - привържениците на отбора от Б група се радват и подскачат до тавана ... заради грешката, която допусна Тотев. Та те дори нямат и собствени поводи за радост, та затова взимат назаем чужди.

Свещена простота!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 20 дек 2011 10:34

няма нищо по нормално от това управата да иде на двете мероприятия,още повече че в нашто се говори за сериозни неща,ифрастуктура и подобни неща където града трябва да участва! г-н грънчаров се убеди в това!

обаче да разбереш че уж наи богатия човек в българия ще доиде и да ходиш на му се мажеш на филията е много ниско и е присъщо на едни жени с леко поведение :)

а жълтите приятелки да не се перът много щото ако не са политиците сега щяха да гледът футбол само по диема и нова спорт :) ,учете се от нас как се оправяме сами и не пишете глупости!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 дек 2011 10:35

Какво можете да очаквате от "управленец" от герб, освен да излъже?!?!? Много плюхте по стария ви кмет, но като гледам тоя новия....
И как няма да отиде на среща с "един банкер" държащ парите на партията, опа на държавата!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”