Все още ли го смятате за добър вратар ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Все още ли го смятате за добър вратар ???

Мнениеот DmG » 19 дек 2011 01:07

maldin1 написа:
Кашчей написа:Цъцъцъцъ... и как намалява времето за реакция, като скъсиш ъгъла на нападателя?Нали именно това е една от причините за излизането на вратаря-да скъси ъгъла на нападателя, обаче май говорим за различен футбол с теб.
Той ако не реагира както го направи в случая и до нападателя да беше отишъл пак щяха да му я вкарат. Dmg, никой не е казвал да не излиза просто излиза неразумно много. Аз не съм видял друг вратар да излиза толкова много при удар от границата на наказателното поле, а ти ?

Аз съм видял и аз съм излизал , Така ти се струва , че сега е не разчетено и прекалено излезнал , защото го хванаха във крачка , особено за третия гол . А за втория го изненада удара във близкия ъгъл и там може да се отчете грешка . Но не е толкова голяма , колкото я изкарва " автора на темата "

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 19 дек 2011 01:10

На втория гол топката мина през ъгъла покрит от защитника и не виждам къде е неговата вина. А сетих се БЪЛГАРИН Е. Ебати комплексарското племе.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 19 дек 2011 01:14

Заради този мач зарибих сума ти пари, но не мога да се сърдя на Ники. Имайте в предвид, че головете станаха за няколко минути. И в трите случаи имаше фрапантни грешки на защитата и истинско майсторство от страна на голмайстора.

За втория наистина му беше в ъгъла, но ударът беше много точно насочен и много силен. Също така защитникът уж го беше покрил...При третия гол защита нямаше. Просто Фейенорд бяха по-силни в този мач и заслужено победиха, макар че второто полувреме за малко да стане 3-3... :idea:

Случва се на всички да допуснат по-лек гол, аз лично гледах целия мач и видях как Ники спаси още поне 3 сигурни гола.Твенте играха безумно, особено в първата част
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 19 дек 2011 01:54

Да ви кажа аз не виня Никито Михайлов само за днес това е поредния му слаб мач.От години той показва майсторство и в младежкия национален отбор и сега в мъжкия.Да ви питам колко ни е головата разлика от последните квалификаций на кое място се класирахме И ИЗОБЩО КОЙ НЕ НИ БИ !!! То не беше черна гора не беше беларус да не казвам за контролата с Корсика.Кажете че нашия Ники няма нито една грешка в тези мачове.Някой каза за Икер Касияс за него не мога да кажа че е слаб никога защото най малкото е в реал мадрид световен и европейски шампион е.И другия младеж там който исказа мнение че не съм пазил никога да му кажа бил съм вратар доста години имам много мачове в различни юношески след това и мъжки отбори и знам за какво става въпрос за това си позволявам и да критикувам. ;)
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 19 дек 2011 02:28

reh4o написа:Да ви кажа аз не виня Никито Михайлов само за днес това е поредния му слаб мач.От години той показва майсторство и в младежкия национален отбор и сега в мъжкия.Да ви питам колко ни е головата разлика от последните квалификаций на кое място се класирахме И ИЗОБЩО КОЙ НЕ НИ БИ !!! То не беше черна гора не беше беларус да не казвам за контролата с Корсика.Кажете че нашия Ники няма нито една грешка в тези мачове.Някой каза за Икер Касияс за него не мога да кажа че е слаб никога защото най малкото е в реал мадрид световен и европейски шампион е.И другия младеж там който исказа мнение че не съм пазил никога да му кажа бил съм вратар доста години имам много мачове в различни юношески след това и мъжки отбори и знам за какво става въпрос за това си позволявам и да критикувам. ;)

Глупости говориш и лъжеш че си бил вратар, щом го обвиняваш ! (Поне мен не можеш да ме убедиш , че си пазил със тези смешки обвинения , все пак има и нещо като колегиалност и това , че би " трябвало " да му влезнеш във положението и да разбираш , че топката се върти и играе срещу професионалисти .) Във Холандия беше избран за вратар на годината , мисля че нивото на вратарите там е по- ГОЛЯМО от тези във България или от Малта ! При това със конкурент Стекеленбург . Нали знаеш какви са играчите пред Касияс и какви са във нациоалния ни ??? Това , че ги селектира баща му е друг въпрос . Да Касияс е по-добър от Никито , но Никито е по-добър от всеки български вратар ! И във клалификациите досега е имал добри мачове , без някакви фрапанти грешки . Пич , мразиш го и това си ти личи и при първа удобна ситуация , побърза да го оплюеш . Поне си признай .

