Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Три години мъка, три години разруха. Стига!

Мнениеот urkoto » 19 дек 2011 23:12

И кой ви е виновен, че търпите явни некадърници да управляват клуба?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Edin_Chovek
Контакти:

Мнениеот Edin_Chovek » 19 дек 2011 23:23

urkoto написа:И кой ви е виновен, че търпите явни некадърници да управляват клуба?

А какво да направя! Да изказвам мнение и да викам ууууу. Правя го. Да уволня некадърниците? Не мога.

Кажи ми, каква е рецептата. Предложих тук във форума да съберем пари и да си купим отбора за нас - повечето казаха не става.
На всеки мач на който съм ходил тази есен - точно 14 мача, съм молил Гонзо от трибуните да си върви, по-живо по-здраво, ама той не ще и не ще.

Кажи де,кажи какво да направя. Не мога да ги набия, не мога да ги принудя да си отидат. Аз не съм като чорбарите да не гледам мачове на отбора щото протестирам. Аз живея с Левски. Няма как да го направя.

Какво би ме посъветвал. Къде бъркам. Не искам повече да гледам отбора в това състояние. Боли ме.

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 19 дек 2011 23:28

Edin_Chovek написа:
vacheron написа:А бе не го ли разбрахте-трябва да сме на стадиона и там да отстояваме позициите,не пред компютрите

Абе разбрах го аз това, ама на кой стадион да отида да отстоявам позициите си. Цял есен отстоявах ли отстоявах ама нищо не стана. Сега е зима и както добре знаеш България е единствената страна в Европа с цикъл есен-пролет която има три месеца почивка между полусезоните, за да може да забравим колко нещастни са били играчите през единия полусезон и да вземем да се излъжем и да идем на първите три мача и после да си теглим куршума подведени от бездарие и некомпетентност.

Отстоявахме аз,ти и още 200-300 човека,там е проблема

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Blue_Lion » 19 дек 2011 23:36

Дай Боже хМарЯн да го изгонят след тази изцепка...
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 дек 2011 23:38

За огнянов...
да трябва да бъде изхвърлен от Левски и аз бих бил много доволен, но не защото се е блъснал някъде, а просто защото е накадърен и няма качествата за Левски. Какво значи Гонзо ако е принципен да го изгони както Рабех и Бензукан... Какво е направил циганина сега, че да налага гоненето му заради него, а не заради това че не става и за чеп за зеле? Пил, блъснал се... в момента сме в пауза от първенството... точно сега могат да пият и да си показват диващините, а не да го правят когато почнат мачовете... а това, че освен некадърноста на терена е и некадърен шофьор няма нищо общо с футбола.
Огнянов трябва да бъде изхвърлен защото няма качества, а не защото е пил оня ден...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2011 23:42

Thsmith написа:За огнянов...
да трябва да бъде изхвърлен от Левски и аз бих бил много доволен, но не защото се е блъснал някъде, а просто защото е накадърен и няма качествата за Левски. Какво значи Гонзо ако е принципен да го изгони както Рабех и Бензукан... Какво е направил циганина сега, че да налага гоненето му заради него, а не заради това че не става и за чеп за зеле? Пил, блъснал се... в момента сме в пауза от първенството... точно сега могат да пият и да си показват диващините, а не да го правят когато почнат мачовете... а това, че освен некадърноста на терена е и некадърен шофьор няма нищо общо с футбола.
Огнянов трябва да бъде изхвърлен защото няма качества, а не защото е пил оня ден...

Костове е дал индивидуална програма за подготовка през паузата на всеки футболист на Левски!Не вярвам да включва натряскване до козирката през ден!Или,може би,смяташ,че Огнянов няма нужда от подготовка,защото е "вълшебник" с топката?
Последна промяна от blue avalanche на 19 дек 2011 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 19 дек 2011 23:46

Не трябва да му се разминава пак!
Не му е първа изцепка, а n-та наброй! Да го гонят, преотстъпват, продават, подаряват, НО да не облича повече синята фланелка!...барабар с другата вечна надежда и пияница Балтанов!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 20 дек 2011 00:06

Проблемът е много сериозен. гонзо стана един фалшив герой, една фалшива легенда, заради само един единствен гол и то в А група, гол, който не значеше нищо, защото и без него щяхме да станем шампиони. Друг в въпроса, че за мен първенството отдавна не е тръпка, за мен истината е в европейските мачове. Там е мястото на Левски, 2006-2007 година бяха най-щастливите години за мен като футболен фен. Но Батков и с помощта на Гонзо съсипаха всичко изградено, убеден съм, че до 2008 г. Батков не се е месил по никакъв начин в делата на Левски, просто е давал пари и е ходил на мачове, срещал се е с хора като Лапорта, Абрамович и т.н. Лошото се случи после, когато реши да се прави на футболен специалист и сложи за бушон глупака гонзо, който с плиткоумието си и наглостта си вече загуби ореола си на "легенда", който май остана такъв само за първосигналните фенове, всички знаем кои са. Мислещите фенове отдавна настояват за промени в клуба, но те ще стават все по-малко, защото има и такива като мен, които са се зарекли, че докато Гонзо е Левски, няма да стъпят на мач на любимия отбор.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Мариян Огнянов с 2,55 алкохол!

