Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 19 дек 2011 21:33

santiliana написа:Не знам, дано само не се дообърка клуба и отбора, защото в момента е един турлю гювеч...Сега е време за селекция, трансфери- входящи и изходящи; за промяна в школата и т.н. Притеснява ме тази "обща" баница, в каквато се превръща Левски. А което е общо- то всъщност е ничие и тогава се възцарява абсолютния хаос- всеки ще си тегли чергата към себе си. Не случайно и Томето предупреждава, че Левски не е бозаджийница и да внимават настоящи и бъдещи шефове и собственици какви ще ги надробят. Да не стане страшно!

няма как да стане страшно,з атова на трибуните са сз и нфк

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Мариян Огнянов с 2,55 алкохол!

Мнениеот tiamat » 19 дек 2011 21:43

saffron написа:
child in time написа:
saffron написа:къф е проблема ,че пича се е напил по време на паузата в първенството , когато е в почивка ?? футболистите и те са хора и те пият , ядът , ходят до кенеф и тн . .. и Джон Тери и тои пие и Стивън Джерард и тои ... просто не е трябвало да кара.. но пък щом няма пострадали всичко е ок ! ;)

Моля? Ама ти сериозно ли? Значи дай да убие някой и тогава е престъпление? Колко още трябва да умрат? :o

всеки ден взимат книжки на пияни шофьори.. идеята беше ,че видях некои да страдат ,че спорта и алкохола едва ли не вървят ръка за ръка в България , което не е верно... смисъла беше в това ,че Мариян не е направил нищо лошо като се е напил..защото го е направил в правилното време! . да карал е пиян , но щом няма пострадали не виждам какво толкова е станало,... ще му дадат 6 месеца пробация , ше му вземат капията за 1 година и толкова.... всеки 3-ти индивид в тая държава е съден за такова нещо !

и тея дето обиждат "циганин" "манго" и тн. .. да се замислят , колко "големи" левскари са всъщност! :idea:

+1

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 19 дек 2011 21:46

А е що занимавате хората с некви пияни цигани.Има си компетентни органи.И кво ,като некъв от Лом се напил и карал.Да му мислят от ВеТеБе-то :mrgreen:

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 19 дек 2011 21:49

Тонев заявява,че лятната селекция на Левски е тотално сбъркана :!: Кой ще поеме отговорност сега, Тонев или Гонзев :?: , моля за вашите мнения

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 19 дек 2011 21:53

всички знаем за "поемането на отговорност" от страна на втория. ;)
Много отговорна личност е, думи нямам...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 дек 2011 22:16

Sisi 1914 написа:Тук ли ще обсъждаме контролите на Левски?
Иначе за Тонев не вярвам, че ще дойде при нас!

Той е при нас бе ,Силве ;) Не го ли слуша одеве по Гонга :? Ако не си прочети материалите в сайта. Това с Локото са само формалности.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 дек 2011 22:21

Ама не може да се отрече, че в Левски идват тъпи играчи :x
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

plamak
Контакти:

Re: Стадионът на Левски става бижу

Мнениеот plamak » 19 дек 2011 22:25

Ако ще има нов стадион, той ще е дело не на Българи. Поне не засега, но Руски богаташи могат да го направят.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 дек 2011 22:27

Мариян Огнянов пред БЛИЦ: Комшийка ме натопи, помисли, че крадем

Брат ми катастрофира, аз просто отидох да преместя колата, нямам късмет, разказа играчът на "Левски"
изпрати на приятел

Футболистът на "Левски" Мариян Огнянов заяви пред БЛИЦ, че не той е катастрофирал, а брат му. По-рано днес стана ясно, че 23-годишният играч е потрошил новата си кола след нощен запой в родния си град Лом.

"Пълна измислица са нещата, които прочетох. Не е вярно, че аз съм карал колата. Брат ми катастрофира. Блъсна я в оградата на комшиите и ми се обади да отида да я преместя. Много се беше уплашил и не знаеше какво да прави. Беше пиян, няма книжка. И аз имам вина, но откъде да знам, че така ще стане. Бях на рожден ден и той ми се обади към 3 часа да отивам бързо при него. Трябваше да прибера колата в нас. И точно, когато седнах зад волана, пристигнаха полицаите", разказа Огнянов пред БЛИЦ.

Юношата на "Левски" добави, че преди две седмици е взел шофьорска книжка и си купил "Ауди А4" от лизингова компания. По-малкият му брат обаче нямал такава. И двамата били употребили алкохол във въпросната нощ, в която станала катастрофата.

"Бях пиян, не го крия. Ходих на рожден ден на един приятел. Опитах се да обясня на полицаите, но не ми повярваха. Едната комшийка им се обадила, като чула удара в оградата. Доброволно дадох алкохолна и кръвна проба", каза Огнянов, който подозира комшиите, че са го натопили: "Излязоха отвън, когато дойдоха полицаите. Явно нещо са ме нарочили. Комшийката, която извика полицията, мислела, че я крадем. Пълни глупости, много съм огорчен. Явно мразят мен и семейството ми."

"Най-лошото е, че сега за всичко аз съм виновен, тъй като съм дал колата на брат ми, а той няма книжка. Какво да му се карам? Говорих му много, но какво можем да направим. Няма как да върнем нещата назад. Гадното е, че за втори път уронвам престижа на "Левски". А не искам да бъде така. Малшанс, нямам късмет... Осъзнавам, че съм допуснал грешки, но вярвам, че мога да се реванширам и да дам много на клуба", добави Огнянов, който чака шанс от треньора Николай Костов през пролетния полусезон.

"Не, треньорът не ми е звънял. Говорих с администратора. Поднасям извинения на ръководството на "Левски". Наистина страшно много съжалявам, че се забърках в това нещо. Дано най-после кариерата ми тръгне нагоре", пожела си Мариян Огнянов.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2011 22:29

Това оправдание с преместването на колата не се ли поизтърка нещо? :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Левски”