3latan написа:Пловдивчанинът написа:v.s. написа:До колкото знам ,Коко подпомага Любимец финасово.И освен отборът им в U19,където интересите му са разбираеми,иска и мъжкият им състав да влезе в А група.Така че,трудно можем да привличем играч точно от тях.
Ами собственикът на Любимец е достатъчно богат и не мисля, че Коко му помага по някакъв начин. Може да има нещо между двата отбора, защото твърде лесно дадоха Илиан, а освен това и един чилиец беше под наем от локото. Нямам представа какви са били исканите пари за Илиан, но определено нашето ръководство специално за Илиан не действа както трябва и ако го изпуснем най-вероятно ще съжаляваме. Но има и друг вариант в Локото да не му дават шанс, както става обикновено един пример е Животното и той да бъде освободен или да си тръгне. Тогава имаме шанс да си го върнем също.
Не знам дали си бил на мача в Любимец,но Животното направи Илиан смешен през първото полувреме.И то след прекарана тежка контузия.
Йорданов не го познавам лично,но след мача много грозно се радваше и танцуваше.Няма лошо,но един истински Ботевист в сърцето би бил по-сдържан.
За пример мога да дам Жоро Андонов и мача в Ст.Загора.
много точно.и всичко това при положение че миналата зима при контролата с любимец 1-3 когато вкара гола целия стадион му стана на крака.още тогава сме го искали но тоя пикьо явно се мисли за много важен.гелосани малки чалгарчето като тоя има бол по селата.на нас ни трябва точно човек като жоро андонов,който когато играеше в лига европа и се бореше за 3-ката с черно море дойде да играе за без пари при селския и то точно във времето на бойкот.след всеки мач колко псувни и плюнки отнесе,но никога не си позволи лошо отношение към феновете