Мнениеот Бекъма » 20 дек 2011 00:10

Не е карало цигането,а брат му.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 20 дек 2011 00:10

Edin_Chovek написа:Кой ще поеме отговорността за провалената селекция на Левски през пролетта на тази година? Кой ще се изправи пред левскарите и ще се извини за двата поредни нулеви сезона и очертаващият се трети такъв? Ще има Левски ново силно и компетентно ръководство или отборът ще тъне в средата на блатото наречено български футбол? Всъщност, гръмките въпроси имат един, тих и едвам доловим отговор. Никой. Няма кой. Няма как да искаме от някой да са мъже след като години наред са сукали като бебета от гърдата на майка си.
Левски е изсмукан. Вече няма "мляко". Има само кръв и болка. Всеки нов опит на бебето да засмуче, причинява неописуемо страдание. Тъга, болка, мъка. Това е Левски днес. Един объркан отбор с ясна цел. Солидна сграда със стабилен фундамент построена преди пет годни, днес е сламена колибка, чакаща своя край при първия по-силен порив на вятъра. Как се стигна до тук? Кой затвори последната страница на "синята приказка" и започна нова тъжна история на която краят и не се вижда а тя става все по-тъжа и трагична?
Ако се върнем пет години назад във времето и затворим очи, може да видим какво имахме и какво загубихме. Левски беше един от 8-те отбора борещи се за Купата на УЕФА. Един от 8-те най-силни отбора. Вижте кои отбори през последните пет години са стигали до тук. Но това не беше най-важното. Не беше фактора който караше хората да гледат мачове на отбора. Преди пет години Левски можеше да играе футбол. Имаше футболисти. Помните ли ги? Ако не ги помните ще ви ги припомня. Петков, Миланов, Томашич, Топузаков, Вагнер, Боримиров, Бардон, Телкийски (75-Букарев), Йовов (70-Коприваров), Ст. Ангелов, Домовчийски (58-Ем. Ангелов), това е отбора играл първият 1/4 финал с Шалке 04 на стадион "Васил Левски" пред 40 000 зрители. Това е преди пет години. Сега имаме объркана селекция и много лоши резултати. Сега имаме вместо Бардон, Тасевски, вместо Домо, Арс, вместо Томашич, Иванов, вместо Мечо, Тони Калво, вместо Вагнер, Мюлдер, вместо Боримиров и Ричи, Гриин и Гаджев, вместо Ангелов,Цветков. Звездата на отбора е Йовов, единствения който игра в онзи отбор. След пет години имаме Йовов и малкия Пламен, а имахме отбор.
За последните три сезона в Левски дойдоха нови три отбора. Дениран Ортега, Мирослав Антонов, Майкъл Тевия, Петър Петраш, Калин Щърков, Андвеле Слори, Марко Видович, Жанвион Юлу-Матондо, Александър Башлиев, Иво Иванов, Тодор Христов, Сьорд Арс, Тони Калво, Фредерик Рисп, Кирил Акалски,. Всички тези играчи или разочароваха или не им се даде шанс да играят. Един Дембеле и един Грийн за три години трансфер, след трансфер. Единия игра един сезон и си замина а другия се чуди дали да не го последва. В Левски продадоха 15 футболисти за три години, но вместо да инвестират в нови силни играчи, решиха, че с "пенсионери" и безработни ще играят всяка година в ШЛ
Искам само едно. Искам Гонзо да стане, да си вземе торбата с която дойде и да си отиде. Щом новия му колега Тонев казва, че селекцията е провал значи трябва да се търси отговорност. А щом три сезона няма резултати то отговорността трябва да се замести със срам. Гонзо, засрами се ако можеш. Жалко, че хора като Гонзо не се срамуват.

Представа си нямаш колко си прав, chovek. Докато четох написаното от теб в началото, ми се насълзиха очите.И на мен ми е болно, както и на теб, и на още стотици хиляди левскари. Чувствам се предаден, измамен и някак си- ограбен. ДУШЕВНО.Ограбиха нашето "символ верую" и сринаха "синия храм", като го превърнаха в един призрак.В последните няколко години виждаме как любимия ни клуб умира- постепенно и бавно, с всеки изминал ден. И причина за това не са хората с петолъчката (комунистите), от които всъщност успяхме да се предпазим, а наши, "свои хора". Левски отново беше предаден както своя ментален патрон. И е тръгнал към "бесилото". Наведен, унижен от "свои" доброжелатели, и отчаян. Въпросът е: "Можем ли ние да го спасим от "бесилото"?- Със сигурност трябва да направим всичко възможно. Пък каквото сабя покаже. Стига вече. Следим нещата изкъсо около навлизането на евентуални нови инвеститори в клуба. Надявам се да е за добро. Защото в противен случай нещата могат да излязат извън контрол. Синята публика е много търпелива, но и наказателна- когато ножа опре в кокала.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”