Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ
Искам да кажа,че Шалке 04 и Удинезе с които Левски игра са просто едни анонимници сравнени с успехите и визитката на ПСВ Айндховен.Сега навсякъде се пише за някакви полу-аматьори от Баку,от Сконто и Дери Сити - ебаси смешните отборчета,та те са по-слаби даже от Искра-Стал с които ние играем в момента!?Абе ако зависеше от мене сериозно ви казвам,че нямаше да разреша мачовете между ПСВ и Черно Море да се предават по ПРО БГ.Само по М САТ и само на територията на Варна.Все едно ние не сме български отбор,само те са,при това играят с не кой да е,а с Дери Сити,с ФК Баку,отбори с "богата" визитка.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Аз,нали ти казах че тези отбори са мегаграндове,световни суперсили
И затова им се обръща повече внимание от евентуалния ни следващ съперник.По тяхната логика,на тези ''журналя'',ПСВ са някакви холандски анонимници и пълни полуаматьори.И отпадането на Черно море било сигурно.Е как няма да е сигурно,ако срещу отбор от ранга на ПСВ,излезеш без гащи,отпадането е сигурно не на 100,а на 300%.Да дадат най-доброто от себе си Алекс и другите пък каквото стане.

Само Черно море.
- Sagittarius
Това е психологията на синьо-червената пишеща паплач,те така са свикнали.Когато Левски и ЦСКА теглят по-силен отбор-айдеееее,край,сваляме гащите и приключваме.Да,ама не.Ние се казваме Черно Море,Черно Море
Ние се хвърляме срещу всеки за победа и с хъс,независимо дали е Искра,ЦСКА или ПСВ.Затова на тези летящите холяндци няма да им е безоблачно срещу нас и то никак,току виж глътнали вода 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Стрелец,забележи само с кои отбори играхме досега в ЕКТ.Сампдория за Интертото,надиграхме ги като гости.Още помня Добри Атанасов,как се ядосваше на нашите пропуски и на победния им гол на Самп в 90минута.В Бургас,паднахме с автогол.Миналия сезон с Щутгарт,пак бяхме по-добри като гости и пак достойно отпадане.А синьо-червената журналистическа мъгла величаеше своите отбори,а след издънките им ги сриваше в земята.Знаеш прекрасно с какви евро грандове играха ЦСКА и особено Левски след групите на ШЛ.Затова ние сега сме спокойни,а те треперят от Екранас или Баку.Те не са уверени в отбора си,който реално трябва да отнесе тези съперници,какво да говорим повече.
Само Черно море.
- Sagittarius
Аз съм уверен,защото ние сме и винаги ще бъдем отбор с висок морал и борбен дух,отбор с изключителен колектив.При нас няма подготовка за достойна загуба,за достойно представяне.Има подготовка за победа.От играчите,че до псоледния фен-на никой не му минава през главата друга мисъл освен една-ПСВ трябва да бъде сринат и изхвърлен от нас началото на август.Аз се готвя за елиминация на холандците и нищо друго.Това е нашата настройка.Съзнавам,че ни превъзхождат във всяко футболно отношение,във финансово,като фенове също ни превъзхождат,като традиции,успехи,бюджет,бази,школи.....но нямат нашия дух,нямат нашия хъс и не ни ли разцепят шушоните първия мач,не ни ли смачкат с голям резултат съм абсолютно убеден,че ще ги вкараме в Ада на 6 август и ще триумфираме.Ние наистина нямаме какво да губим,а те имат и жална им майка ако след срещата на Филипс нямат поне 3 чисти гола преднина,това го мисля и казвам съвсем сериозно.Сампдория тука потъваха,потъваха тотално ако не беше Браге Сандмоен да им спести червени картони и очеизвадни дузпи,Щутгарт и те по терлици бягаха...надигарахме ги в 3 от 4-те полувремена на 2-та двубоя.Така,че спокойно,настройвайте се победа,нашите моряци няма да клекнат пред холандците,не и без бой.Дали ПСВ очакват такава решителна съпротива от нас?Те ни мислят за екзотично отборче което с леко подтичване ще пречупят,да видим как ще стане 

