Ти,сам си отговаряш въпроса не е зададен към точните хора,той си е специално към Кокала.
п.с.Мога да дам инфо за евентуалните промени в Левски,но ще повторя накоя тема и модовете ако са тук ще ме баннат на бързо.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hrisrov
- Контакти:
Re: КИРОВ И КРЪСТОВЧЕВ БЛЕСТЯТ ЗА РЕЗЕРВИТЕ НА ЛЕВСКИ
Този профил вече не съществува.
Владо Гаджев празнува Рожден ден днес!
Да ни е жив и здрав и този сезон поне 20 гола да вкара от преки свободни удари:))
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
Доколкото се беше чуло Кръстовчев не е от най-дисциплинираните футболисти. Друга причина не виждам да го отрежат така.Пак по-добре от това да го пратят да гледа видео по цял ден,де.
110 години любов!
- milen.hrisrov
- Контакти:
groti написа:Доколкото се беше чуло Кръстовчев не е от най-дисциплинираните футболисти. Друга причина не виждам да го отрежат така.Пак по-добре от това да го пратят да гледа видео по цял ден,де.
До колкото знам,на една тренировка на глас се е усъмнил във възможностите на треньорът си.Колкото до това,че пие какво му е лошото,важното е да си върши работата на терена.Ето то и Гошо Петков не е от въздържателите,пък какво.
Re: Владо Гаджев празнува Рожден ден днес!
Da mu e chestit rojdeniq den i vse napred da varvi.
milen.hrisrov написа:groti написа:Доколкото се беше чуло Кръстовчев не е от най-дисциплинираните футболисти. Друга причина не виждам да го отрежат така.Пак по-добре от това да го пратят да гледа видео по цял ден,де.
До колкото знам,на една тренировка на глас се е усъмнил във възможностите на треньорът си.Колкото до това,че пие какво му е лошото,важното е да си върши работата на терена.Ето то и Гошо Петков не е от въздържателите,пък какво.
Да ти кажа преди няколко месеца и аз се усъмних на глас във възможностите на шефката ми и точно след 5 минути бях безработен.Нормално е.А,дали е истина или не и аз не знам.
По принцип не е лош футболист и,ако е само на личностна основа проблема,то тогава Велев не е прав.
110 години любов!
- milen.hrisrov
- Контакти:
Re: Владо Гаджев празнува Рожден ден днес!
Да е жив и здрав тогава и въпреки грешките на ръководството и треньорът да помогне Левски да везе в ШЛ.
Re: Гьоко: Левски го чакат 35 хиляди в Баку
Deliba6 написа:Waisys написа:Само едно немога да си обясня - защо Азербайджански отбор играе в Европа като се намира в Азия!?!?!
Защото Азербайджан е на Черно море!
Не е на Черно, а на Каспийско море. Географски и Израел, Кипър, Казахстан, Грузия, Армения не са част от Европа, но са членове на УЕФА, даже Израелските отбори са играли в азиатските лиги преди години, но им е по-изгодно да са към европейците.
Колкото до Баку, ако ги подценим, сме свършени. Това е сериозен отбор от просперираща държава. Освен това е време азерският футбол да пробие, а Левски в последните 2 години бе главната причина за възхода на финландския, словашкия белоруския футбол.

Последна промяна от novnik на 18 юли 2009 16:48, променено общо 1 път.
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Томето намеква-Знам но няма да ви кажа ,че Наско Идва
Los Che написа:Да, прави сте Георги Иванов е ЧОВЕКА!
В сравнение с Дани е оратор от класа, веднъж в интервю цитира Демократ.
Само една корекция - кой тоз Демократ

Спомня ли си някой кой предложи Боримиров на този пост... Веднага казвам - Вили Вуцов. И откъде накъде един треньор ще определя кой да бъде директор в отбора и съответно негов шеф. Не е ли редно да става обратното - директора, заедно със собственика да определят треньора.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Re: Гьоко: Левски го чакат 35 хиляди в Баку
novnik написа:Deliba6 написа:Waisys написа:Само едно немога да си обясня - защо Азербайджански отбор играе в Европа като се намира в Азия!?!?!
Защото Азербайджан е на Черно море!
Не е на Черно, а на Каспийско море. Географски и Израел, Кипър, Казахстан, Грузия, Армения не са част от Европа, но са членове на УЕФА, даже Израелските отбори са играли в азиатските лиги преди години, но им е по-изгодно да се присламчат към европейците.
Хаха...а ти представяш ли си израелски отбор в азиатска лига?

110 години любов!