Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PeterForsberg
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.

Мнениеот PeterForsberg » 18 дек 2011 22:02

suareshampion,като се срещнем,много ще се смея на няколко изпуснати реплики,но както и да е.Диалога с теб приключва,защото не прочетох нищо смислено и градивно по темата Каръл.Аз изложих своите доводи,но такива не видях.Видно е,че си супер предубеден човек,който не разполага с реални аргументи.
Джони,а ти пък какъв го раздаваш тук?Форумния психолог може би.Само от последния ти пост ми става ясно колко следиш Ливърпул,да си беше спомнил,че срещу Ман Сити миналия сезон Анди вкара страхотен гол с глава,преди да ми говориш смешки.И играта с глава не е само до голове,има елементарни неща като сваляне на топката,спечелване на въздушни двубои,като този с Челси например,когато спечелихме дузпа,но тва явно няма значение за експерт като теб.
А и още нещо-като те гледам колко си самоуверен и арогантен в отнощенито си към Далглиш,ако някога идеш до Ливърпул и посетиш Анфийлд или Сандънс,просто кажи някоя от твоите простотии за Краля,нещо от типа-''сияния'',''мумията''и т.н.,за да се прибереш безплатно в бг с доста скаусърски ботуши в задника,а може би няколко стенли найфс в добавка от урхините 8-).

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 18 дек 2011 22:22

Alexx написа:но пък виж Барса например ? Дори Реал ? Кога ще играете като тези два гранда ?

ще почнем да играем такъв футбол когато играем срещу защитниците на хетафе,метафе и всякакви отборчета от испания и когато уефа почнат да ни лижат гъза като на прехвалената пръцилона.

john barnes написа:99% от феновете в пловдив живеят във матрицата! така че,не му се връзвай на момчето,то не е виновно.виновни са ония,които са му промили мозъка.как ще кажеш,че керъл е най-добрия играч с глава в света,като де факто той не е вкарал НИТО ЕДИН ГОЛ С ГЛАВА,откакто е във Пуул? гардирал я бил и тем подобни....смея се с глас тука... :)

софиянци като мен също живеят в матрицата...
п.с помниш ли втория гол на Керъл срещу Сити?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 дек 2011 22:45

Хаха стига с това оправдание, че Барса и Реал играели срещу слаби отбори. Ако бе така нямаше да имат успехи в Европа. То и може да се заключи, че ако Ливърпул играят срещу Хетафе примерно няма да имат успехи, защото Хетафе ще играят бавен футбол и така ще се убие високата скорост на английския стил. Защото ако следваме вашата логика, че Барса и Реал не могат да наложат играта си срещу Стоук или Астън Вила, то излиза, че срещу по качествени английски отбори не могат да я приложат, но какво стана ? Барса наложиха играта си срещу Юнайтед на финала и преди това срещу Арсенал,а Реал срещу Тотнъм.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 18 дек 2011 22:49

PeterForsberg написа:... ако някога идеш до Ливърпул и посетиш Анфийлд или Сандънс,просто кажи някоя от твойте простотии за Краля,нещо от типа-''сияния'',''мумията''и т.н.,за да се прибереш безплатно в бг с доста скаусърски ботуши в задника,а може би няколко стенли найфс в добавка от урхините 8-).

:) :) :)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 18 дек 2011 23:03

Alexx написа:Хаха стига с това оправдание, че Барса и Реал играели срещу слаби отбори. Ако бе така нямаше да имат успехи в Европа. То и може да се заключи, че ако Ливърпул играят срещу Хетафе примерно няма да имат успехи, защото Хетафе ще играят бавен футбол и така ще се убие високата скорост на английския стил. Защото ако следваме вашата логика, че Барса и Реал не могат да наложат играта си срещу Стоук или Астън Вила, то излиза, че срещу по качествени английски отбори не могат да я приложат, но какво стана ? Барса наложиха играта си срещу Юнайтед на финала и преди това срещу Арсенал,а Реал срещу Тотнъм.

Пич, тотално о*ра темата.Като толкова държиш да се води дискусия по питането ти, направи една тема "Защо Ливърпул не играе футбол като Барса и Реал?", и там философствай колкото си щеш за отбора (на който явно не си фен).

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 дек 2011 23:14

PeterForsberg написа:suareshampion,като се срещнем,много ще се смея на няколко изпуснати реплики,но както и да е.Диалога с теб приключва,защото не прочетох нищо смислено и градивно по темата Каръл.Аз изложих своите доводи,но такива не видях.Видно е,че си супер предубеден човек,който не разполага с реални аргументи.
Джони,а ти пък какъв го раздаваш тук?Форумния психолог може би.Само от последния ти пост ми става ясно колко следиш Ливърпул,да си беше спомнил,че срещу Ман Сити миналия сезон Анди вкара страхотен гол с глава,преди да ми говориш смешки.И играта с глава не е само до голове,има елементарни неща като сваляне на топката,спечелване на въздушни двубои,като този с Челси например,когато спечелихме дузпа,но тва явно няма значение за експерт като теб.
А и още нещо-като те гледам колко си самоуверен и арогантен в отнощенито си към Далглиш,ако някога идеш до Ливърпул и посетиш Анфийлд или Сандънс,просто кажи някоя от твоите простотии за Краля,нещо от типа-''сияния'',''мумията''и т.н.,за да се прибереш безплатно в бг с доста скаусърски ботуши в задника,а може би няколко стенли найфс в добавка от урхините 8-).

Специално заради тебе ако искаш по сто пъти да се обяснявам какво може и какво не може Керъл ? Айде да четеш малко ! Значи първо ми кажи ..само заради една игра с глава ли взехме това недоразумение при нас ? Само заради една игра с глава ли дадохме 35 млн ? НО ТОЙ ДОРИ И С ГЛАВА НЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕ КАКТО ТРЯБВА .Мога да ти изредя сумати играчи ,които играят хиляди пъти по добре с глава отколкото твоя любимец ..и айде стига си говорил наизуст ,щото тука освен деца има и хора ,които разбираме от футбол и ти се смеем на простотиите . Това ,че е вкарвал за нюкасъл с глава мен не ме ебе ..нашия стил е различен от техния .Аз сто пъти съм казвал ..ако отиде в някой подобен отбор ще вкарва поне по 15 гола на сезон . Но лично аз не искам да гледам такъв грозен и посредствен футбол с постоянни центрирания към полето ...а няма как да не го правим ,тъй като самото му присъствие на терена задължава нашите играчи да центрират към него за да използват максимално високия му ръст .На теб харесва ли ти подобен стил на игра ? И как може след един случаен гол с глава за нас за 20 мача да изтъкваш голмайсторските му умения ? Това е срамно за един централен нападател с подобен ръст ! Кажи ми колко голове паса с глава е направил същия и дали е свалил топката с глава в наказателното и да е станало опасност след това ? Колкото единоборства печели толкова и губи!.. а за играч с неговия ръст трябва да печели почти всичко във въздуха ! Понякога стига до топката първи във въздуха ,но в повечето случаи тя отива в грешна посока след това ..да не говорим ,че винаги когато я овладява е с гръб към противниковата врата и най често прави пас назад или встрани.Отзад при статични положения помага с тая куха лейка ,но ние за защитник ли сме го взели ? Голям проблем му е неправилното пласиране и позициониране в наказателното поле на противника ..и оттам не стига почти до никакви голови положения .Поради същия му проблем ..доста пъти не може да прецени високата топка.. остава под нея ..и оттам ударът му става по слаб и лесен за вратарите ..и логично има само един гол до момента .Още аргументи да ти давам ли ? А ако почна да ти говоря за играта му с крак трябва да осъмнем .Кажи ми каква разлика виждаш примерно между него и 5 милиония Нгог ? Ще ти кажа защо толкова ме дразни Керъл ...защото Ливърпул играе добре в защита и създава много положения в атака .Ако бяхме взели примерно един Агуеро или Тевес и т.н ..сега щеше да ги реализираме тия положения и щеше да сме първи а не шести !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 18 дек 2011 23:26

