ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MOREE
Контакти:

Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот MOREE » 18 юли 2009 22:05

ЕЕЕЕЕЕИИИИИИИИИИИИИИИИИ СТЕФАНЧО ЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ СЛАБОТО ОБОРЧЕ А МИ ПИШЕШ ЗА МОРЕТО БЕ СЕЛЮ.ДО 83 МИНУТА В ЩТУТГАРТ СЕ БЕШЕ НААКАЛ МАИ ААААА СЕГА МИ ПИШЕШ ПИШИ СИ ЗА БАКУ ПОЧВАИ ДА СВИКВАШ ЧЕ ЩЕ ВИ ШИБАТ АЗЕРИТЕ НЕ МИ ДАВАИ МИСЛИ ЗА МОРЕТО
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юли 2009 22:14

Нека не сме злобливи по адрес на по-слабите и по-колебливите български участници Левски и ЦСКА.Ние със сигурност трошим главите на ПСВ и продължаваме напред.Левски и ЦСКА обаче,тъй като имат проблеми с характера,там е бъкано от слабохарактерни мишоци очаквам да се мъчат кански с ФК Баку и Дери Сити,да не кажа,че очаквам и издънки там.Затова освен Черно Море,който продължава при всички положения да пожелаем успех и на книжните грандове на България Левски и ЦСКА,за разлика от нас те ще имат нужда от късмет и от Божията помощ,за да елиминират съперниците си
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 18 юли 2009 22:42

Не мисля че, феновете на Черно Море трябва да се обиждат от коментара, който и български отбор да се беше паднал с ПСВ положението щеше да е същото. Не че нямат шансове, имат разбира се, но с оглед на ситуацията във футбола ни фаворитът е ясен. Пък и за всички БГ отбори като цяло е добре първо да преодолеят сегашните си съперници и после да мислят за друго. Това особено важи за моряците, 1-0 е крехка преднина и всичко е възможно. Показателен е примерът с Литекс преди десетина години, когато чакаха Фиорентина в Бургас. Всички знаем какво стана после.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юли 2009 23:14

Пбиждам се не от коментарите на разни журналисти нямащи нищо общо с футбола.Обиждаме се,че вместо пристигането на ПСВ Айндховен в България да е тема номер 1 във футбола,то тема номер 1 са гастролите на разни селски отбори от Баку,Дери Сити и т.н.,отбори които изобщо не трябва да се коментират,а само да се бият като маче у дирек.И стига с тази създавана психоза около Искра-Стал.Няма място за никакво притеснение,ще ги отстраним с лекота.1:0 е желязна преднина,а,за да свърши мача е достатъчно да отбележим 1 гол,което ще стане,защото Стал няма да наредят 11 защитника над 1.80м. и във втория мач.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 юли 2009 23:34

Абе миналата година, когато на Морето се падна Щутгарт, ама същите приказки се говореха, и после за малко изненада ! Дано да имат шанса да отстранят "Искра-Сталь", а после ще ги мислим тия! Рибата още в морето, а ние тигана (ПСВ) вече слагаме ! :lol:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 юли 2009 23:51

Значи не мога да ви разбера ....Искате уважение.Какво неуважително е казал Стефан.Еми разбира се че нямате шансве .....ПСВ са европейски гранд .Отбор който всяка година захранва грандовете с млади класни играчи..Отбор който е с поне две класи над всеки български отбор.Тук не говорим за подценяване...тук говорим за реализъм.

п.с : И пак от един коментар се обърна темата какви сме гадни софианците...Е това ако не е комплекс здраве му кажи :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 19 юли 2009 00:05

Rodn1 написа:Значи не мога да ви разбера ....Искате уважение.Какво неуважително е казал Стефан.Еми разбира се че нямате шансве .....ПСВ са европейски гранд .Отбор който всяка година захранва грандовете с млади класни играчи..Отбор който е с поне две класи над всеки български отбор.Тук не говорим за подценяване...тук говорим за реализъм.

п.с : И пак от един коментар се обърна темата какви сме гадни софианците...Е това ако не е комплекс здраве му кажи :)

Ами пич, разликата е, че ако на вас се беше паднал преди година, няколко години, даже сега, щяхте да сте оптимисти, нахъсани, ама понеже сте "центъра на света", ама нали е "Черно море", там няма шансове! Затова и написах за Щутгарт! И вас ви отписваха срещу "Байер"-Леверкузен, а какво стана? Повярвай ми, омръзна ни да бъдем "отбора на народа" ( т.е., ако не сме от тях, не сме от народа!), и че всичко се върти около вас! В последно време, ама въобще не го доказвате!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 19 юли 2009 00:27

kartago написа:
Rodn1 написа:Значи не мога да ви разбера ....Искате уважение.Какво неуважително е казал Стефан.Еми разбира се че нямате шансве .....ПСВ са европейски гранд .Отбор който всяка година захранва грандовете с млади класни играчи..Отбор който е с поне две класи над всеки български отбор.Тук не говорим за подценяване...тук говорим за реализъм.

Ами пич, разликата е, че ако на вас се беше паднал преди година, няколко години, даже сега, щяхте да сте оптимисти, нахъсани, ама понеже сте "центъра на света", ама нали е "Черно море", там няма шансове! Затова и написах за Щутгарт! И вас ви отписваха срещу "Байер"-Леверкузен, а какво стана? Повярвай ми, омръзна ни да бъдем "отбора на народа" ( т.е., ако не сме от тях, не сме от народа!), и че всичко се върти около вас! В последно време, ама въобще не го доказвате!

Ти май явно много не ни следиш защото доста често и ръководители не са доволни от жребия,точно за Леверкузен Йешич каза че не е искал този отбор.Просто левски и ЦСКА са най-популярните отбори в България с много повече фенове отколкото другите,колкото и да ви неприятно.И е нормално да се говори повече за нас отколкото за другите,едно ли да задовеолиш 5 зрителя и да задоволиш 50?Разбира се че 50те е по добре...

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 19 юли 2009 00:38

момчета може ли да ми кажете какво точно е казал кривия на този псевдо журналист който е отписал нашия отбор предварително, тъй като не успях да гледам ринг вчера.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 19 юли 2009 00:53

kartago написа:Абе миналата година, когато на Морето се падна Щутгарт, ама същите приказки се говореха, и после за малко изненада ! Дано да имат шанса да отстранят "Искра-Сталь", а после ще ги мислим тия! Рибата още в морето, а ние тигана (ПСВ) вече слагаме ! :lol:

E какво се случи срещу Щутгарт-логичното. Вярно е че, моряците направиха добри мачове и бяха близо до успеха, но само толкова. Пак казвам никой български отбор не може да бъде фаворит срещу този отбор. Какво искате да каже Стефан, че Черно Море ще напердашат холандците ли??? Еми няма как да го каже. Шанс винаги има и трябва да се използва, но също трябва да има и реална преценка на нещата.

Върни се в “Черно море”