ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот stefan_bg2 » 18 юли 2009 20:29

е как кой е казал.Прочети всички материали по медиите относно евентуалния ни мач с ПСВ.Казвам,че медиите насаждат това мнение[/quote]

То ако слушаме медиите по-добре да се отказваме от футбола. Айде чао от мен. Успех на моряците :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 юли 2009 20:49

Deliba6 написа:
MORSKI написа:
Deliba6 написа:Айдеее, пак комплексари на тема провинция! Какво толкова е написано, освен това, че шансовете на "Ч. море" са малки, та изляхте толкова помия по Стефан?! Още отсега сте паднали с тези си таралежни изяви... /Впрочем, с тази си игра, не виждам как ще стигнете до мач с ПСВ!/ Предпочетете българското!... Та дори и футбола!!!

Ти това да искаме уважение, комплекс ли го наричаш ???Ако е така , значи нещо ти хлопа дъската!!!!!
Ние от вас комплекси нямаме-виж за вас не съм сигурен :arrow: :!:

Уважение се получава не като пищиш: "Моля другарко, Стефчо не ме харесва!"... Колкото до мойта дъска... Да с годините се е разхлопала, ама за твойта не е ли раншко, а?!

Ти за моята не се безпокой,ама си сбъркал,ако си мислиш,че когато сме пренебрегвани , ще си мълчим-много бъркаш!!!!!
Комунизмът мина- и освен това ние не " пискаме" ,а искаме елементарно уважение-нещо което на теб явно ти е непонятно!!!!!

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 18 юли 2009 20:52

Абе Черно Море класираха ли се за следващия кръг, че почнаха коментарите за мача с ПСВ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 юли 2009 21:06

comandosa1 написа:Абе Черно Море класираха ли се за следващия кръг, че почнаха коментарите за мача с ПСВ?

А вие класирахте ли се за следващия , или имате още един мач макар и протоколен (уж) :arrow: Така че вие сте в същата позиция!!!!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 юли 2009 21:26

Да си коментират тогава мегаграндовете с които може да играе Левски.Те са най-важния отбор на Балканския полуостров.И щом е комично и излишно да се коментира от която и да е медия ПСВ-ЧМ защо коментират мачовете на Левски и ЦСКА как щели да играят с някакви руски ботуши.Това за ботушите е от 7 дни спорт.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юли 2009 21:29

Да,класирахме се!В Молдова ще им забием 3 безответни гола и аз още отсега гледам да мисля за ПСВ Айндховен,ние да не се казваме Левски,че да треперим от слаби отборчета?И да бяхме паднали в Бургас 0:2 пак щяхме да мислим за ПСВ,защото сме абсолютно убедени,че там резултата започва от 0:3 за нас.Та да говорим за ПСВ.Аз лично,а мисля и всички наши фенове и играчи се настройваме за футболна война в пълния смисъл на думата.Само да изкопчим приличен резултат в Холандия,само за това се моля....в България огън и жупел ще се сипе върху ПСВ 8-)

ПС:истината е една-Черно Море ще играе с европейски гранд,а Левски и ЦСКА с европейски селяндури,анонимници и полуаматьори!Факт!Сегашния ни съперник Искра-Стал е класи над смешниците от Баку,от Сконто,Сната Хулия и Дери Сити.Впрочем аз очаквам да се издъните срещу тези отборчета :?
Последна промяна от Sagittarius на 18 юли 2009 21:32, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 18 юли 2009 21:31

Хахаха браво, добър дух! Много интересен сезон ни чака значи.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юли 2009 21:35

Духът винаги е бил нашето основно оръжие и емблематичен фактор в Черно Море.ПСВ не успеят л ида изпълнят заканите да ни разбият с 3-4-5:0 в Холандия,ако се омажат нещо и резултата е 2:1,1:1,1:0...недай си Боже пък 2-ка....то България ще им се стори един от най-големите футболни кошмари изобщо.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 18 юли 2009 21:44

Искам най отговорно да застана зад думите и публикациите на Гонг и специално на Стефан Стоянов,за когото това е изказване на лично мнение,което има право всеки човек на земята.То не се различава особено от моето,в контекста на смисъла на това изказване,а именно ,че разликата между холандския футбол и потенциал и българския е колкото от тука до луната обратно умножено по безкрайност,така че колко да са шансовете на някакъв отбор,който не може да си покрие изискванията за лиценз и да си проведе мача на собствения си стадион пред достатъчно публика да не ни се смеят пак,както обикновено.Иначе цял живот имаме претенции ама първо лапаме и правиме далавери,после цъкаме с език на другите как го правят.Много моля хората толкова бурно защитаващи българското,да си дадат сметка че и аз съм не по-малко родолюбец от всеки един от вас,но това не ми пречи да виждам голата истина.да шансовете на черно море са нищожни,даже ви е спетил истината,нямате никакви шансове,оправете си първо стадиона,после ще говорим за шансове.това е бг ...имаше една постановка на влади карамфилов(въргала) wc BG ...ако някой от тука присъстващите я е гледал ще ме разбере ако не е ....горещо му я препоръчвам,за да не изпадаме повече в такива полемики!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юли 2009 21:55

Глупаци!Нима Аспарух реално не е имал никакви шансове с една шепа скиталци срещу Световната Империя?Имал ли е шанс срещу най-силната армия,най-уредената,най-калената?Нямал е никакви!Нима България е имала някакви шансове да бъде почти 700 години съсед на една Империя?Но Аспарух основа България и България съществуваше редом до империята и залезе след нея и съществува и днес,когато нея я няма!Така ли е?Така е.Щом той е могъл да създаде държава в устата на Дявола,в центъра на самия Ад ние можем всичко.така трябва-избираш най-тежкия съперник,избираш колоса,отиваш и му разкатаваш фамилийката.Молех се за ПСВ,исках Валенсия,Рома,Хамбургер,най-силния възможен да дойде и той дойде.Излизаме и ги потрошаваме тези балерини,с всякакви средства срещу тях,позволени,непозволени,всякакви,но да е ясно едно нещо-Черно Море продължава,а ПСВ отпада.Съжалявам ако това ви безпокои,ако пречи нещо на налагания от БКП и комунизма двуполюсен модел на позора.Съжалявам,но ПСВ да се съсредоточава над Ерддивизие,през нас няма да мине и толкова.Време е да помислим за груповата фаза на ЛЕ и за подходящите съперници,за поредните,които ги чака наточената гилотина

Върни се в “Черно море”