Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот megan fox » 17 дек 2011 22:19

Karsa Orlong написа:
megan fox написа:От край време битува мнението, че видители ВЛ е най-доброто първенство в света, защото е най-оспорвано/конкурентно! Спорил съм много пъти по въпроса с кой ли не във форума и отлично знаете, че не съм съгласен с това абсолютно НЕВЯРНО мнение.

Интересно :lol:

Ще ти подчертая ключовете думи (дано да знаеш какво е ключова дума)

Айде сега помисли! Това, че е най-конкурентно не го прави най-доброто! ;) Силата не зависи от конкурентността! ;) Типичен пример... Примера --> Барса и Реал! Конкуренция почти 0, а са двата най-силни отбора в света! ;) Т.е. както винаги аз съм прав - конкуренция не означава сила! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 17 дек 2011 22:51

megan fox написа:
Karsa Orlong написа:
megan fox написа:От край време битува мнението, че видители ВЛ е най-доброто първенство в света, защото е най-оспорвано/конкурентно! Спорил съм много пъти по въпроса с кой ли не във форума и отлично знаете, че не съм съгласен с това абсолютно НЕВЯРНО мнение.

Интересно :lol:

Ще ти подчертая ключовете думи (дано да знаеш какво е ключова дума)

Айде сега помисли! Това, че е най-конкурентно не го прави най-доброто! ;) Силата не зависи от конкурентността! ;) Типичен пример... Примера --> Барса и Реал! Конкуренция почти 0, а са двата най-силни отбора в света! ;) Т.е. както винаги аз съм прав - конкуренция не означава сила! ;)

Аз пък десетки пъти съм казвал, че Барса и Реал са най-силните отбори в момента, само че ние говорим за първенство.Първенство, в което два отбора мачкат всичко по пътя си не виждам как може да се нарече силно, защото те се конкурират само и единствено със себе си.Ако ги преместим в което и да е друго първенство, то по твоята логика ще е силно точно колкото Примера в момента.Т.е. както винаги за мен не си прав - два отбора не правят първенство, Реал и Барса не са Примера ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 дек 2011 22:57

Всъщност точно Барса и Реал са Примера... ;) Те са лицето на първенството. Като се каже Примера всеки се сеща първо за тях, а едва след това евентуално за останалите испански отбори...

А теб те лъже едно нещо: силата на Барса и Реал. Другите отбори в Испания не са слаби, просто двата гранда са прекалено силни и на техен фон останалите изглеждат отчайващо слаби..., а те не са.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 17 дек 2011 23:06

megan fox написа:Всъщност точно Барса и Реал са Примера... ;) Те са лицето на първенството. Като се каже Примера всеки се сеща първо за тях, а едва след това евентуално за останалите испански отбори...

А теб те лъже едно нещо: силата на Барса и Реал. Другите отбори в Испания не са слаби, просто двата гранда са прекалено силни и на техен фон останалите изглеждат отчайващо слаби..., а те не са.

Виж сега, аз си признавам, че не следя отблизо Примера, нещо което и ти си казвал за Висшата лига.Понеже обаче много обичаш да говориш с факти - одеве гледах Уиган - Челси, които завършиха 1:1 и бих казал, че Уигън надиграха Челси и имаха 14 goal attempts.Уигън са 18-ти в Англия в момента и много добре знаеш какво се случи на Челси - Валенсия ;)

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 18 дек 2011 00:09

megan fox написа:
Awesome написа:Ако Барса и Реал се преместят в нашата родна А група тя ще се превърне ли автоматично в най-силното първенство?

Да, разбира се.

От този момент нататък прекратявам всякакви спорове с Мегън. Причината е ясна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 18 дек 2011 00:37

Реал газят Севиля на собствения им стадион - каква епична битка. Все едно да си пусна ФИФА-та на ниво аматьор и да изнасилвам всички отбори.
Същата тръпка и интрига като да гледаш неравностойната Примера... Всичко е или Барса, или Реал - колко скучно.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 дек 2011 01:30

Awesome написа:Реал газят Севиля на собствения им стадион - каква епична битка. Все едно да си пусна ФИФА-та на ниво аматьор и да изнасилвам всички отбори.
Същата тръпка и интрига като да гледаш неравностойната Примера... Всичко е или Барса, или Реал - колко скучно.

Предвид, че и в ШЛ е същото или Барса, или Реал... дай и да не гледаме ШЛ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А и резултата лъже, но брилянтният Касиас както винаги спасява Реал + реферските грешки. На Севиля им отмениха неправилно гол, не им дадоха дузпа и им дадоха меко казано пресилен червен картон, докато на Реал им зачетоха нередовен гол (вторият). Така че това 2:6 изобщо не показва това, което беше на терена, ама понеже не си гледал мача, а само следиш livescore-а и затова така говориш...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 дек 2011 01:31

Karsa Orlong написа:
megan fox написа:Всъщност точно Барса и Реал са Примера... ;) Те са лицето на първенството. Като се каже Примера всеки се сеща първо за тях, а едва след това евентуално за останалите испански отбори...

Виж сега, аз си признавам, че не следя отблизо Примера, нещо което и ти си казвал за Висшата лига.Понеже обаче много обичаш да говориш с факти - одеве гледах Уиган - Челси, които завършиха 1:1 и бих казал, че Уигън надиграха Челси и имаха 14 goal attempts.Уигън са 18-ти в Англия в момента и много добре знаеш какво се случи на Челси - Валенсия ;)

Браво, правиш си кардинални изводи възоснова на един мач. По тази логика да ти напомня ли какво им се случи на МЮ във финала на ШЛ, когато играха новите шампиони на двете първенства... ;)

А по-интересното е, че като ви кажа "айде да видим кое първенство има повече успехи в ЕКТ или ШЛ в частност", тогава не искате... не било показателно, а сега ми даваш за пример мач от ШЛ... Значи, когато, както ви е удобно, така ли?

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 18 дек 2011 08:54

megan fox написа:
Karsa Orlong написа:

Браво, правиш си кардинални изводи възоснова на един мач. По тази логика да ти напомня ли какво им се случи на МЮ във финала на ШЛ, когато играха новите шампиони на двете първенства... ;)

А по-интересното е, че като ви кажа "айде да видим кое първенство има повече успехи в ЕКТ или ШЛ в частност", тогава не искате... не било показателно, а сега ми даваш за пример мач от ШЛ... Значи, когато, както ви е удобно, така ли?

Не е един мач, в Англия всеки кръг има поне по една такава изненада.Просто исках да ти кажа, че в момента всички отбори от топ 7 на Англия са по-класни от Валенсия.Ти няма да си съгласен, разбира се, но аз това от преди 100 поста съм го приел за даденост ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 дек 2011 09:48

Ясно ,е че Барса и Реал сега са най-силни заради финансовата им мощ и, че английските грандове в момента са в криза, но спора кое е по-силно първенство ще се реши в следващите 2-3 години и то на терените,а не във форумите. Факт е,че Англия бе номер 1 между 2004 и 2009.

Върни се в “Футбол - Свят”