Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Мариян Огнянов с 2,55 алкохол!

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2011 15:26

Щом сте посветили цяла тема на Огнянов,значи Мариян е "голямата работа"!Браво Марияне,браво Огнянов,браво български соколе!
Ако сумирам:
1.Извършил е нещо крайно неприщтно!
2.Трябва да понесе цялата строгост на закона!
3.Трябва да бъде изгонен от Левски!
Ако някой смята нещо по-различно-моля...Ако още 20 човека ще се изказват в този дух-не ще нужда!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 19 дек 2011 15:31

tevez написа:Новият силен човек в "Левски" Иво Тонев беше любезен да отдели време за читателите на БЛИЦ и най-после да коментира въпроси, свързани със "сините" и работата, която стартира на "Герена".

"Първо искам да уточня, че все още нищо не е официализирано, не съм встъпил в длъжност. Това няма как да стане до 9 януари, когато ще бъде Общото събрание на Локомотив (София). Ако клубът фалира, законът не позволява да заемам ръководен пост никъде", обясни ситуацията шефът на спортния тотализатор.

Както е известно, Иво Тонев си подаде оставката като изпълнителен директор на "железничарите", но все още се води началник в клуба от "Надежда".

"Не ми се вярва Локо (Сф) да фалира. Клуб с традиции не заслужава да бъде затрит", коментира Тонев.

"Постоянно се срещам с Тодор Батков. Обсъждаме много неща. Доколкото съм запознат, той още не е доуточнил всичко с новия спонсор, така че едва, когато това се случи, ще мога да говоря повече", каза още новият човек в управата на "Левски".

Тонев добави пред БЛИЦ, че не знае дали ще работи с Георги Иванов-Гонзо: "Ще видим какво ще стане. Отсега нищо не мога да ви кажа. Не зависят от мен нещата. Пак ви казвам, че Тодор Батков още има да доуточнява детайли с новия спонсор. Изчакайте още няколко дни."

Иво Тонев съобщи още, че Стилян Шишков няма да е изпълнителен директор на "Левски". Още с обявяването на новината, че скандалният бизнесмен, който е юноша на ЦСКА, започва работа на "Герена", феновете на "сините" нададоха вой и категорично обявиха, че не го желаят.

"От днес започвам по-детайлно да се запознавам с обстановката в "Левски" и да събирам информации. Срещам се не само с Тодор Батков, а и с други хора, които да ми помагат. Все още обаче не съм бил на "Герена". Очаквам нещата да бъдат финализирани и да запрятам ръкави, тъй като ни чака много работа в "Левски", каза още Иво Тонев.

Само да се разберем, сз,нкп и владимиров нищо общо с Левски и феновете му

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 19 дек 2011 15:32

saffron написа:
LSFC 1914 написа:saffrone, значи по твоята логика трябва някой да е убит или пострадал, за да е престъпление? Точно такива хора като Мариянчо трябва да влизат в пандиза! Защото я се замисли ти да излезеш на улицата и някое долно пиянде да те блъсне и да умреш!

аз по скоро исках да наблегна на това ,че имаше коментатори , които не можеха да възприемат ,че даден спортист е употребявал алкохол и то по време на почивката си... :shock:
карането в пияно състояние е съвсем отделен въпрос ... Мариянчо се е изкушил , както го направиха половината отбор на Левски и това е.. дето има една приказка ..нека тоя дето не е карал пиян първи да хвърли камъка ;) дали ше ме убие Огнянов или Митрев се тая... просто мн от нас Левскарите (а и не само) нападаме бедния Мариян без основателна причина... а просто заради това ,че е циганин... тои е добър футболист и ме направи щастлив , като вкара единствения ни гол в ШЛ .. не го забравяите!

