k_oleto написа:Никой. Ще дойдат трима жабари. Щом Гърнето се е заел със селекцията - работата ще е ясна
Прав си,но преди да ги видиме какво представляват да не си правиме изводи!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
k_oleto написа:Никой. Ще дойдат трима жабари. Щом Гърнето се е заел със селекцията - работата ще е ясна
b0b1 написа:Тунчев вече е стар и се оправи от много тежка травма.Направихме една подобна грешка, като си върнахме Владо Манчев по същия начин и той се контузи.Ако трябва да се взимат футболисти, нека са млади и талантливи.Виждам перфектен вариант в лицето на Росен Колев, когото изпуснахме както винаги.Сега Черно Море ще искат вероятно солидна сума за него, но за мен си заслужава.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:b0b1 написа:Тунчев вече е стар и се оправи от много тежка травма.Направихме една подобна грешка, като си върнахме Владо Манчев по същия начин и той се контузи.Ако трябва да се взимат футболисти, нека са млади и талантливи.Виждам перфектен вариант в лицето на Росен Колев, когото изпуснахме както винаги.Сега Черно Море ще искат вероятно солидна сума за него, но за мен си заслужава.
Първо от 4-мата изброени Тунчев е най-млад на 30 години другите са на 31 ако ИСКАМЕ да станем шампиони трябва да се вземат футболисти като Тунчев той има опит и в Европа.
b0b1 написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:b0b1 написа:Тунчев вече е стар и се оправи от много тежка травма.Направихме една подобна грешка, като си върнахме Владо Манчев по същия начин и той се контузи.Ако трябва да се взимат футболисти, нека са млади и талантливи.Виждам перфектен вариант в лицето на Росен Колев, когото изпуснахме както винаги.Сега Черно Море ще искат вероятно солидна сума за него, но за мен си заслужава.
Първо от 4-мата изброени Тунчев е най-млад на 30 години другите са на 31 ако ИСКАМЕ да станем шампиони трябва да се вземат футболисти като Тунчев той има опит и в Европа.
Няма що, голям опит в Европа.В долните дивизии на Англия.Вместо да се връщаме към старото, трябва да се гради ново.Давам ти пример със Сърбия веднага, виж от там колко играчи излизат.Аз съм ЗА младите играчи, така се прави отбор.Юнайтед в края на 90-те години изградиха цял отбор от техни си юноши и мачкаха всичко наред.Същото са направили и Аякс, но аз тях не съм могъл да ги гледам в силните им години.
STENLI написа:Ботев е на път да осъществи сензационен трансфер. Ръководството на "канарчетата" са готови да отмъкнат нежелания от ЦСКА нападател Мишел Платини.
Старши-треньорът на "жълто черните" Милен Радуканов заяви пред репортер на Plovdiv24.bg, че клубът е готов да преговаря с бразилеца, ако ЦСКА няма нужда от него.
"Мишел Платини в Момента е в Бразилия, няма как да преговаряме с него", заяви Радуканов.
"Ако ЦСКА няма нужда от него, ние сме готови да седнем и да преговаряме", каза още Милен Радуканов
Както е известно, ръководството на "червените" иска да се раздели с бразилеца заради трудния му характер.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/313168.html#ixzz1gioscWdO
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта