Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: КИРОВ И КРЪСТОВЧЕВ БЛЕСТЯТ ЗА РЕЗЕРВИТЕ НА ЛЕВСКИ

Мнениеот milen.hrisrov » 18 юли 2009 16:47

groti написа:
milen.hrisrov написа:
groti написа:Доколкото се беше чуло Кръстовчев не е от най-дисциплинираните футболисти. Друга причина не виждам да го отрежат така.Пак по-добре от това да го пратят да гледа видео по цял ден,де.

До колкото знам,на една тренировка на глас се е усъмнил във възможностите на треньорът си.Колкото до това,че пие какво му е лошото,важното е да си върши работата на терена.Ето то и Гошо Петков не е от въздържателите,пък какво.

Да ти кажа преди няколко месеца и аз се усъмних на глас във възможностите на шефката ми и точно след 5 минути бях безработен.Нормално е.А,дали е истина или не и аз не знам.
По принцип не е лош футболист и,ако е само на личностна основа проблема,то тогава Велев не е прав.

Разбира се,че никой няма право да подронва авторитета на шефа си,дори да е прав.Чак обаче пък никакъв шанс да не му се дава.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 юли 2009 16:48

groti написа:Доколкото се беше чуло Кръстовчев не е от най-дисциплинираните футболисти. Друга причина не виждам да го отрежат така.Пак по-добре от това да го пратят да гледа видео по цял ден,де.

Не знам за каква дисциплина става дума- дали футболна или чисто човешка. Ако е за 2рата то сега в отбора има далеч по недисциплинирани играчи от Еньо, така че не вярвам това да е причината 8-) Не знам- само кокала си знае защо момчето е извадено от отбора. Явно има нещо, не вярвам да е само заради това че пропусна сезона :roll: Иначе Еньо беше взет от старото ръководство на тима и ако се съди по другите му покупки, мисля че трябва да му се даде шанс ....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2009 16:49

Съгласен съм.Енцо от Дупница не е толкоз лош футболист.
110 години любов!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: До всички ЛЕВСКАРИ!!!

Мнениеот Pro-European » 18 юли 2009 16:49

groti написа:проданов,прочети списъка с 10-те най-богати българи и реши за себе си кой искаш да е президент на "Левски".После,моля те,го сподели с нас.Сектор Б има ролята на коректор,наистина.Но тая роля май е на всеки един пръвърженик на Левски.Тотално безкадърния треньор ни направи шампиони и отнесе чорбата и отбора на великия Мъри,като куцо пиле домат.Същия този безкадърник налага Генев,Балтанов,Божката и Цачев.Човека преди него налагаше Н.Михайлов...Същия този изгони Гонзо,както и Емил Ангелов (108 мача и 39 гола за Левски) - гол майстора ни в евро турнирите в един от най-успешните ни сезони в УЕФА.Сектор Б няма никакво право да решава кой ще е треньор и кой не.Сектор Б НЕ плаща заплатите.НЕ подържа терена,НЕ дава и стотинка за трансфери.Интересно в колко лева се измерва любовта на сектор Б. 5?10? Колко от хората ще дадат 5 лв за билет,за да гледат любимия си отбор?И защо изобщо делиш привържениците на сектор Б и останалите?
Тези които са се преместили към сектор А,вече нямат право да бъдат коректор?Защото са по-малко фенове?

+1

В допълнение - неповторимият стратег и сега налага в националния отбор Ники Михайлов !?
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 18 юли 2009 16:49

То и Домо и Коприваров бяха млади като играехме в Уефа и ШЛ,но благодарение на тях стигнахе до 1/4 , така че трябва да дадът шанс и на Кръстовчев току виж е станал новия Домовчийски ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Владо Гаджев празнува Рожден ден днес!

Мнениеот durex » 18 юли 2009 16:50

Жив и здрав да е и се надявам на Есен с песен в Шампионска Лига ;)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2009 16:51

durex написа:То и Домо и Коприваров бяха млади като играехме в Уефа и ШЛ,но благодарение на тях стигнахе до 1/4 , така че трябва да дадът шанс и на Кръстовчев току виж е станал новия Домовчийски ;)

Мда...само дето е попреминал годините да бъде "млад и обещаващ"
110 години любов!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 18 юли 2009 16:53

groti написа:
durex написа:То и Домо и Коприваров бяха млади като играехме в Уефа и ШЛ,но благодарение на тях стигнахе до 1/4 , така че трябва да дадът шанс и на Кръстовчев току виж е станал новия Домовчийски ;)

Мда...само дето е попреминал годините да бъде "млад и обещаващ"

Няма значение въпроса е да му се даде шанс

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 18 юли 2009 16:55

Да е жив и здрав и да донесе много радости на нас,феновете на Левски!Пожелавам му с негов гол да влезем в групите на ШЛ!

П.П. Владо вече има ли постоянен договор с Левски,тоест откупихме ли го окончателно от Гърция?
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 18 юли 2009 16:56

Пожелавам му да е жив и здрав и да йи радва в групите на ШЛ.
P.S.Откупихме го ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Архив”