Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Мнениеот Sisi 1914 » 15 дек 2011 21:39

david_villa написа:
Sisi 1914 написа:Този Х. ме изненада!
Не го очаквах, ама хич!
:o :shock: :cry:

Мен пък не, за съжаление. Тимът има сгъстена програма и е психологически уморен, този клуб няма манталитета на гранд и все още е податлив на фактора "от първата загуба". Играчите и треньорът са импулсивни, а тия новини за трансфери само нагнетяват обстановката. Вчера не им се играеше. 2-3:0 на "Местайя" и спете спокойно, деца. :)

Абе, щеше да ми е по-спокойно ако си бяхме направили това 2-3:0, още оня ден.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 18 дек 2011 14:37

[center]Изображение
18.12.2011
22:30h[/center]

30 срещи тук
21 победи за Valencia Club de Futbol
8 равни мача
1 загуба за Valencia Club de Futbol
Valencia C.F. 0:2 Málaga C.F. Temporada 1954-55

съдия: Ignacio Iglesias Villanueva
асистенти:
Alfonso Costoya Rodríguez
Víctor Hugo Fernández Suárez
ІV съдия:
Emilio José Costas Soto
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 18 дек 2011 15:59

Идват двама бивши футболисти на тима, които "Местайя" ще посрещне по различен начин - Хоакин Санчес и Франсиско Роман (Иско) Аларкон. Ако бием - дърпаме на основните преследвачи за тройката "Севиля" и "Малага" с по 9 т. Прогноза 1:0, но от сърце и от Солдадо, нали така, Sisi 1914?

Van der Wiel: 'I've agreed on a five-year contract with Valencia'. Now it's up to the clubs.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 19 дек 2011 00:41

gong написа:Валенсия победи с 2:0 Малага в последния мач в испанската Примера дивисион за календарната 2011 година.

И двете попадения за успеха на домакините донесе Роберто Солдадо, който се разписа в 36-ата и 62-ата минута след асистенции на Жонас и Жорди Алба.

Успехът укрепи прилепите на третото място в подреждането, като те са на четири точки пред четвъртия Леванте и на седем зад лидера Реал Мадрид. Малага е седми с 24 точки.

Гонг дискретно премълчават на :?: колко :?: точки са VCF от второто място.

---
А майчицата на I$ко сигурно по време на целия мач е имала сърбежи заради благопожеланията на феновете
El ´Guaje´ David Villa

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2011 11:31

Една от последните статии в gong.bg:

Ръководството на Валенсия договори холандския национал Грегъри ван дер Вил от Аякс през януарския трансферен прозорец, а в същото време слуховете сочат, че клубът ще продължи да настоява за привличането на Димитър Бербатов.

"Ще подпиша за пет години с Валенсия", заяви 23-годишният краен бранител. Финансови детайли по трансфера не бяха оповестени, но според неофициална информация испанците ще заплатят около 9 милиона евро за правата на играча.

Ван дер Вил има 29 мача за националния отбор на Холандия. Валенсия, който е трети в класирането в Примера дивисион, също така ще се опита да привлече през януари и българския нападател Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед.

Българският нападател, който е със статут на твърда резерва на "Олд Трафорд" от началото на този сезон, има контракт с англичаните до лятото. Очаква се Юнайтед да поиска около 10 милиона паунда за правата на 30-годишния българин.

Интерес към Бербатов има още от страна на Тотнъм, италианските Ювентус, Милан и Наполи и руския Анжи.

След този нов трансфер изглежда сигурно, че Мигел няма да остане в отбора. (Освен ако вече не сме го продали, без да съм разбрал. :lol: )
Колкото до Бербатов, според мен ще бъде много по-полезен от един Адурис примерно, така че аз лично съм ЗА привличането му. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 дек 2011 11:36

Udoji90 написа:Една от последните статии в gong.bg:

Ръководството на Валенсия договори холандския национал Грегъри ван дер Вил от Аякс през януарския трансферен прозорец, а в същото време слуховете сочат, че клубът ще продължи да настоява за привличането на Димитър Бербатов.

"Ще подпиша за пет години с Валенсия", заяви 23-годишният краен бранител. Финансови детайли по трансфера не бяха оповестени, но според неофициална информация испанците ще заплатят около 9 милиона евро за правата на играча.

Ван дер Вил има 29 мача за националния отбор на Холандия. Валенсия, който е трети в класирането в Примера дивисион, също така ще се опита да привлече през януари и българския нападател Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед.

Българският нападател, който е със статут на твърда резерва на "Олд Трафорд" от началото на този сезон, има контракт с англичаните до лятото. Очаква се Юнайтед да поиска около 10 милиона паунда за правата на 30-годишния българин.

Интерес към Бербатов има още от страна на Тотнъм, италианските Ювентус, Милан и Наполи и руския Анжи.

След този нов трансфер изглежда сигурно, че Мигел няма да остане в отбора. (Освен ако вече не сме го продали, без да съм разбрал. :lol: )
Колкото до Бербатов, според мен ще бъде много по-полезен от един Адурис примерно, така че аз лично съм ЗА привличането му. ;)

И аз искам Митко да дойде, но се съмнявам!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: в Примера дивизион

Мнениеот Los Che » 19 дек 2011 19:55

Заради огромното си значение за цялото прогресивно човечество това е новина за отделна тема, дори за първа страница на всички вестници,включително "Държавен вестник" и всички телевизии. Но понеже феновете на VCF въпреки че са елита на човечеството са крайно скромни и тя ще бъде публикувanана само тук.
[center]Феновете на Valencia Club de Futbol се увеличиха с още 1 339 724 852 човека[/center]

При посещението на президента Manuel Llorente и маркетинг директора Damià Vidagany в República Popular China , те са подписали договор с D. Wang Jian Li президент на Wanda ( компанията която управлява китайското футболно първенство) и вицепрезидентите Yi Han и Shi Zhou. Въз основа на подписания договор компанията зад която стои правителството на Китай и целия китайски народ ще подпомага отбора на Валенсия а от своя страна VCF ще приеме да обучава млади китайски таланти в своята академия.
Dalian Wanda Group Co., Ltd. е в първата десятка на китайските компании.
По данни от 2008 активите на компанията са $ 7 милиарда , годишните приходи са $3 милиарда и е платила данъци на държавата в размер на 2 милиарда юана. Притежават 6 петзвездни хотела, 300 кино салона и 3 милиона кв.м жилищна площ за отдаване под наем.
El ´Guaje´ David Villa

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 19 дек 2011 20:35

3:0, Срещу Кадиз.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2011 11:35

Sisi 1914 написа:3:0 Срещу Кадис.

+1
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 21 дек 2011 11:05

Грегори е страхотен защитник трябваше да отиде в по силен отбор.

Върни се в “Футбол - Свят”