Хм,не знам откъде да започна...вчера изгледах мача на крака на един от входовете/изходите и съм крайно разочарован от публиката,която "подкрепи" волейболистите ни.Оставям настрана играта ни,за нея няма какво да се коментира,защото я нямаше.Вляво на 2 метра от мен имаше един циганин,който се кефеше,че влиза за първи път на волейболна среща,пя химна,за разлика от много други...пя и "Боят настана"(представяте ли си).Въодушевен човечеца.Та...влизам си аз,и забележете почти всички седалки от редовете 1 до към 10 са запазени за гейчетата на БУЛСТРАД...Питам една кука:
-"Добре,аз съм си платил,на билетите НЯМА запазени места за редовете,откъде накъде хората на БУЛСТРАД и некви фенчета на "ВСУ- Черноризец Храбър"(по-надолу ще говоря за един техен такъв) са по-равни от мен ?" .Реакция никаква...
Та започна срещата и се видя,и посредата сякаш подкрепата спря.Фенове семкаджии и овце,лошо няма да си семкаджия,но бива ли един пословичен за мен DJ ТЕди Джорджо да ти казва какво да пееш и да се надъхваш ??! По-надолу вдясно от мен,пред феновете на руснаците имаше 3-4 фена на Ч.Море,които съм виждал по футболните и баскетболните срещи във Варна,и нещо някаква кука им се дърлеше на тях.Успях да различа,че по едно време,видите ли само 50 човека в цялата зала подкрепят,сред тях и този циганин,за когото ВИ говорех в горните редове.Стоя и си мисля,ок падаме,но не можем ли да подкрепим отбора си.Имаше хора,които си тръгнаха малко преди да е звършило всичко в това издание на лигата.Едни от първите напуснали бяха БУЛСТРАД-а и околните ...Кефеше ме едно "фенче " на ВСУ със такава хубава зелена фланелка на свободния,как 2 от 3-те части се озърташе за свободна седалка да седне и подвикваше на неговите хора,беше обърнал гръб на националите...Накрая някакъв човек реши да отиде до кенефа може би, и този тип му седна на мястото,човека като се върна нямаше къде да сене,а беше..на годинки сякаш ...
Та въпроса ми е,що за фенове сме ние...??!
Само успехи ли трябва да чакаме,за да се подкрепя отбора.
Семкаджиите и балетистите,както и почитателите на операта не са ли ги учили на химна ?
Волейболните фенове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
-
Re: Волейболните фенове
Народ от боклуци, селски манталитет = няма бъдеще
жалко но факт
жалко но факт
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
D.J. Теди Джорджо вън мачовете на нац.отбор!! И имам чувството,че много от младите хора в залата,тези които попадат към графата деца просто не знаят химна,а на мачовете има много такива.Аз си спомням че химна от 2-3 клас го знаехме,а сега гледам младежи на по 13-14-15 години не го знаят
За вас моряци ний живеем...
И аз това се чудя още от минали години. Защо е необходим такъв агитатор, като този диджей, за да се събудят за две секунди няколко човека. Мисля, си че дори това надъхване от диджей преди беше забранено, и по телевизията звучи наистина много грозно. Някой да не спира с микрофон да вика, а публиката почти не се чува. Залата се посъживява единствено, когато мачкаме, но трудните и напрехнатите моменти не се чува, а дори да се чува не е по собствена инициатива.
А полицаите пък да не повдигам темата, това са отпадаци, неспособни на нищо освен да се правят на зли кучета.
А полицаите пък да не повдигам темата, това са отпадаци, неспособни на нищо освен да се правят на зли кучета.
mursusaid написа:D.J. Теди Джорджо вън мачовете на нац.отбор!! И имам чувството,че много от младите хора в залата,тези които попадат към графата деца просто не знаят химна,а на мачовете има много такива.Аз си спомням че химна от 2-3 клас го знаехме,а сега гледам младежи на по 13-14-15 години не го знаят
Като спомена химна направо полудявам като се прекъсва точно по средата - какви са тия правила на FIVB химните да вървят по една минута. Това е абсолютно унижение, аз ако съм на мястото на озвучителя няма да го спра докато не свърши.
Сещам се и още нещо за публиката - пляскането по време на химна на гостуващия отбор. Като искаш да покажеш уважение, ставаш и мълчиш - това е единствения правилен начин.
Естествено,че ще си пазят места олигофрените.На мачовете на националния отбор във В сектор централните части са заети точно от такива,както и на мачовете на Левски от ШЛ
А истинските фенове,които милеят за България трябва да се съпбразяват с тези "галеници на Съдбата".Иначе химна наистина много не го пеят.Познавам такива 13-14 годишни,които го пеят и го знаят,но има и такива,които се интересуват само от "тъпотии".Иначе в държавата ни всичко е с връзки за съжаление 
За мен и пляскането не е толкова уважение.Не може да се чуе химна на гостите

За мен и пляскането не е толкова уважение.Не може да се чуе химна на гостите

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Това за хората на Булстрад е трагично, какво да кажа.Както винаги организацията ни е трагична.