До къде стигна светът , цесекар да защитава потомък на левскари от левскар .

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 19 дек 2011 03:36

Абе да ти кажа не лъжа че съм пазил ! А мога да ти изброя доста български вратари много по добри от него! И не го мразя просто отбелязвам че през следващите 10 години в които той ще е вратар на националния отбор ще има грешки леко допуснати голове и последни места в групите 90% заради него.Все пак един добър вратар си е половин отбор.Прав ли съм? 8-)
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 19 дек 2011 07:57

Нвкадърник си е! Няма две мнения по въпроса.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 19 дек 2011 08:07

reh4o написа:Абе да ти кажа не лъжа че съм пазил ! А мога да ти изброя доста български вратари много по добри от него! И не го мразя просто отбелязвам че през следващите 10 години в които той ще е вратар на националния отбор ще има грешки леко допуснати голове и последни места в групите 90% заради него.Все пак един добър вратар си е половин отбор.Прав ли съм? 8-)

човече, въобще не си прав относно вратарчето ни!
а ако наистина си бил вратар някога и някъде, то би трябвало наистина малко по-професионално да се изкажеш, защото сегашните ти мнения са напълно аматьорски и клонящи към хейтърство!
ще си бил вратар пък ще разсъждаваш елементарно, без да разграничаваш колективна от индивидуална грешка!?!
и по-добре не изброявай другите по-добри от него вратари, че веднага ще се намерят хейтъри, които ще ги направят на мармалад, я защото пазят в 3-та кипърска дивизия, я защото отборите им са в средата на таблицата с отрицателна голова разлика, я защото са все още млади таланти с жълто около устата и т.н.
що се отнася за националния, то трябва точно на Никито да благодарим, че нямаме голова разлика като Сан Марино, Люксембург или Андора, защото на практика от няколко години насам нашия отбор играе без защитна линия!!! има само 4-ма футболисти, които се лутат в задни позиции, без да могат да изградят защитен вал!
както и да е, това все пак не би трябвало много да ни притеснява, защото една много реномирана глава беше казала преди време,че няма занечение колко гола ще ни вкарат, важното е ние да им вкараме с един повече!!! Но като си погледнем този показател, то явно се вижда че там имаме много по-голям проблем отколкото в защита!!! за миналите квалификации имаме 8 мача с голова разлика 3:13!!! Англия е вкарала на Никито 7 гола в два мача, като за останалите 6 мача е получил 6 гола, по 1 средно на мач, като същевременно нападението ни, като изключим мачовете с Англия, е вкарало цели 3 гола за тези 6 мача!!! по 0,5 гола на мач!!! пак е учудващо, че сме събрали цели 5 точки в тая група!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 19 дек 2011 09:03

reh4o написа:http://www.youtube.com/watch?v=xlZgkkOpTmk&feature=player_embedded
Нашия Ники пак доказа колко е добър както в клубния така и в националния отбор.
Признайте моля ви че е абсолютен некадърник!!! :mrgreen:

момченце трябва да се лекуваш някъде

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 19 дек 2011 09:10

Хора, автора казва, че мача е бил Фейенорд - НИКИ МИХАЙЛОВ ! Толкова ли не можете да разберете страшната му логика. Т'ва като с Меси е националния - как един човек ще ти движи играта? На Меси в националния му трябва Барса, за да играе добре. Същото и с Михайлов - веднъж Твенте да падне и ще се изсипят хиляди злобни коментари от задръстени боклуци като тебе! Ако ти беше на вратата на Динамо (З), Лион щяха да си оправят головата разлика за не повече от 5 минути! Виж се себе си! Оп, грешка - ти си толкова прост и сакат, че да те вземат Динамо - пхах, ти не можеш да ходиш, на вратар ще ми се прави. Но, спокойно - ще те вземат на вратата на последния отбор у 9 дивизия! Айде ИЗЧЕЗВАЙ, идиот с идиотите, че си загубих времето по тъпата ти тема!

ТЕМАТА Е ЗА КЛЮЧ , НАЛИ "УЖ" НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТЕМИ САМО С ЕДНО ВИДЕО !
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Върни се в “Свободна зона”