Sagittarius написа:Това е психологията на синьо-червената пишеща паплач,те така са свикнали.Когато Левски и ЦСКА теглят по-силен отбор-айдеееее,край,сваляме гащите и приключваме.Да,ама не.Ние се казваме Черно Море,Черно МореНие се хвърляме срещу всеки за победа и с хъс,независимо дали е Искра,ЦСКА или ПСВ.Затова на тези летящите холяндци няма да им е безоблачно срещу нас и то никак,току виж глътнали вода
Sagittarius написа:Аз съм уверен,защото ние сме и винаги ще бъдем отбор с висок морал и борбен дух,отбор с изключителен колектив.При нас няма подготовка за достойна загуба,за достойно представяне.Има подготовка за победа.От играчите,че до псоледния фен-на никой не му минава през главата друга мисъл освен една-ПСВ трябва да бъде сринат и изхвърлен от нас началото на август.Аз се готвя за елиминация на холандците и нищо друго.Това е нашата настройка.Съзнавам,че ни превъзхождат във всяко футболно отношение,във финансово,като фенове също ни превъзхождат,като традиции,успехи,бюджет,бази,школи.....но нямат нашия дух,нямат нашия хъс и не ни ли разцепят шушоните първия мач,не ни ли смачкат с голям резултат съм абсолютно убеден,че ще ги вкараме в Ада на 6 август и ще триумфираме.Ние наистина нямаме какво да губим,а те имат и жална им майка ако след срещата на Филипс нямат поне 3 чисти гола преднина,това го мисля и казвам съвсем сериозно.Сампдория тука потъваха,потъваха тотално ако не беше Браге Сандмоен да им спести червени картони и очеизвадни дузпи,Щутгарт и те по терлици бягаха...надигарахме ги в 3 от 4-те полувремена на 2-та двубоя.Така,че спокойно,настройвайте се победа,нашите моряци няма да клекнат пред холандците,не и без бой.Дали ПСВ очакват такава решителна съпротива от нас?Те ни мислят за екзотично отборче което с леко подтичване ще пречупят,да видим как ще стане
Абе човек, ти в тази тема от форума ми напълни сърцето, бе. Каза им го така както и аз го чувствам в душата си. Ние наистина не сме кой и да е - ние сме ЧЕРНО МОРЕ !!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
Ти хубаво викаш да ги вкараме в ада, ама дебили мой от гонг форума, какво ще кажете вместо да си купувате пакети със семки и да бързате да се прибирате да коментирате играта по форумите, защо не дойдете при другите, при т.н. "агитка" и да дерете гърло, да поскачате малко, да избухвате, за да може стадиона наистина да се превърне в ад... чудя ви се как винаги пеете под козирката само в началото на мача "тича, тича"... под всякаква критика!
По-голяма липса на футболна култура от тази в България не съм виждал!
Феновете на един отбор са етикет за него в Европа! Отборите, който гостуват на Левски и ЦСКА отстават респектирани от пълните "Б" и "Г" и атмосферата, която те създават!
Предпочитам на стадиона да има 1000 човека, който да пеят, скачат, полудяват и да не ги ебе за резултата( за жалост световните медии наричат тези хора "лумпени", "хулигани" и какво ли не още, на УЕФА им е изгодно всички да си седят по местата и да се тъпчат с продуктите на спонсорите им, замислете се), вместо 10 000 от които да се чува яко шумолене на пакети със семки!
Помислете върху думите ми, не върви такъв стабилен отбор да има толкова малка "агитка", от страни изглежда смешно!
Надявам се да не съм обидил никой, но до някъде имам право да ви обиждам с този грозен турски навик да се чоплят семки и да се гледа сейр-а на терена, помогнете да издигнем Черно море в Европа заедно! До голяма степен това зависи от нас!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!
По-голяма липса на футболна култура от тази в България не съм виждал!
Феновете на един отбор са етикет за него в Европа! Отборите, който гостуват на Левски и ЦСКА отстават респектирани от пълните "Б" и "Г" и атмосферата, която те създават!
Предпочитам на стадиона да има 1000 човека, който да пеят, скачат, полудяват и да не ги ебе за резултата( за жалост световните медии наричат тези хора "лумпени", "хулигани" и какво ли не още, на УЕФА им е изгодно всички да си седят по местата и да се тъпчат с продуктите на спонсорите им, замислете се), вместо 10 000 от които да се чува яко шумолене на пакети със семки!
Помислете върху думите ми, не върви такъв стабилен отбор да има толкова малка "агитка", от страни изглежда смешно!
Надявам се да не съм обидил никой, но до някъде имам право да ви обиждам с този грозен турски навик да се чоплят семки и да се гледа сейр-а на терена, помогнете да издигнем Черно море в Европа заедно! До голяма степен това зависи от нас!
САМО ЧЕРНО МОРЕ!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
- Sagittarius
Разбира се,че обиди,защото драх гърло не по-малко от тебе в Бургас и подскачах също не по-малко
.Това,че ти си подскачал и си викал не значи,че и другите не са го правили,ОК 

-
Sagittarius написа:Разбира се,че обиди,защото драх гърло не по-малко от тебе в Бургас и подскачах също не по-малко.Това,че ти си подскачал и си викал не значи,че и другите не са го правили,ОК
Ти може и да си, но от 3-4 хиляди човека, около 200 дето да пеят... срамна работа!
Дано да фалират заводите за семки

ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!
Sagittarius написа:Разбира се,че обиди,защото драх гърло не по-малко от тебе в Бургас и подскачах също не по-малко.Това,че ти си подскачал и си викал не значи,че и другите не са го правили,ОК
Няма защо да се обиждате или да се сърдите!!!Време е това деление да приключи!И вие /Козирката боис/трябва да сте по-активни в подкрепата и останалите "лумпени"трябва да са по-толерантни към вас и да няма заяждане и обиди!Всички сме фенове и обичаме отбора си...До преди 3-години не пропусках мач,бях неразделна част /с което сам горд и занапред мястото ми е там.../от тези ,които някои наричат лумпени.И аз се дразнех от вашето поведение.Сега като гледам мачовете само по тв и чета форумите сам на друго мнение...
Тича е идеален и винаги пълен с достатъчно публика за подобен род забавления,а именно закачки между секторите,подвиквания-отговори,просто се иска малко по-дейно участие и от вас в тази област.Ще се забавлявате много .Сигурен съм,че ще ви хареса много повече от скандирането ТИЧА,ТИЧА...което също е добро на моменти,но не е достатъчно...А и тогава може би няма да го има това деление,а може да има някакво уважение...
Сега ходя да гледам мачове на едно местно отборче,чийто фенове не се делят,държат се като едно цяло и превръщат ходенето на мач на кокетното си стадионче в инстински празник...Иска ми се да видя нещо подобно и на Тича...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y0JwdrGGKm4[/youtube]