ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_ventsi
Контакти:

Re: Левски-Санта Жулия или страхове,предизвикани от психиката!

Мнениеот levski_ventsi » 16 юли 2009 08:25

groti написа:
ig10 написа:Аз също съм от ЦСКА,но мисля,че Левски ще победи с огромна разлика.А искам да попитам как се казват тези андорци?Едни им казват Сант Жулия,други Санта Хулия.

Едното е на испански,другото на каталунски.И двете са правилни,но по-скоро е Жулия.
За мача е ясно - 3:0 ,с малко мъки и не много красива игра.

в испанскиа буква Ж няма,на испански преведено е санта хулия

и две сини сърца бият в мадрид

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]

Мнениеот garfild8 » 16 юли 2009 10:06

ЕМИЛ написа:
KZL_KZL написа:Мисля ,че Гаджев е за национала,обаче не е връзкар и не е от Литекс.....Последно време цялата игра на Левски се върти около него.Днес имаше участие и в 4-те гола

Мъри не се интересува кой е връзкар и кой е от Литекс

Емил,сигурен си,а?Аз не мисля като теб,поне за първата част от поста ти.Но това си е мое мнение.
Само Черно море.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]

Мнениеот gorg » 16 юли 2009 14:14

Gateca написа:Бихме андорците , но да не се заблуждаваме . Те не са професионален клуб , а аматьори събрани от кол и въже , които ритат за удоволствие . Тренират три пъти в седмицата по няколко часа , за разлика от нашите които това им е работата за която взимат огромни за стандартите на България пари . Ако не беше гола на Тасевски пак щяха да издържат най много 20 мин и да ги размажем с разлика по-простата причина , че те не можеха да дишат , та камо ли да тичат . Те не са футболисти и това не е отбор . След тях ще доиде професионален клуб , където играчите тренират ежедневно и няма да свършат батерииите 30 мин преди края . Трябва да се замислем с тази тактика и по този начин накъде . Да изчакаме другия съперник и тогава ще видим дали Левски наистина е достоен да играе в групите на ШЛ и дали на Велев трябва да се даде шанс .

Напълно съм съгласен с мнението - да, андорците не са професионален отбор и не могат да се направят генерални изводи за играта на ЛЕВСКИ от този мач. Но мисля, че тактиката беше много добре избрана - просто нашите искаха прекалено много да вкарат заветния първи гол и това ги скова много - всички видяхме как първото полувреме всички играчи гледаха сякаш да решат мача сами, прекалено индивидуална игра, което водеше до никъде. Второто полувреме след гола на Тасевски левскарите заиграха комбинативно, с бързи пасове и това даде резултат - 4:0 за ЛЕВСКИ!!! Но пак казвам - моето мнение е, че Велев трябва да покаве в следващия кръг става или не за тренер на ЛЕВСКИ! За сега аз съм доволен!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

РЕДНО Е БАРДОН И ХРИСТОВ ДА НЕ ИГРАЯТ В РЕВАНША!

Мнениеот zlatan » 19 юли 2009 12:05

ДВАМАТА имат картони от първия мач би било рисковано велев да ги пуска,моя вариант е на тяхно място ИСА И СЪРМОВ.
LEVSKI_FOREVER

Enravota
Контакти:

Re: РЕДНО Е БАРДОН И ХРИСТОВ ДА НЕ ИГРАЯТ В РЕВАНША!

Мнениеот Enravota » 19 юли 2009 12:22

Според мен в този мач преспокойно някой юноша може да направи дебют в Европа...

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 19 юли 2009 12:45

без проблем може да пуснем и целия резервен сьстав,но не забравяйте,че сега е от изключително значение да гоним оптимална форма за 3-4 крьг :!: не мислите ли...

restless
Контакти:

Мнениеот restless » 19 юли 2009 12:49

който го е страх от мечки не ходи в гората.
Бардон има нужда от мачове зада се сработи, а Христов от увуреност

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 19 юли 2009 13:00

Трябва да играе титулярния отбор,за да се сработят и влязат във форма.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 юли 2009 13:01

Според мене на ХРистов ще му дойде увереност ако вкара на БАКУ или натам в Европа... на някои сериозен отбор.Сега бележи на Андорци, за Европа де ама се пак... вкарвал е на ЦСКА! А и ние имаме нужда от победи за коефициента... ние и да елиминираме БАку може да е и равни мачове, освен това да не забравяме , че после до Декември ще играем с никак не слаби отбори.ГРандовете на ЕВропа или някои като ВАленсия, Шалке, Вердер, Фулам, Евъртан.. смисъл там трудно ще се зимат точки.А и да не забравяме , че и черноморе ще трябва да бие за да земе точки докато може, че срещу ПСВ може у само един равен в най добрия случаи тука.А и Литекс като гледам май - правят селекция за родния шампионът.Смисъл те като учасник директно преди групите, няма да са поставени, и ще се паднат примерно с ВАленсия и айде дотам... и остава да зимат точки ЛЕвски и ЦСКА.Дано избухнат тоя сезон и да направят пробив.А черноморе, Славия , ЛОвеч да се стегат за нащо първенство и за европа догодина.Е дано бъркам за ЛОвеч де, симпатични са ми , ама незнам. ТЕ май са непоставени.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

mile_bg8
Контакти:

Мнениеот mile_bg8 » 19 юли 2009 13:07

Що да не играят бе ? Мача е много решаващ и отговорен !

Върни се в “Архив”