Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.
Така прав си, но за да ги стигнете ще ви трябват нови играчи. Даунинг,Адам,Хендерсон например не се вписват в европейския футбол. За Адам може да направим уговорка, че може да се впише, но другите двама не виждам какво е видял Далглиш, че да даде толкова много пари за тях. Можеше да вземе един Алкантара от Барса за толкова пари, който между другото на европейското за младежи направи така, че Хендерсон да има нужда от космодиск . Явно Далглиш си мисли, че този тип играчи щом преди 20 години са ставали и сега стават за създаване на голям отбор. Няма майстори с топката освен Суарез. Та не виждам какво е оправданието с парите след като бяха дадени много пари за играчи като Керъл,Хендерсън и Даунинг. За тях бяха дадени около 75 млн ... За тези пари можеха да се купят по добри футболисти.Аз не хейтвам . Просто ви казвам, че трябва да направите малко сравнителен анализ.
- blue avalanche
- Контакти:
kingofpop написа:Ебахти тия завалиите Вила егати некадърния отбор.........нито една свестна атака и срещу Манчо и срещу Ливърпул на техен терен![]()
![]()
Без Агбонлахор и Бент?

- RedMagic
- Контакти:
Ето за това трябваше да бием Астън Вила с ПОНЕ (!!!) 3-0. Арсенал имат голова разлика +7, ние също, но разбира се те са на 5-то място. Сега петото място можеше да е нашо, но не, отново яловия малшанс... 

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
- liverpool96
- Контакти:
Alexx написа:Така прав си, но за да ги стигнете ще ви трябват нови играчи. Даунинг,Адам,Хендерсон например не се вписват в европейския футбол. За Адам може да направим уговорка, че може да се впише, но другите двама не виждам какво е видял Далглиш, че да даде толкова много пари за тях. Можеше да вземе един Алкантара от Барса за толкова пари, който между другото на европейското за младежи направи така, че Хендерсон да има нужда от космодиск . Явно Далглиш си мисли, че този тип играчи щом преди 20 години са ставали и сега стават за създаване на голям отбор. Няма майстори с топката освен Суарез. Та не виждам какво е оправданието с парите след като бяха дадени много пари за играчи като Керъл,Хендерсън и Даунинг. За тях бяха дадени около 75 млн ... За тези пари можеха да се купят по добри футболисти.Аз не хейтвам . Просто ви казвам, че трябва да направите малко сравнителен анализ.
Пич, какво можем ние тук да направим? Вече мазоли на пръстите имаме да се оправдаваме от слабата селекция, ама освен да ги подкрепяме, друго не виждам какво можем пък точно ние да направим. Гледах го въпросния двубой и наистина Хендерсън стана за смешен. От много време исках горещо да привлечем Алкантара, мисля дори че имаше слухове, но... дотам. Ще ги видим и тия американци колко пари ще отпускат, ама тия пари дето споменаваш са предимно от продадените играчи. Все пак браво, че не се стиснаха и ги дадоха, за да направим селекция. Хендерсън има време и ще го видим, но според мен започна да се вписва, а Адам в момента е двигателя на отбора. Даунинг и Керъл няма смисъл да ги коментирам, достатъчно съм изписал за тях.

-
- Контакти:
RedMagic написа:Ето за това трябваше да бием Астън Вила с ПОНЕ (!!!) 3-0. Арсенал имат голова разлика +7, ние също, но разбира се те са на 5-то място. Сега петото място можеше да е нашо, но не, отново яловия малшанс...
Всъщност можеше да бием с ПОВЕЧЕ от 3 гола,ама те играха предпазливо,но и гредите пак ..

-
- Контакти:
suareshampion,ти пък кой си,за да ми казваш колко разбирам от футбол?
Никъде не съм написал кой ми е любимец и кой не.Аз съм фен на Ливърпул,а не на определен играч.И не си позволявам да оплювам перманентно играчи,които обличат червената фланелка.Футбол гледам от доста време,а и на доста големи мачове съм бил/на живо/,а на тема Ливърпул е излишно да споря с лаици като теб.Прекалено агресивно подхождаш към потребителите,което доста дразни.Ако някога имаш път към Пловдив,обади се да те видя що за птица си,къде толкова лесно ми лепиш определения
.
А Анди Каръл изпитва затруднения с адаптацията си към стила ни на игра,който е доста различен от този в Нюкасъл,отделно,че при свраките момчето бе местния любимец,момчето от школата,но което грешките лесно се прощаваха,а в момента Каръл е голямата покупка на Ливърпул и човекът,от който се очаква много/от голяма риба в малък басейн,сега е един от многото/,а до миналия сезон Анди не знаеше какво е това Премиършип.Хубавото при него е възрастта и факта,че има пред себе си години,в които да се развива,както и факта,че е попаднал на мениджър,който знае как да отглежда младите си играчи.Няколко гола,малко повече самочувствие и шанс/Анди доста пъти уцели гредите този сезон/ и нещата ще си дойдат на мястото.Каръл е един от най-добре играещите с глава играчи в света,има страхотен удар,гардира топката отлично и умее да вкарва в играта съотборниците си по този начин.Трябва да подобри първото си докосване,както и да повиши издръжливостта си,а и да понамали глупостите в личния си живот,но това са поправими неща,ако играчът има желанието и необходимата мотивация.
Най-лесното е да критикуваме и да плюем,така както са критикувани доста играчи от този отбор-Кара,Лукас,Кайт,Хендерсън,Джонсън,Адам,Даунинг.
Ако си бил на мач на Ливърпул,щеше да знаеш,че на Анфийлд е светотаство да освиркваш играч на собствения си отбор и е жалко,че нароилите се последните години плачльовци като теб се опитват да дават тон на болшинството от феновете ни.
Никъде не съм написал кой ми е любимец и кой не.Аз съм фен на Ливърпул,а не на определен играч.И не си позволявам да оплювам перманентно играчи,които обличат червената фланелка.Футбол гледам от доста време,а и на доста големи мачове съм бил/на живо/,а на тема Ливърпул е излишно да споря с лаици като теб.Прекалено агресивно подхождаш към потребителите,което доста дразни.Ако някога имаш път към Пловдив,обади се да те видя що за птица си,къде толкова лесно ми лепиш определения

