aks75 написа:Така е,би могъл да иде на много места.Въпроса е колко водещи са тези места.В Испания има 2 клуба които отговарят на заявените му амбиции,но пък нито един от тях няма нужда от него.
Прав си. Торес има амбиция да печели титли и слава, нали ? Е, нито Барселона, която има Меси, Педро, Алексис, Вийя и няколко младежа има нужда от него, нито Реал, който има Бензема, Роналдо, Игуаин, Ди Мария и т.н. Пък и не мисля, че Торес ще играе в Испания за някой друг освен Атлетико. Според мен, ако напусне Челси, ще се върне или в Ливърпул, или ще отиде в Италия, но това е много малко вероятно.
ПС. Нищо лично, но точно този сезон с Ливърпул има по-голям шанс за трофей, отколкото с Челси. Просто защото Ливърпул е много близо до КК , пък и ФА Къп също е лесно постижима цел. И да, известно ми е, че Торес няма да играе за Ливърпул ако се върне в КК, защото преди това вече го е правил за Челси, и то точно срещу Ливърпул, но няма начин да не е на Уембли ако стигнем до финала и при евентуално спечелване на трофея да не получи медал и да вдигне купата.