Lyubooo написа:а бре пичове, що не барнете един брояч за символи. така че когато Мистър Голям Идиот тръгне да пуска поредната си малоумна тема, тя да не съдържа само няколко думички или както в някои случаи само един знак като "?" например!
определено смятам че тема съдържаща под 50 символа нарушава точка 5 от Правилника на Форума и определено клони към точка 6 от същия правилник, задръствайки форума с ненужни малоумни теми от рода "от къде изгрява слънцето", "на колко минути е трамвай 5" и т.н. все въпроси на които е отговаряно много пъти и само е нужно нискоинтилигентния Юзър да ползва търсачка от рода на Гугъл например, както в този Форум се поощрява ползването на Търсачката!!!
Ахахаххаха, еееееееее, благодаря ти, приятелю! Ти си направо един бъдещ модератор! Казвам го съвсем сериозно ( аз нямаше да мога да го напиша така)! Зарадва ме и факта, че щом цитираш правила, значи все пак си си направил труда да ги прочетеш, за разлика от много от потребителите, които ти цитираш! Пич, във връзка с питането ти, ние от две години не можем да си добавим емотикони ти за брояч ми говориш! Иначе имаш моите аплаузи за това мнение!!!!! ( поне един път да не ни плюят и да мислят като нас!!!)