ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот MORSKI » 19 юли 2009 01:21

Rodn1 написа:
kartago написа:
Rodn1 написа:Значи не мога да ви разбера ....Искате уважение.Какво неуважително е казал Стефан.Еми разбира се че нямате шансве .....ПСВ са европейски гранд .Отбор който всяка година захранва грандовете с млади класни играчи..Отбор който е с поне две класи над всеки български отбор.Тук не говорим за подценяване...тук говорим за реализъм.

п.с : И пак от един коментар се обърна темата какви сме гадни софианците...Е това ако не е комплекс здраве му кажи :)

Ами пич, разликата е, че ако на вас се беше паднал преди година, няколко години, даже сега, щяхте да сте оптимисти, нахъсани, ама понеже сте "центъра на света", ама нали е "Черно море", там няма шансове! Затова и написах за Щутгарт! И вас ви отписваха срещу "Байер"-Леверкузен, а какво стана? Повярвай ми, омръзна ни да бъдем "отбора на народа" ( т.е., ако не сме от тях, не сме от народа!), и че всичко се върти около вас! В последно време, ама въобще не го доказвате!

Ти май явно много не ни следиш защото доста често и ръководители не са доволни от жребия,точно за Леверкузен Йешич каза че не е искал този отбор.Просто левски и ЦСКА са най-популярните отбори в България с много повече фенове отколкото другите,колкото и да ви неприятно.И е нормално да се говори повече за нас отколкото за другите,едно ли да задовеолиш 5 зрителя и да задоволиш 50?Разбира се че 50те е по добре...

Това не значи,че сте нещо особенно- в момента не струвате нищо и вие и Левски не сте по-добри от нас -водите се гранд за родните стандарти,ама в Европа сте никои и въпреки всичко за вас може да се говори,че имате шанс срещу отбори като Псв, а за нас не може така ли-ЕМИ ОБЪРКАЛИ СТЕ РЕЙСА ПИЧОВЕ!!!!!!

И това със слушателите и зрителите не е вярно -всеки разумен предприемач гледа да спечели максимум аудитория -не да жертва едни за други-това е вашето сбъркано мислене дето никъде другаде го няма!!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 юли 2009 01:27

Не е проблем, какво е казал Стоянов.
Статията подейства като катализатор, тъй като в последните месец и половина сайтът гонг леееко се превърна в публично пространство на Левски и ЦСКА.
70% от статиите свързани с българския футбол които се пускат в диапазон от 24 часа са именно за тези два отбора.
Да, вероятно ще последва отговор, че нямате хора извън София, които да следят нещата из другите отбори, но това не е оправдание и като са се хванали на хорото ще го играят.

Левски на лагер - там има специален пратеник
ЦСКА на лагер - там има специален пратеник
Локо София на лагер - там има специален пратеник

Защо на нито един провинциален отбор от ТОП 6 на класирането не пратиха пратеник - да фирмена политика е, но е .....................

Нищо лично към никого, желая много професионални завоевания на всеки един от екипа на Гонг.
Изображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 юли 2009 01:45

PFC Litex написа:Не е проблем, какво е казал Стоянов.
Статията подейства като катализатор, тъй като в последните месец и половина сайтът гонг леееко се превърна в публично пространство на Левски и ЦСКА.
70% от статиите свързани с българския футбол които се пускат в диапазон от 24 часа са именно за тези два отбора.
Да, вероятно ще последва отговор, че нямате хора извън София, които да следят нещата из другите отбори, но това не е оправдание и като са се хванали на хорото ще го играят.

Левски на лагер - там има специален пратеник
ЦСКА на лагер - там има специален пратеник
Локо София на лагер - там има специален пратеник

Защо на нито един провинциален отбор от ТОП 6 на класирането не пратиха пратеник - да фирмена политика е, но е .....................

