Преди мача се хванахме на бас какъв ще е точният резултат, аз казах 1:2, тя каза 1:4. Е тя беше доста по-близо и въпреки, че не позна с удоволствие ще приема ролята на загубил и ще изпълня баса.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот megan fox » 18 дек 2011 17:23
Мнениеот megan fox » 18 дек 2011 17:27
storm написа:Наистина май това е най силния отбор в цялата история на футбола....
Мнениеот megan fox » 18 дек 2011 17:55
Мнениеот AMG » 18 дек 2011 18:11
Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 дек 2011 18:26
Мнениеот Muscarin » 18 дек 2011 18:29
Мнениеот megan fox » 18 дек 2011 18:48
Muscarin написа:И за слепците е ясно,че Барса е един извънземен отбор съставен от извънземни футболисти и извънземен треньор! Просто се чудя какъв стимул биха имали занапред....мисля, че трябва да им се забрани 2-3 години да играят футболЩе ми е интересно, ако случайно български отбор се класира за групите в ШЛ и се падне с Барса........какво ли точно ще се случи!
Мнениеот Muscarin » 18 дек 2011 18:54
megan fox написа:Muscarin написа:И за слепците е ясно,че Барса е един извънземен отбор съставен от извънземни футболисти и извънземен треньор! Просто се чудя какъв стимул биха имали занапред....мисля, че трябва да им се забрани 2-3 години да играят футболЩе ми е интересно, ако случайно български отбор се класира за групите в ШЛ и се падне с Барса........какво ли точно ще се случи!
Е знаем какво ще се случи - 5:0 за Барса, докато вървят по терена...![]()
![]()
![]()
Иначе си прав за стимула... вижда се тоя сезон, че в Примера никак не се натяга отбора и редовно подценява съперниците си. Само на Реал скочиха яко, че да им натрият вирнатите нослета![]()
![]()
![]()
Мисля, че този сезон стимула и целта на Барса е да защитят трофея в ШЛ и да станат първият отбор в новата история на турнира, който е успял да си защити титлата!- това не е никак малък стимул.
Мнениеот MuFc1878 » 18 дек 2011 19:01
Мнениеот barcelona95 » 18 дек 2011 19:06
Matthew написа:daniel875 написа:Голям, голям, колко да е голям. Вторият и третият гол от засади. Вторият абсолютна засада. Третият - тънка. Четвъртият - гледах сега повторението и той е от засада.
Е, няма такова бутане. Три нередовни във финал не са лесни за преодоляване. Защо изобщо има съдии на мачовете на "Барселона". По - добре да се уточнят нещата и да се каже на глас, че каталунците играят с още трима централни нападатели.
Хахахаха => че според теб,Барса са най-слабият отбор в историята на футбола ... това мнение на колегата,може да отиде в графата виц на деня !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта