Най-добра единайсеторка в България ( Чужденци )

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Най-добра единайсеторка в България ( Чужденци )

Мнениеот dunavfc » 16 дек 2011 22:59

haha написа:Авторе,Сичеро беше доста тромав футболист,правеше немалко грешки,не мисля,че има място в отбора.Бистрон и той не беше нищо особено.Иначе,няма да правя топ 11,само ще спомена най-добрите,които аз съм гледал.Над всички слагам Новакович,освен него бих отличил Петре,Дембеле,Мболи,Марселиньо (Лудогорец),Том,Дока,Бардон,Ибрахима Гай,Зику (може би).

Може да е бил тромав,но не беше лош защитник като цяло,дори играеше за Венецуела на Копа Америка,едва ли е случаен играч.Бистрон го сложих най-вече заради бъдещите му успехи,което не е много правилно.

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 16 дек 2011 23:04

---------------------------Мболи-------------------------

Забавник--------Давид Бистрон--------Томашич-------------Лусио Вагнер

----------Дока------Седрик Бардон----------Еуген Трика-----

---------Миодраг Пантелич-------Гарра Дембеле----------Миливое Новакович-------

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 16 дек 2011 23:16

Гара Дмебеле,Боли,Ричард,Новакович,Кабат ,Цихмейнструк,Неи,двмата бразилци които разтрогнаха със ЦСКА забравих им имената,единия беше за мене много голям играч но го изпуснаха.Бардон и във ЦСКА миналия сезон имаха един халф който отиде във Англия.За мене това са всички чужденци които се отличаваха във нашата мила родина.Сега мога да добавя до някъде Грийн и Мулдер,както Зику и Мораеш.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 дек 2011 23:55

---------- ----Максич-------------------------
Регенкамф---Гай---Загорчич--Т.Силва
-----М.Хидаует---Йеленкович-------
Петре-----Бардон--------Дока
------------Мораеш-------------------

Резерви :Мболи,Забавник,Томашич,Вагнер,Ричард,Даксон,Зе Соареш,Зоран Янкович,Том,Новакович

Със сигурност пропускам някой :) Позволих си да поставя Мораеш в 11-те въпреки минималните му на брой мачове в родното първенство ,но на вярно ще се съгласите че това е един от много малкото футболисти заради които си струва да отидеш на стадиона.
Ако трябва да се прави класация според кариерата на даден футболист преди или след България.То неизменно Жардел,Беноа Кое,Лео Лима и Хамилтон Рикард трябва да попаднат сред 11-те.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 17 дек 2011 01:02

това същия Шакири който си мисля ли е ?!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 дек 2011 01:07

ChernoMore написа:това същия Шакири който си мисля ли е ?!

тоя дето вкара гол на Сийман от корнер ;0 и който надскочи оня малката наша тапичка Мендоса :0 в 95 мин на народна армия за гола си с глава; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 дек 2011 08:37

Класацията е глупава,просто няма как да се сравняват играчи през годините,едни имат добри спомени за един период,други за друг,отделно от споменатите до тук 90% са изброени играчи на Цска,Левски и Литекс,защото всекидневно биват набивани в главите на феновете от Бг медиите.Да не споменавам за смешни коментари като този,че Сичеро бил национал на Венецуела и понеже бил играл на незнам си кое първенство трябва да е в класацията,в Литекс беше трагичен,ако такива са критерии да беше включил и брат му,който игра малко време за Вихрен ,а е настоящ национал,а също така и Хектор Гонзалес,бивш национал на Венецуела,игра за Черноморец.Отделно феновете на Цска много бързо забравиха за национала на ЮАР Макдоналд Мукаси.Плюс тях бих добавил Андреа Парола играл за Нефтохимик/Нафтекс,за качествата му говори,това,че след като се прибра в Италия облече екипите на отбори като Сампдория и Каляри и изигра бая мачове в Серия А,така че според мен се пропускат доста футболисти,които понеже не са играли за Цска,Левски или Литекс набързо биват забравяни от феновете на тези отбори.За Артим Шакири се сетихте,понеже игра в Цска,а защо никой не се сети за съотборника му в националния отбор,който и до днес се подвизава по бг терените Ванчо Траянов или Бобан Янчевски,за Дерек Асамоа и т.н.Забравяте и за носителя на КЕШ с Цървена звезда Горан Василиевич,за Илия Найдоски,Ристе Милосавов,записаният в историята на Нюрнберг Саша Чирич и т.н.,защото както се видя,Саша Чирич може и да не ставаше за Цска,ама след това беше един от голмайсторите на Бундеслигата,докато обратния пример с Гара Дембеле е пресен все още.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 17 дек 2011 13:20

Дембеле , Жо , Бардон , Ричи , Вагнер , Томашич , Зе Соарес , Серж, Мюлдер.
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Logitech123
Контакти:

Мнениеот Logitech123 » 17 дек 2011 22:16

Вратари (резерви):
Чворович (Миньор Пк)

Мисля,че след Мболи той е втория по качества вратар в сегашното първенство

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 18 дек 2011 09:02

Забравили сте Беконо, Райович,Джаферович ,Моке, Петре Григораш,Йофу, Моргун...
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Футбол - България”