и един пример като допълнение мога да ти дам,който е доста показателен за отношението им към българския футбол.Миналата година не знам дали много от вас се сещат,но на мача в Израел с Макаби Нетаня на Ч.море не беше пратен човек за да го предава директно от там,а се обаждаха от време на време на някакав бълг.футболист,мисля от Спартак Пд или Марица беше,който случайно беше в Израел на проби в някакъв местен клуб и човека беше решил да гледа мача на Черно море.Това не ми изглежда като много професионално и показва отношението им.Но другия по-фрапиращ пример е реванша с Щутгарт,където отново не беше пратен човек да предава мача и дори нямаха никаква връзка от Готлибдаймлер и ми следяха мача от студиото чрез Livescore!!! А оправданието им беше,че понеже от клуба Ч.море не искали медии да пътуват заедно с отбора и те като медия решили да не отидат.Значи ако от даден отбор не ви вземат с тях и вие няма да отидете да отразите подобен форум,така ли?Значи излиза,че и вие сте платена медия и който плаща за него ще има само.Това отношение какво е???? Или пак някои тук ще ми кажат,че е така защото левски и цска имали повече фенове и няма нужда да се обръща внимание на другите.Ами да,ама другите са България,а България не е само левски и цска
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 юли 2009 08:44

Rodn1 написа:Значи не мога да ви разбера ....Искате уважение.Какво неуважително е казал Стефан.Еми разбира се че нямате шансве .....ПСВ са европейски гранд .Отбор който всяка година захранва грандовете с млади класни играчи..Отбор който е с поне две класи над всеки български отбор.Тук не говорим за подценяване...тук говорим за реализъм.

п.с : И пак от един коментар се обърна темата какви сме гадни софианците...Е това ако не е комплекс здраве му кажи :)

Брато,по твоята логика Екранас или Баку изобщо не трябва да се надяват на нещо срещу Левски,така ли.Ситуацията е същата като ПСВ-ЧМ.Или Сконто и Дери сити,да свалят гащи срещу ЦСКА,така ли.Реално трябва да се отнесат тия отбори,както е реално и ПСВ да отстрани ЧМ,но да се правят такива коментари публично е непрофесионално.ДА.Малки са на хартия шансовете ни с ПСВ,но стази примиренческа нагласа,насаждана от Ст.Стоянов и Г.А.. И ДРУГИ ТАКИВА,ще ни бие който ни хване.А относно комплекса,вие сте комплексари,защото Хемингуей е казал''Всичко което не е на море,е провинция''.Аз на класика Ърнест Хемингуей ли ще вярвам или на теб,кой бил комплексар?
Относно предния коментар,на Мърсисайд,железен е.И това ми било ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.БРАВО на такъв професионализъм,да не предаваш мач Щутгарт-ЧМ.
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 19 юли 2009 08:59

Гледам коментарите на софийските фенове и се чудя София май е станала провинция,а и на хората манталитета им такъв макар ще те твърдят обратното.Драги софиянци с това пораженческо мислене което демонстрирате никога няма да видите групи на ШЛ ако пък случайно влезете след благоприятен жребий радвайте се,че сте вкарали 1 гол.Не ми казвайте,че сте реалисти и такава е действителноста в България.Така ли ще станем на нивото на Европа с вечния ни песимизъм срещу нас самите,защото народ не вярващ в своите качества няма как да има добри политици или пък добри футболисти които да имат самочуствие.Вашето говорене мога да си го разтълкувам и по друг начин с ваша поговорка
"Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле".Истинско удоволствие е да четеш коментарите на феновете на моряците така трябва да се мисли първо ние като публика" Ние със сигурност трошим главите на ПСВ и продължаваме напред"ние ако не вярваме как може да изискваме играчите да си повярват.Само така разбиваме молдовците после летящите холандци ги приземяваме на земята и после мачкаме наред в Европа.
МАЧКАЙТЕ МОРЯЦИ!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 19 юли 2009 10:09