Относно Теди Джорджо-незнам защо, ми ми се струва че тази година мн се излагаше.Предишните години 1во викаше мн по-малко и второ се пускаше доста по подходяща музика на мачовете.А сега в по-голяма част от времето някакви западни простотии.
Относно отбора-аз лично съм разочарован и не съм убеден че това е правилният път.Вярно, вижда се че тактически играем по-правилно отколкото при Стоев, но няколко неща ми правят мн лошо впечатление:
-Мн слаб сервиз, въпреки което продължаваме да бъркаме началният удар;
-Слаба атака, бих казал по-слаба отколкото при Стоев;
-В защита сме по-добре;
-Блокадата както винаги е "от време на време";
С тая игра нищо не можем да постигнем, най-мн влизане в 8цата на европейското...
Относно Теди Джорджо-незнам защо, ми ми се струва че тази година мн се излагаше.Предишните години 1во викаше мн по-малко и второ се пускаше доста по подходяща музика на мачовете.А сега в по-голяма част от времето някакви западни простотии.
Относно отбора-аз лично съм разочарован и не съм убеден че това е правилният път.Вярно, вижда се че тактически играем по-правилно отколкото при Стоев, но няколко неща ми правят мн лошо впечатление:
-Мн слаб сервиз, въпреки което продължаваме да бъркаме началният удар;
-Слаба атака, бих казал по-слаба отколкото при Стоев;
-В защита сме по-добре;
-Блокадата както винаги е "от време на време";
С тая игра нищо не можем да постигнем, най-мн влизане в 8цата на европейското...
Съгласен съм с тази оценка за играта - никога не сме завършвали с отрицателен баланс в Световната лига. Забелязват се някои положителни неща, но има и много проблеми. Само с едно нещо не мога да съглася - това, че сравняваш със Стоев - той не е решение и никога не е бил. Остава си в историята с медалите от Световното итова е всичко - никога не е бил добър треньор. Поведението на отбора в лигата миналата година беше по-недопустимо и от сегашното. Когато едва ли не паднахме умишлено за да не ходим на финала в Бразилия. Това е селско поведение. Няма да задълбавам - писал за това вече в други теми.
Мисля, че пред Пранди трябва да бъдат поставени ясни цели на Европейското. При евентуално лошо предствяне вече няма да има оправдания. Не може с напускането на един добър централен блокировач отбора да се срине - това не може да бъде оправдание. Имаме Х.Цветанов, Зарко, Гайдарски...
Лично за мен, Европейското ще бъде състезанието, което ще е критерий за работата на Пранди.
Мисля, че пред Пранди трябва да бъдат поставени ясни цели на Европейското. При евентуално лошо предствяне вече няма да има оправдания. Не може с напускането на един добър централен блокировач отбора да се срине - това не може да бъде оправдание. Имаме Х.Цветанов, Зарко, Гайдарски...
Лично за мен, Европейското ще бъде състезанието, което ще е критерий за работата на Пранди.
И на мен ми е адски неприятен Теди Джорджо! Той ще ми казва какво да викаме!? Откъде накъде!? Освен това, като отидеш 1 час преди началото на мача (иначе не можеш да си намериш место) ти надува главата отвсякъде! Крайно време е диджея да го махнат от там и да си има места на билетите, като в цивилизована държава!
А младите май наистина не знаят химна. Това е жалко, много жалко... Евала на циганина! Доста хора трябва да се поучат от него!
А младите май наистина не знаят химна. Това е жалко, много жалко... Евала на циганина! Доста хора трябва да се поучат от него!
...с гордост мога да кажа,че аз съм един от първите,които направиха така ,че да стане модерно да се ходи в залата за да се подкрепя националният отбор...всичко започна преди 8 години на европейското по волейбол за жени...след това нещата се насочиха към тотална подкрепа на мъжете в световната лига...дори помня как Миодраг Иешич доведе отбора на Сиконко да играе тук заради феновете...до тук добре...но постепенно модата да ходиш да гледаш волейбол и да очакваш да се случи нещо интересно се превърна в част от комерсализацията...тези които драхме гърла постепенно започнахме да окапваме благодарение на факта че мастити лелки запазваха по два три реда два часа преди мачовете...появата на теди джорджо накара всички с изключение на момчето с тъпана да не стъпват в залата...темпото и подкрепата започна да се определя от един самозванец с провлаченото бъ-ъ-ългарииииии и мудният отговор юнацииииии и край...никаква свежест в и темпо в съпорта, а музиката всичко едно и също...времето в което не се деляхме на Черно Море и Спартак...времето в което специално за мачовете идваха фенове от Пловдив с голямото знаме...групата от Перник...феновете от Шумен, Русе ,Добрич,Силистра почиващите от София го няма...тук не ми се ще да се чувстват обидени хората, които сега пълнят залата...но всеки чака някой друг да прави съпорта...а нали всички трябва да сме част от играта...и да определяме темпото от самата игра ....а не от неадкватните подкани на теди джордо...и накрая...кой фен биси позвлил да даде 60 лева за шест мача...тези обаче който ги дават за зрители ,а не фенове...със знаменцето пред коленете и цветна хартийка вдигната високо горе...ако разбирате всъщност какво искам да кажа...