А Анди Каръл изпитва затруднения с адаптацията си към стила ни на игра,който е доста различен от този в Нюкасъл,отделно,че при свраките момчето бе местния любимец,момчето от школата,но което грешките лесно се прощаваха,а в момента Каръл е голямата покупка на Ливърпул и човекът,от който се очаква много/от голяма риба в малък басейн,сега е един от многото/,а до миналия сезон Анди не знаеше какво е това Премиършип.Хубавото при него е възрастта и факта,че има пред себе си години,в които да се развива,както и факта,че е попаднал на мениджър,който знае как да отглежда младите си играчи.Няколко гола,малко повече самочувствие и шанс/Анди доста пъти уцели гредите този сезон/ и нещата ще си дойдат на мястото.Каръл е един от най-добре играещите с глава играчи в света,има страхотен удар,гардира топката отлично и умее да вкарва в играта съотборниците си по този начин.Трябва да подобри първото си докосване,както и да повиши издръжливостта си,а и да понамали глупостите в личния си живот,но това са поправими неща,ако играчът има желанието и необходимата мотивация.
Най-лесното е да критикуваме и да плюем,така както са критикувани доста играчи от този отбор-Кара,Лукас,Кайт,Хендерсън,Джонсън,Адам,Даунинг.
Ако си бил на мач на Ливърпул,щеше да знаеш,че на Анфийлд е светотаство да освиркваш играч на собствения си отбор и е жалко,че нароилите се последните години плачльовци като теб се опитват да дават тон на болшинството от феновете ни.
RedMagic написа:Ето за това трябваше да бием Астън Вила с ПОНЕ (!!!) 3-0. Арсенал имат голова разлика +7, ние също, но разбира се те са на 5-то място. Сега петото място можеше да е нашо, но не, отново яловия малшанс...
важното е на кое място ще бъдем май месец... сега е рано за сметки

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
PeterForsberg написа:Най-лесното е да критикуваме и да плюем,така както са критикувани доста играчи от този отбор-Кара,Лукас,Кайт,Хендерсън,Джонсън,Адам,Даунинг.
Явно това е проблема в Ливърпул ! Феновете не са критични към отбора. Преди време Валдано казаха нещо много интересно а то бе на какво биха се радвали феновете на Ливърпул(не искам да казвам какво казаха точно, защото някои хора ще се обидят за това всеки сам може да се сети или да провери в интернет ). След това и Саки направи интересен коментар.
-
PeterForsberg написа:suareshampion,ти пък кой си,за да ми казваш колко разбирам от футбол?
Никъде не съм написал кой ми е любимец и кой не.Аз съм фен на Ливърпул,а не на определен играч.И не си позволявам да оплювам перманентно играчи,които обличат червената фланелка.Футбол гледам от доста време,а и на доста големи мачове съм бил/на живо/,а на тема Ливърпул е излишно да споря с лаици като теб.Прекалено агресивно подхождаш към потребителите,което доста дразни.Ако някога имаш път към Пловдив,обади се да те видя що за птица си,къде толкова лесно ми лепиш определения.
Ооо това ли бил проблема ..изплю си камъчето най накрая .Слушай ме сега котенце..не съм тук за да давам тон на който и да е било ..аз си давам моето мнение и не искам никой да ангажирам с него ..сега разбра ли ме добре ? Тук съм да коментирам успехите и неуспехите на любимия ми отбор .Доста често коментирам като фен а понякога си позволявам да коментирам и в ролята си на тренор ,тъй като съм такъв ,въпреки ,че на деца.. особено за неща от тактико-техническата част на футбола и в частност тази на Ливърпул. Но явно ти си тук да наслагваш мнението си и да даваш тон на феновете тук .Това е смешно котенце и се нарича комплексарщина. Недей да го правиш ,остави момчетата само да си създадат мнение по футболните въпроси и ако нещо не им е ясно по добре да се консултират със някой специалист ,който познават .. вместо да слушат един обикновен човек като теб или смешниците от диема ,които никога не се са занимавали с организиран футбол.Имам много приятели в Пловдив ,може да организираме мачле и да те хвана някой път на малки вратички и да ти я навра в гъзъ ,както Суарес е навира.Това ,че недоволствам и критикувам слабите играчи в Ливърпул си е моя работа..много мразя да има некадърни играчи в отбора и заради тях да страда целия отбор ! Всички играчи обаче ,които играят добре в даден мач а и като цяло ..не пропускам да ги хваля ако не си забелязал.Надявам се да бъдеш така добър и да не ме занимаваш повече с глупости..достатъчно време ти отделих.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
99% от феновете в пловдив живеят във матрицата! така че,не му се връзвай на момчето,то не е виновно.виновни са ония,които са му промили мозъка.как ще кажеш,че керъл е най-добрия играч с глава в света,като де факто той не е вкарал НИТО ЕДИН ГОЛ С ГЛАВА,откакто е във Пуул? гардирал я бил и тем подобни....смея се с глас тука... 

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.