Един напълно излишен спор.Но в България е така -да се плюе по всичко и по всеки.Да,нека да отстраним Искра(в което не се съмнявам),пък тогава ще говорим-ОК.Но някой си да определя какви са шаншовете и дали е комично-тук не съм съгласен.Абе Бай Х.. гледай си Левски,коментирай си Бате,Тампере,Жилина-те не бяха комични,не сваляй сините очила никога и продължавай в същия дух.Нищо че тази година в Левски няма селекция(връщат старите,които бяха изхабени-но вече не са),дойде Макриев,Кривия,Правия-ОК.В Левски няма треньор-отбора е на автопилот,Велев няма да е в отбора през октомври-бас хващам.Няма и адекватно ръководство-Единствената разлика мвжду Батков и Лупи е мустака,но на кого му пука-е това е комично!!!А във Варна се работи и това ви бърка в ...но ние нямаме един журналист като хората,това ни е проблема.
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 юли 2009 10:28

Не са виновни феновете.Пораженческото мислене се насажда от разни журналисти-мишоци.Непосилен жребий,натресе се...въй въй въй,и какво като са ПСВ?По 4 крака ли имат,по 2 чифта топки ли :?: .Мърито влиза в ШЛ,групата я помним - коментарите на пишещите идиоти - достатъчно било,че влязъл...и логично 0 точки и 1:17.Така става,когато вместо да се изискват победи се насажда мнение,че загубата била приемлива.Не може да има приемлива загуба.Отиваш в турнир,който завършва с Финал и с Купа...не може да имаш други цели освен да спечелиш Купата,иначе за къв х*й отиваш да играеш?Да отбиеш номера,да видиш туй-онуй...логично ти цепят задните части някъде и айдееее.Настройакта за достойно представяне направо ме побърква от яд,защото е крайно грешна.В Черно Море ги учим всеки мач да се играе за победа,чак сега даже говорят за 3 точки(а то в ЕКТ такива няма),значи сме го набили в главите им.Това е правилното - Барса,ПСВ,Искра-не цепим басма на никой,победа и само победа,е,в крайна сметка каквото стане,но настройката е за победа!Шахтьор,който ЦСКА прегази 3:0 взе Купата на УЕФА,а ЦСКА трепери от Дери Сити.Ето го резултата от достойните представяния и достойните отпадания - Тулуза,Бешикташ и т.н.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Maurice Greene
Контакти:

Мнениеот Maurice Greene » 19 юли 2009 10:51

Абе ей, от тебе ли ще се комплексирам бре или от някой твой съгражданин хахахахахахаха :D Твоя град го ползвам само и единствено за летище и след като кацна със самолета, по възможно най-бързия начин гледам да намеря пътните табели за Варна и да изчезна от "евростолицата" ни. Не искам да имам нищо общо с твоя град, а пък какво ли остава и да ме комплексирате по някакъв начин :D. Много ме развесили, честно разби ме от хумор

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 19 юли 2009 11:17

На някой му е лошо, а г-н Стоянов ;)
Мисля, че Вие бяхте този, който отразява лагера на Левски, няма проблем коментирайте Баку и Екранас, оставете на варненските медии да отразяват "моряците", не ни трябвате!
КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ Е ИЗМИСЛИЛ ЖУРНАЛИСТИКАТА И МЕДИЯТА?!
Само насаждате конфликти между хората, с тези статии, защо вместо да си пия бирата с някой пич от София или Пловдив аз трябва да се "храня" с него, благодарение на някоя провокация във вестника или интернет, след която започват дивите коментари, и така се стига до тази омраза.
Разберете, мърши долни, НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ПРОВОКИРАТЕ, истинските фенове отдавна вярват само на фактите, повтарям ФАКТИТЕ, не на вашата помия!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 19 юли 2009 11:50

СТОЯНОВ, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ ОЧАКВАМЕ ПУБЛИЧНОТО ВИ ИЗВИНЕНИЕ В ЕФИРА НА ДАРИК РАДИО - ПОНЕДЕЛНИК 17 ЧАСА, " СПОРТНО ШОУ ГОНГ".

Върни се в “Черно море”