tevez написа: Дано най-после кариерата ми тръгне нагоре", пожела си Мариян Огнянов.

Този освен, че е нагъл като себе си, лъже и като себе си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа: Дано най-после кариерата ми тръгне нагоре", пожела си Мариян Огнянов.
vaskonti написа:Това оправдание с преместването на колата не се ли поизтърка нещо?
bigbonusprize написа:tevez написа: Дано най-после кариерата ми тръгне нагоре", пожела си Мариян Огнянов.
Ще тръгне, ще тръгне...
![]()
Този освен, че е нагъл като себе си, лъже и като себе си
milen.hristov написа:blue avalanche написа:THE G.A.M.E написа:Добре бе ... Аз ли нещо не съм в час ...
Защото смятам, че Тонев всъщност е ......... Втори изпълнителен Директор !? ...![]()
Или вече си е заместил "Гонзо" ...![]()
Нещо немога да схвана, какъв го играе / ще го играе.
Председател на УС!На мястото на Г.Марков!
на Кирил Ивков
blue avalanche написа:milen.hristov написа:blue avalanche написа:Председател на УС!На мястото на Г.Марков!
на Кирил Ивков
"Бившият изпълнителен директор на Локомотив (София) Иво Тонев бе приет в Управителния съвет на Левски. Доскорошният шеф на столичните "железничарие" бе предложен за председател на УС лично от президента на клуба Тодор Батков.
Както казах:ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС на мястото на Г.Марков!!!!!Г.Марков слиза надолу по стълбичката на мястото на Ивков!
Четете и слушайте,бре хора!
vacheron написа:А бе не го ли разбрахте-трябва да сме на стадиона и там да отстояваме позициите,не пред компютрите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта