Все още ли го смятате за добър вратар ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Все още ли го смятате за добър вратар ???

Мнениеот zuekaa » 19 дек 2011 12:13

Той е бъкан със смешни голове
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 19 дек 2011 12:51

[offtopic]http://gong.bg/view_article.php?article_id=242915

Да не пускам нова тема :lol: Личи си, че добре се е учил от Дембеле...дали са се сетили да му проверят книжката? Току виж била фалшива.[/offtopic]
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 19 дек 2011 13:48

Абе,малката перука не е чак толкова лош вратар,но предишните му изцепки,както на терена,така и извън него му оказват влияние :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 дек 2011 14:19

Лично мое мнение е, че и голямата Перука и малката за нищо не стават! Боби Михайлов, ако не бяха тези дузпи срещу Мексико ( което си е огромна доза късмет и неумение на изпълняващите) си беше абсолютно посредствен вратар, ама пусти връзки... Малкия пък се изтърва в едно интервю по ТВ, че хайде ОК за националния, тате помогнал?! ама за Твенте?! Добре, с втората част съм съгласен, но някак си всички пропуснаха първата част на казаното! ( дано някой не ме пита дали съм пазил и дали съм слагал вратарски ръкавици поне)

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 19 дек 2011 14:40

kartago написа:Лично мое мнение е, че и голямата Перука и малката за нищо не стават! Боби Михайлов, ако не бяха тези дузпи срещу Мексико ( което си е огромна доза късмет и неумение на изпълняващите) си беше абсолютно посредствен вратар, ама пусти връзки... Малкия пък се изтърва в едно интервю по ТВ, че хайде ОК за националния, тате помогнал?! ама за Твенте?! Добре, с втората част съм съгласен, но някак си всички пропуснаха първата част на казаното! ( дано някой не ме пита дали съм пазил и дали съм слагал вратарски ръкавици поне)

Аууууууууу , айде бе ......... ! Ще спазя добрия тон , за да не се засегнете ! Само напомням , че още 1986г. световно известна фирма за спортно облекло пусна модел вратарски ръкавици с името на посредствения вратар и т.н.
Спирам да пиша , щото има един лаф " няма логика :( :( :(

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 дек 2011 16:01

Тони Шумахер написа:
kartago написа:Лично мое мнение е, че и голямата Перука и малката за нищо не стават! Боби Михайлов, ако не бяха тези дузпи срещу Мексико ( което си е огромна доза късмет и неумение на изпълняващите) си беше абсолютно посредствен вратар, ама пусти връзки... Малкия пък се изтърва в едно интервю по ТВ, че хайде ОК за националния, тате помогнал?! ама за Твенте?! Добре, с втората част съм съгласен, но някак си всички пропуснаха първата част на казаното! ( дано някой не ме пита дали съм пазил и дали съм слагал вратарски ръкавици поне)

Аууууууууу , айде бе ......... ! Ще спазя добрия тон , за да не се засегнете ! Само напомням , че още 1986г. световно известна фирма за спортно облекло пусна модел вратарски ръкавици с името на посредствения вратар и т.н.

И какво сега? Казваш, че нямам право на мнение ли? Или твоето е меродавно? За неща които не знам, не споря! Ще се радвам да ме светнеш за надписите на този вратарски аксесоар! Апропо, не харесвах и ника ти ( като вратар де)! Пак си е мое мнение! ;)

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 19 дек 2011 17:29

kartago написа:
Тони Шумахер написа:

И какво сега? Казваш, че нямам право на мнение ли? Или твоето е меродавно? За неща които не знам, не споря! Ще се радвам да ме светнеш за надписите на този вратарски аксесоар! Апропо, не харесвах и ника ти ( като вратар де)! Пак си е мое мнение! ;)

Всеки има право на мнение , това е ясно ! С много-лека ръка отхвърляш вратар с 3 световни и едно европейско....
Уфффф , забравих връзките...., но .... няма логика , както написах по-горе !
P.S. Той и Харалд Шумахер беше връзкар........

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 19 дек 2011 21:54

Пак казвам , няма логика ! Моля да бъда баннат ! Така няма да нарушавам нечие спокойствие ! Благодаря !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 дек 2011 09:20

maldin1 написа:
don_diego написа:Според теб за кой от трите гола , можеше да реагира по-добре ?
Първия да приемем, че се случват такива голове. Вторият и третият можеше да реагира много по-добре.При вторият тоя диагонал и неговото излизане направо си оголи близкия ъгъл.Ако беше на гол линията можеше и да реагира по-добре. Виж при 3-тия къде е как да реагира? Той не видя къде е топката. Време е някой да му обясни, че при толкова скъсяване на ъглите, намалява и времето за реакция.

Сега,ако направиш "балистична експертиза" на головете на Касияс,Буфон,дер Саар,Ж.Сезар...
Въпрос за първа сигурна сума:
Кой вратар се наака в 26сек. на Бернабеу?

gr33k
Контакти:

Мнениеот gr33k » 20 дек 2011 10:55

абе незнам колко е добър ама не е като баща си

Върни се в “Свободна зона”