Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: Защо искат,да махнат Велев

Мнениеот milen.hrisrov » 19 юли 2009 13:54

emigo написа:До колко е възможно външни сили (преди или сега близки до отбора),да стимулират по някакъв начин "разбирачите",които викат "Велев вън."?Защо искат,да махнат Велев без да имат каквато и да е алтернатива?
Р.Р. Не мисля,че Велев е най-добрия вариант за отбор,като ЛЕВСКИ,но..

Това и аз се опитах да обясня един път на стадиона,но феновете си знаят едно и също.Проблема не е Велев или Вили Вуцов,а е Тодор Батков.Обеден съм обаче,че сега е момента Кокала да бъде сменен,при добра алтернатива иначе просто ще бъде мега глупост.
Този профил вече не съществува.

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 19 юли 2009 13:54

То май гонгаджиите искат Велев да се махне повече от феновете. На мислите ли така?

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 19 юли 2009 13:55

Феновете нямаше да са против Велев ако отборът играе добре, побеждава категорично и радва окото. Стана така че в момента треперим сращу отбори като Вихрен и Миньор насред Герена, а Локо Сф ни отвя все едно беше Челси или Барса - отново на нашия стадион. Играем слабо и е съвсем нормално хората да гледат в перспектива, да искат красива игра и подреден отбор. Няма да конкретизирам, но няма мач в който Кокала да държи по-подготвени играчи резерви, а титуляри да стоят двама трима, които цял сезон не могат да влезат във форма. Никой няма да е против Велев, ако той заслужава да бъде подкрепян. Но той не се справи. Шампионската титла не бива да заблуждава.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 19 юли 2009 13:59

абе само коментирате глупости има хора като мен който са на стадиона дори в контроли има хора,като вас които седят във форумите и ни коментират.Аз виждам,че този отбор има футболисти дори несам сигурен,че ни трябва нападател има христов обаче всички нормални приварженици на футбола виждат,че йовов и хичо нестават а седят на пейката зе и жо това го давам просто като пример велев няма думата сред футболистите и го е страх да остави йовов изван състава или си работи по симпатии има и друго което за мен е точно просто няма идея как да си подреди отбора.ВЕЛЕВ Вън от ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 19 юли 2009 14:01

Ето и моето мнение. Вече е късно да се сменят тренер и спортен директор, да им пожелаем успех на сегашните. Да се надяваме,че наистина всички желаят доброто на Левски и ще дадат всичко от себе си да са в групите на шампионската лига или лига европа. Резултатите ще покажат и нито кокала, нито дедо боре, нито батков ще могатда се скрият от отговорност. А пък я си представете, че батков е искал точно тези резултати през изминалия полусезон. Какво е виновен кокала,че батков уговари с гигов и ганчев мачовете. Вие наистина ли смятате,че и мачът Левски-Миньор не беше игран за 1-1 или е нямало залог от мустакатия,че първото полувреме с андорците ще е без гол? :) Това е причината играчите да си правят каквото искат и да нямат респект от кокала. До като Левски е в евроиграта псувайте мустакатия мошенник, но не плюйте по отбора и тренера.

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 19 юли 2009 14:01

mormona написа:Бе ще се махне ВЕлев и ще дойдат в НЯКОИ СИ МОМЕНТ НАско и Stoilov.... абе вие чувате ли се? ПЪрво някога си , това може да е след 3 години.ОСвен това БАтков каза , цитирам по спомен след мача с Андорците - \" НАско направи своя избор... защо да копувам скъпи играчи, за да играят с... неискам да цитирам имена....\" нали много несвързано изказване, обаче каза за НАско , че си е направил избора, демек нема дойде докато той е в клуба собственик !

Ти не се връзвай на всичко което казват Сираков и Батков,и двамата са достатъчно хитри лисици.Не говоря безсмислици,имам инфо което ще споделя със всички когато съм сигурен в достоверността му.Не го правя в момента за да не влошавам сънищата на някои хора без нищо.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
Dr. Who
Контакти:

Re: “Левски” чака “да” от Достанич за треньор

Мнениеот Dr. Who » 19 юли 2009 14:23

нещо да кажеш за головете на Жоро? http://www.vbox7.com/play:c5933fb3 :roll:

футболисти имаме, но треньора е без коментар. деорагнизирана и безидейна игра.
на нас ни трябва тренер от западна европа за предпочитане германец. никакви сърби!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2009 14:27

milen.hrisrov написа:Ти не се връзвай на всичко което казват Сираков и Батков,и двамата са достатъчно хитри лисици.Не говоря безсмислици,имам инфо което ще споделя със всички когато съм сигурен в достоверността му.Не го правя в момента за да не влошавам сънищата на някои хора без нищо.

Да влошиш, да влошиш с к'во толко'. Виж ако Наско се върне ще ми е много кофти, но чак пък съня да си развалям :mrgreen: . Наско е заявявал, че според него приоритет за отбора трябва да е вътрешното първенство и след това евротурнирите. А приоритет трябваше да е клуба, след това отбора и след това целите. И да има приемственост за което той беше отговорен, освен Батков Футболистите, които си тръгнаха по негово време внезапно (да е по негова вина нямам доказателства да го кажа), заради това не мога да му простя. Как пък един от '94, които останаха в публичното пространство не се оказа с малко повече "глава". Може би единствено Балъка е такъв. Но пък няма човек, който да е най-добър във всичко. А те бяха най-добрият отбор. Но като хора... не знам.
Последна промяна от metodito на 19 юли 2009 14:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin_gobg
Контакти:

Мнениеот sin_gobg » 19 юли 2009 14:30

a boy named goo написа:Вижте сега, цесекар съм, това което се случва в Левски много не ме засяга, но въпреки това обаче ще си изкажа мнението тук. Емил Велев е треньор, който ви направи шампиони, като взе почти всички важни мачове на Левски миналата година и то с убедеителна игра срещу Литекс и ЦСКА. До тук на Велев не са му давани почти никакви средства за селеккция, играчите, които Батков му кара са все свободни агенти, въпреки това обаче той съумя да изгради някакъв що-годе приличен съствав, без да се мрънка много много. Кокала да бъде махан сега, без да има шанса дори да се провали е равно на малоумие, в крайна сметка вие какво очаквате от него, с играчите с които разполага, толкова. Моето мнение, че в момента сините привърженици не постъпват правилно, Емил Велев и истинкси левскар обичащ клуба и израстнал в Левски и залужава, ако не обич, то поне някакъв шанс да се докаже.

И аз мисля, че Кокала трябва дя бъде оставен да работи на спокойствие! Сега не е момента за смяна на треньора. Защо Батков не назначи друг треньор след Вили Вуцов? Нали уж водеше преговори с Балъков, Муслин и т.н. . Сега е важно клуба да е като юмрук! Само така отново ще влезем в ШЛ. САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 19 юли 2009 15:29

Значи само това е достатъчно да се изтъкне, че цесекарчето подкрепя "веселият Джеймс" и няма какво да говорим повече...
Велев трябваше да се смени след края на сезона, Батков е преценил оставил го е, ще си изтърпи последствията за това, но в момента най-малоумното нещо е да се смени треньора, когато сезона вече почна. Колкото и да не искам да оставим "костицата", за сега най-добре е да стой, докато не минат мачовете с Баку. Няма смисъл от сътресения в отбора точно сега, ако отпаднем от Баку, тогава жална им майка и на двамата, че даже и на Борето.

Върни се в “Архив”