Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Искате ли Фернандо Торес да се върне обратно на Анфийлд ?

Мнениеот RedMagic » 15 дек 2011 22:40

aks75 написа:Така е,би могъл да иде на много места.Въпроса е колко водещи са тези места.В Испания има 2 клуба които отговарят на заявените му амбиции,но пък нито един от тях няма нужда от него.

Прав си. Торес има амбиция да печели титли и слава, нали ? Е, нито Барселона, която има Меси, Педро, Алексис, Вийя и няколко младежа има нужда от него, нито Реал, който има Бензема, Роналдо, Игуаин, Ди Мария и т.н. Пък и не мисля, че Торес ще играе в Испания за някой друг освен Атлетико. Според мен, ако напусне Челси, ще се върне или в Ливърпул, или ще отиде в Италия, но това е много малко вероятно.

ПС. Нищо лично, но точно този сезон с Ливърпул има по-голям шанс за трофей, отколкото с Челси. Просто защото Ливърпул е много близо до КК , пък и ФА Къп също е лесно постижима цел. И да, известно ми е, че Торес няма да играе за Ливърпул ако се върне в КК, защото преди това вече го е правил за Челси, и то точно срещу Ливърпул, но няма начин да не е на Уембли ако стигнем до финала и при евентуално спечелване на трофея да не получи медал и да вдигне купата.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 17 дек 2011 21:10

Да,да - АВБ отрича всички информации за трансфер ама даже и резерва не го пуска.
Задължително трябва да се направи поне оферта към Торес от наша страна,поне да се опитаме
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 дек 2011 21:27

Какъв таралеж в гащите ще си пуснем ако евентуално го привлечем, просто не е истина...

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 17 дек 2011 21:52

liverpool96 написа:Какъв таралеж в гащите ще си пуснем ако евентуално го привлечем, просто не е истина...

Немога да разбера, защо мислиш така ? Вярно е, никога няма да бъде същият Ел Ниньо, който вкара най-бързо 50 гола за клуба, по-бързо от играчи като Ръш, Далглиш, Олдридж, Оуен, Фаулър... НО (!!!) със сигурност ще вкарва 5 пъти повече, отколкото в Челси. Просто е свикнал Ливърпул да играе за него, и той да играе за Ливърпул. За това в каквато и да форма е (а тя не е никак лоша, това, че няма никаква психика, за да вкарва, нищо не значи, а и че АВБ е кух и не го пуска), ако се върне ще вкарва нужните за отбора голове. Иначе това, че Стиви и Рейна молят Кени да го върне, почти съм сигурен, че е вярно, а те двамата са точните хора, които могат да му "пооправят" грубо казано психиката.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 04 яну 2012 21:39

Коефицента в SkySports Торес да се върне стана 3/1 :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 яну 2012 21:46

Колкото и да съм обиден и разочарован от трансфера му го предпочитам 100 пъти за доброто на клуба пред тези трансферни "цели".
[offtopic]Пенсионер-легенда да сложиш отпред по-добре ще е от това "нещо". Хески и Крауч бяха маркучи, но поне вкарваха от време на време. Такова чудо през целия си съзнателен живот не съм виждал, не може да си 1.92 и да не можеш нито да бягаш, нито да се пласираш, камоли да бележиш с глава което уж беше основното нещо заради което го взехме.[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”