ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот Deliba6 » 18 юли 2009 20:11

Айдеее, пак комплексари на тема провинция! Какво толкова е написано, освен това, че шансовете на "Ч. море" са малки, та изляхте толкова помия по Стефан?! Още отсега сте паднали с тези си таралежни изяви... /Впрочем, с тази си игра, не виждам как ще стигнете до мач с ПСВ!/ Предпочетете българското!... Та дори и футбола!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 юли 2009 20:11

stoyanov написа:MORSKI, първо ще ти пожелая да станеш журналист. Моята мечта беше същата. Разликата е, че когато Левски се издъни, следва здрава критика. Такава е съдбата на тъй наречените грандове. Това е разликата, за която говорихме по време на мача. Хората в Гонг обичат спорта и футбола. За нас е най-добре всичките ни отбори да вървят добре в турнирите, повярвай!

Благодаря Стефане,но сред редакцията ви от известно време(откак станахме част от челната 5 - ца ) се усеща особенно пренебрежение към нашия отбор,което стигна върховата си точка онзи ден в коментара.Преди това , пък не ни предавахте мача с Щутгарт и още подобни примери -........
Иначе не беше този начинът по който да го кажете-мислиш ли,че ние ,ако отпаднем от Искра-няма да има критика?????

machine gun
Контакти:

Мнениеот machine gun » 18 юли 2009 20:13

пичове тва е положението аз гонг отдавна съм ги отсвирил,лятото на 2005г мисля че беше когато ни се падна болтън имаше подобни язвителни коментари и по наш адрес,те са просто една регионална медия/регион софия/ няма нищо национално при тях

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 18 юли 2009 20:13

Аааа абе и аз викам, пак съм на топа нещо :) :) :)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 юли 2009 20:14

Deliba6 написа:Айдеее, пак комплексари на тема провинция! Какво толкова е написано, освен това, че шансовете на "Ч. море" са малки, та изляхте толкова помия по Стефан?! Още отсега сте паднали с тези си таралежни изяви... /Впрочем, с тази си игра, не виждам как ще стигнете до мач с ПСВ!/ Предпочетете българското!... Та дори и футбола!!!

Ти това да искаме уважение, комплекс ли го наричаш ???Ако е така , значи нещо ти хлопа дъската!!!!!
Ние от вас комплекси нямаме-виж за вас не съм сигурен :arrow: :!:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юли 2009 20:14

Deliba6 написа:Айдеее, пак комплексари на тема провинция! Какво толкова е написано, освен това, че шансовете на "Ч. море" са малки, та изляхте толкова помия по Стефан?! Още отсега сте паднали с тези си таралежни изяви... /Впрочем, с тази си игра, не виждам как ще стигнете до мач с ПСВ!/ Предпочетете българското!... Та дори и футбола!!!

Още отсега сме паднали според цялата журналистическа гилдия в България.Те са тези,които отписват Черно море.Дразнещото е това че се отписва отбора преди дори да е излязъл срещу ПСВ.Нека загубим пък тогава да говорят така
За вас моряци ний живеем...

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 18 юли 2009 20:23

Ей това е проблема на феновете на иначе симпатични отбори като Черно море - тежък, провинциален комплекс. Има една приказка - тарикат мъж не писка. Тук такава реклама направихте на този Стефан, не е истина просто. По вашата логика феновете на Левски и цска трябва масово да се самоубият след всеки коментар на Сина на Сталин, Жаклин Михайлов или Ефрем Димитров.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 18 юли 2009 20:23

MORSKI написа:

Ти това да искаме уважение, комплекс ли го наричаш ???Ако е така , значи нещо ти хлопа дъската!!!!!
Ние от вас комплекси нямаме-виж за вас не съм сигурен :arrow: :!:

Уважение се получава не като пищиш: "Моля другарко, Стефчо не ме харесва!"... Колкото до мойта дъска... Да с годините се е разхлопала, ама за твойта не е ли раншко, а?!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 18 юли 2009 20:24

mursusaid написа:

Още отсега сме паднали според цялата журналистическа гилдия в България.Те са тези,които отписват Черно море.Дразнещото е това че се отписва отбора преди дори да е излязъл срещу ПСВ.Нека загубим пък тогава да говорят така

Кой е казал, че пък ще паднете, в днешно време няма слаби противници, каквито примерно ПСВ ще мислят, че сте. Имате шанс и то голям :!: Дори и да загубите там примерно с 1:0 във Варна не се знае какво ще стане.
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юли 2009 20:26

stefan_bg2 написа:
mursusaid написа:

Кой е казал, че пък ще паднете, в днешно време няма слаби противници, каквито примерно ПСВ ще мислят, че сте. Имате шанс и то голям :!: Дори и да загубите там примерно с 1:0 във Варна не се знае какво ще стане.

е как кой е казал.Прочети всички материали по медиите относно евентуалния ни мач с ПСВ.Казвам,че медиите насаждат това мнение
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”