Абе едно е да пиеш,друго са се 2 и половина промила :lol: Пиел е в правилното време ... Като си профи играч няма правилно време да се наковеш,ти ако мислиш,че Тери и другите по света като се напият и влезнат в таблоидите не отнасят солени глоби значи си съвсем ... За човек,на който се плаща да е в идеално физическо състояние не може да си позволи да си трови здравето,ама само на Балканите това е нормално и всичко се размива с оправданиея от сорта: почивка е,имаше празник,не се е случило нищо и тн :evil:

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Re: Стадионът на Левски става бижу

Мнениеот аби » 19 дек 2011 15:35

dodo7271 написа:Хайде, първо да го видим реализиран, пък после ще му се възхищаваме. Нещо много ми идват тези обещания.

Абсолютно правилно!Стига сме вярвали на измислени журналисти и футболни деятели!

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 19 дек 2011 15:39

Абе, форумни драскачи, колко от вас (над 18) НЕ са карали пияни, и на колко от вас им се е разминало? Айде не се занимавайте с глупости, а пускайте теми за сериозни неща. Защото мога да ви кажа, че всеки втори хванат с алкохол, минава метър. Независимо известен или не.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 19 дек 2011 15:44

kartago написа:Ако ще и голмайстор на шампионската лига да стане, да задмине Меси, в такова състояние удари ли детето ти, знаеш ли колко ще ти запука, че видите ли си свършил един път работата?!

не го оправдавам.. но се радвам ,че всичко е минало без инциденти.... не всеки пияндур кара като шумахер... и аз съм карал .. но с 20 км в час от притеснения да не посегна на некои човешки живот и наи вече на собствения си !

МАГГА ... Мога да ти дам десетки примери за известни личности , които се насвяткват по време на почивка ..празник и тн... това НЕ се случва само на балканите.. и ти мн добре го знаеш!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 19 дек 2011 15:45

magga написа:
saffron написа:
LSFC 1914 написа:saffrone, значи по твоята логика трябва някой да е убит или пострадал, за да е престъпление? Точно такива хора като Мариянчо трябва да влизат в пандиза! Защото я се замисли ти да излезеш на улицата и някое долно пиянде да те блъсне и да умреш!

аз по скоро исках да наблегна на това ,че имаше коментатори , които не можеха да възприемат ,че даден спортист е употребявал алкохол и то по време на почивката си... :shock:
карането в пияно състояние е съвсем отделен въпрос ... Мариянчо се е изкушил , както го направиха половината отбор на Левски и това е.. дето има една приказка ..нека тоя дето не е карал пиян първи да хвърли камъка ;) дали ше ме убие Огнянов или Митрев се тая... просто мн от нас Левскарите (а и не само) нападаме бедния Мариян без основателна причина... а просто заради това ,че е циганин... тои е добър футболист и ме направи щастлив , като вкара единствения ни гол в ШЛ .. не го забравяите!

Абе едно е да пиеш,друго са се 2 и половина промила :lol: Пиел е в правилното време ... Като си профи играч няма правилно време да се наковеш,ти ако мислиш,че Тери и другите по света като се напият и влезнат в таблоидите не отнасят солени глоби значи си съвсем ... За човек,на който се плаща да е в идеално физическо състояние не може да си позволи да си трови здравето,ама само на Балканите това е нормално и всичко се размива с оправданиея от сорта: почивка е,имаше празник,не се е случило нищо и тн :evil:

А ти луд ли си или на луд гащите носиш???????

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 19 дек 2011 15:53

caci написа:ЗАТВОР за тоя.

Правилно,не ми пука,дали е футболист на Левски,добре,че не е взел жертви ...тр да има правосъдие?!!! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 дек 2011 15:58

И тоя ще мине метър, както всички останали. Тези юнаци - правосъдните органи са нещо като цирк "Балкански".
Мекере. Трябва да е за пример на децата, а тръгнал да кара пиян. Трябваше да си счупи и 2-та крака, че да се замисли какво е направил.
Последна промяна от fcb_bg на 19 дек 2011 16:00, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Стадионът на Левски става бижу

Мнениеот Kotooshu » 19 дек 2011 15:58

аби написа:
dodo7271 написа:Хайде, първо да го видим реализиран, пък после ще му се възхищаваме. Нещо много ми идват тези обещания.

Абсолютно правилно!Стига сме вярвали на измислени журналисти и футболни деятели!

+1
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”