metodito написа:Съединението прави силата, момчета. "Левски винаги се е гордял с това, че всичките му компоненти са били едно цяло. " Това е от коментара на Св. Табаков, но можеше да е забележка на всеки един от нас, поне допреди няколко години. Спомняте ли си второто полувреме на мача със Славия (Прага) в България и особено последните 30 мин., когато цялата публика пееше, даже и след последния съдийски сигнал. Това ме накара да изтръпна. Нямах думи... И не беше от това, че ни гостува "колос" от ранга на този тим (между другото си бяха много добър тим-биткаджии, но ние бяхме по-навити от тях). Не беше толкова от това, че се класирахме напред при равенство, защото имаше почти цяло полувреме и не знаеш какво може да се случи. Беше заради отбора, заради синьото в сърцата на фенове и футболисти. Всичко друго е бошлаф, хора.
Относно това което става напоследък в публиката (не само на стадиона).Няма да обиждам никой. Аз съм левскар, а не анти-цесекар и такива неща. Политиката е мръсна работа. А да си пионка в политическа игра, когато се усетиш и се събудиш...предполагам, че е ужасно подтискащо. Тук под политика нямам предвид противоконституционната проституция, която въртят в парламента, а изкуството да постигаш целите си завоалирано, без да заставаш лице в лице с опонента или предизвикателство.
Синьото слънце пак ще изгрее, бурята ще отмине. А облаците, кой ще ги помни?
След като прочетох този и други постове, в мен се заражда надеждата че синята публика и сектор "Б" не са мъртви, та нали идеята ЛЕВСКИ не може да умре!!! Трябва да сме заедно. Да подкрепяме отбора, да пеем за 11-те на терена, да знаят, че ние винаги ще сме до тях.
Синьото слънце пак ще изгрее, бурята ще отмине. А облаците, кой ще ги помни?