Ами много жалко за подрастващите тогава щом имат такива треньори които само гледат да хранят и се изписват по-големи специалисти от целия треньорски щаб в отбор като Ливърпул.Керал наистина е с много добри качества ,просто е въпрос на време да почне да ги разкрива и ще видим тогава кво ще "пеете".За мача днес много съм доволен че не се скъсахме от бягане и игра но си вземаме точките,което показва че когато трябва можем и да играем умно.Дано направим една серия от няколко поредни победи преди мача със Сити пък от там на сетне квот сабя покаже както се казва.............айде наздраве задават се празници.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 дек 2011 23:34

imn написа:Ами много жалко за подрастващите тогава щом имат такива треньори които само гледат да хранят и се изписват по-големи специалисти от целия треньорски щаб в отбор като Ливърпул.Керал наистина е с много добри качества ,просто е въпрос на време да почне да ги разкрива и ще видим тогава кво ще "пеете".За мача днес много съм доволен че не се скъсахме от бягане и игра но си вземаме точките,което показва че когато трябва можем и да играем умно.Дано направим една серия от няколко поредни победи преди мача със Сити пък от там на сетне квот сабя покаже както се казва.............айде наздраве задават се празници.

Трансферния щаб на Ливърпул много добре осъзнават трансферната си грешка ,но никога няма да я признаят.Както виждаш леко полеко си го сложиха на пейката и го пускат само в решени мачове малко преди края . А за подрастващите дечица не искам да чувам приказки ..преди да си дошъл да ги видиш как се справят.А и казах по рано ,че доста пъти се изказвам като фен тук и тъй като съм емоционален и ме боли за Ливърпул ,понякога си позволявам да обидя някой слаб играч,но пък не спирам да хваля добрите а те за радост са много в нашия отбор в момента.Ти не си ли критикувал или обиждал някои от тия 27 играчи ,които Кени освободи през лятото и които дърпаха Ливърпул надолу ? Този въпрос е и към обикновения човек от Пловдив ,който ми развали настроението от хубавата победа тази вечер.
Последна промяна от suareshampion на 18 дек 2011 23:58, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 18 дек 2011 23:44

Честита победа на всички! Много важни 3 точки в един прекрасен кръг за нас. Три от отборите около нас загубиха точки и вече сме почти пети на 3 точки от ШЛ. От играта не съм доволен, но важна е победата. С Фулъм играхме по-добре, но загубихме, така че... Прочетох коментарите преди мен и съм изумен как е възможно някои хора още да отричат, че Анди Керъл е пълен провал и става само да гони топките. Щял да развие потенциала си, дрън-дрън. С всеки мога да се хвана на бас, че Пинокио никога няма да бъде водещ играч при нас. Както и Даунинг и Хендерсън. Селекцията ни е провал, това е. Дано януари е по-успешен откъм трансфери.

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 18 дек 2011 23:49

Aми честно казано да ,ама доста по умерено има тука хора със злоба се изказват със всичко свързано около отбора което ме кара да си мисля че не са много "осъществени"като хора изцяло но както и да е.Някъф олиго пък ми вика как играели Барса,марса,реал кой си бил там .............-който си е фен на Ливърпул си е фен на Ливърпул тва е ,аз лично от малък съм си Левскар и за Ливърпул и така ще си умра разбирате ли и не съм човека който да критикува целия треньорски щаб и президентите и вицетата и докктора...............просто си подкрепям отбора и в добро и зло тва е

Върни се в “Ливърпул”