Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Владо Гаджев празнува Рожден ден днес!
Да е жив и здрав и да ни радва с още по хубави голове. Успех Владо и в ШЛ и с твой гол да прескочим и групите
Да е жив и здрав, да ни радва с много голове и се надявам тоя сезон да му е по-успешен и от миналия 

Re: До всички ЛЕВСКАРИ!!!
Алоооо, всички вие, които плюете по Батков, че бил комсомолец.
Да, бил е, но вече не е. Опитва се да бъде капиталист и като такъв да ръководи голяма фирма като Левски.
А вие се опитвате да кадрувате в чужда фирма даже не по комсомолски, а по АБСОЛЮТНО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!! Мина времето на Народния Съд, на Другарския Съд, на колективизма, когато всеки можеше да се изказва и да критикува качествата на шефа! ДНЕС ВЕЧЕ ТЕЗИ ПРИКАЗКИ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!! Който дава парите, той поръчва музиката!!!! АМАН ОТ ПОДЛОГИ НА НАСКО СИРАКОВ - ПОРЕДНИЯ КОМСОМОЛСКО - ЧЕНГЕСАРСКИ ПРОДУКТ!!!
НЕКОЙ ОТ ВАС, ЗАКЛЕТИ ЛЕВСКАРИ ДА Е ИЗДИГАЛ ЛОЗУНГИ ПРОТИВ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ТЕРОР СРЕЩУ ЛЕВСКИ!!!! Къде бяхте всички вие, когато отборът бе прекръстен на Витоша???? Защо тогава не ревахте "Оставка"?????
Батков не влиза в къщите ви да ви определя как да си живеете, какво да си купувате и как да си определяте финансите!!!!
СПРЕТЕ ДА МУ СЕ БЪРКАТЕ И ВИЕ!!!!!
Да, бил е, но вече не е. Опитва се да бъде капиталист и като такъв да ръководи голяма фирма като Левски.
А вие се опитвате да кадрувате в чужда фирма даже не по комсомолски, а по АБСОЛЮТНО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!! Мина времето на Народния Съд, на Другарския Съд, на колективизма, когато всеки можеше да се изказва и да критикува качествата на шефа! ДНЕС ВЕЧЕ ТЕЗИ ПРИКАЗКИ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!!! Който дава парите, той поръчва музиката!!!! АМАН ОТ ПОДЛОГИ НА НАСКО СИРАКОВ - ПОРЕДНИЯ КОМСОМОЛСКО - ЧЕНГЕСАРСКИ ПРОДУКТ!!!
НЕКОЙ ОТ ВАС, ЗАКЛЕТИ ЛЕВСКАРИ ДА Е ИЗДИГАЛ ЛОЗУНГИ ПРОТИВ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ТЕРОР СРЕЩУ ЛЕВСКИ!!!! Къде бяхте всички вие, когато отборът бе прекръстен на Витоша???? Защо тогава не ревахте "Оставка"?????
Батков не влиза в къщите ви да ви определя как да си живеете, какво да си купувате и как да си определяте финансите!!!!
Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !
Che otborite sa autsaideri, taka e, no da ne kazvame "HOP" predi da sme skochili. Minalata godina si mislehme, 4e "traktoristite" (BATE) sa nekakvi si idioti, no ni biha.... Posle i JILINA ni ojili.NEka sprem da si pravim smetkite bez kry4mar.
Re: Гонзо и Достанич начело на Левски от понеделник
Снощи по нощите съм написал един пост, дето като го прочетох сега, звучи, като да е нормално шефът да се бърка във всичко. А исках да кажа само, че е нормално да се прави на интересен, да се кара, да се хвали - нали не печели от клуба, това е една играчка, която си е купил. А и така могат да вървят нещата, както е в Реал - шефът и без това трябва да контролира и наблюдава, може и да реши да участва в оперативната работа. Ама Флорентино май не е особено успешен и той, та да го давам за пример. Впрочем, темата е безсмислена - дали с Кокала и Боре или с Гонзо и Достанич, отбора ще го прави Батков.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !
Много, ама много, силно се надявам да ни се паднат Екранас, но за жалост според мен това си е на практика почни невъзможно.Все пак Баку също не са чак толкова лош вариант.Играли са само 1 път в евротурнири, следователно нямат много опит.Много силно се надявам, че нашите и за секунда няма да си помислят да подценят съперника, а и Емо Велев най-накрая да намери правилния състав.Ако е вярно и това което каза Кокала (че до седмица чака 1 или 2 играча), и в крайна сметка вземем класен нападател отборът ни ще е завършен.При това положение според мен шансовете ни за класиране са доста високи (75%+)
vesodoc написа:Алоооо, всички вие, които плюете по Батков, че бил комсомолец.
А бе ти ще дойдеш някаква странна порода!? Хем плюеш комунизма, хем защитаваш Батков??? Това при тебе въпрос на хранене и пазарно стопанство ли е? Щото при нас е въпрос на принципи!!!
П.П. ВЪПРОС: 30-те сребърници не девалвират ли?
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Pro-European
- Контакти:
elit написа:.......
Казвам го като човек, който е защищавал синия цвят и
дал много повече за отбора, отколкото подобни ква-
лификатори!
Форумът дава възможност за аргументирани спорове,
а не за изблици на слабоумие!
Дай да разплетем поне една тайна в тази държава.
В юношите ли си играл или в преставителния тим?
Име? ако не те е срам от изявите си, ще се представиш, иначе ще намериш измислен повод да не го направиш.
добронамерен съм, искам да знам кой си,
след като без никой да те е питал, казваш че си защитавал синия цвят.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
- Контакти:
Може би най-сърцатия футболист на Левски в момента!
Да бъде жив и здрав и да ни радва още дълго време
Да бъде жив и здрав и да ни радва още дълго време

Pro-European написа:elit написа:.......
Казвам го като човек, който е защищавал синия цвят и
дал много повече за отбора, отколкото подобни ква-
лификатори!
Форумът дава възможност за аргументирани спорове,
а не за изблици на слабоумие!
Дай да разплетем поне една тайна в тази държава.
В юношите ли си играл или в преставителния тим?
Име? ако не те е срам от изявите си, ще се представиш, иначе ще намериш измислен повод да не го направиш.
добронамерен съм, искам да знам кой си,
след като без никой да те е питал, казваш че си защитавал синия цвят.
С най-голямо удоволствие бих излязъл от анонимност,
ако в диспута бяхме само двамата. Само ще ти кажа,
че не съм се подвизавал мимолетно в някоя юношеска
гарнитура, а съм направил доста значима кариера.
Винаги съм се старал да бъда обективен в оценките,
без да влагам пристрастия.
Бих ти предложил да влезеш в профила ми и може би
ще добиеш повече информация.
С удоволствие, бих дебатирал с тебе, чрез личната
си поща, а след 10 август бих осъществил и лична
среща.