Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Кой от четиримата?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 дек 2011 13:22

k_oleto написа:Никой. Ще дойдат трима жабари. Щом Гърнето се е заел със селекцията - работата ще е ясна

Прав си,но преди да ги видиме какво представляват да не си правиме изводи!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 17 дек 2011 13:32

Тунчев е класа, но надали ще се навие, Илиев също ще играе на пролет в ЕКТ със Стяуа.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 17 дек 2011 13:34

Тунчев и Вальо са най - добрите, но няма да се върнат в ЦСКА при това ръководство начело със сръбското пиянде!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 17 дек 2011 13:56

Тунчев е най-добрия вариант,може и класен чужденец.Халф от класата на Марселиньо и опорен халф ще имаме отбор за шампионска лига.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 17 дек 2011 14:24

Тунчев вече е стар и се оправи от много тежка травма.Направихме една подобна грешка, като си върнахме Владо Манчев по същия начин и той се контузи.Ако трябва да се взимат футболисти, нека са млади и талантливи.Виждам перфектен вариант в лицето на Росен Колев, когото изпуснахме както винаги.Сега Черно Море ще искат вероятно солидна сума за него, но за мен си заслужава.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 дек 2011 14:31

b0b1 написа:Тунчев вече е стар и се оправи от много тежка травма.Направихме една подобна грешка, като си върнахме Владо Манчев по същия начин и той се контузи.Ако трябва да се взимат футболисти, нека са млади и талантливи.Виждам перфектен вариант в лицето на Росен Колев, когото изпуснахме както винаги.Сега Черно Море ще искат вероятно солидна сума за него, но за мен си заслужава.

Първо от 4-мата изброени Тунчев е най-млад на 30 години другите са на 31 ако ИСКАМЕ да станем шампиони трябва да се вземат футболисти като Тунчев той има опит и в Европа.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 дек 2011 14:39

Вие се шегувате, нали? Как може винаги да гледате към бивши играчи и то над 30те. Мислете за бъдещето, може и да играят на високо ниво още два, три сезона, но след това нито ще ги продадем, нито ще имаме нужда от тях. Защо новите Тунчев и Илиев не са млади момчета от А група, та дори юноши на ЦСКА.

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 17 дек 2011 14:42

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
b0b1 написа:Тунчев вече е стар и се оправи от много тежка травма.Направихме една подобна грешка, като си върнахме Владо Манчев по същия начин и той се контузи.Ако трябва да се взимат футболисти, нека са млади и талантливи.Виждам перфектен вариант в лицето на Росен Колев, когото изпуснахме както винаги.Сега Черно Море ще искат вероятно солидна сума за него, но за мен си заслужава.

Първо от 4-мата изброени Тунчев е най-млад на 30 години другите са на 31 ако ИСКАМЕ да станем шампиони трябва да се вземат футболисти като Тунчев той има опит и в Европа.

Няма що, голям опит в Европа.В долните дивизии на Англия.Вместо да се връщаме към старото, трябва да се гради ново.Давам ти пример със Сърбия веднага, виж от там колко играчи излизат.Аз съм ЗА младите играчи, така се прави отбор.Юнайтед в края на 90-те години изградиха цял отбор от техни си юноши и мачкаха всичко наред.Същото са направили и Аякс, но аз тях не съм могъл да ги гледам в силните им години.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 дек 2011 15:00

b0b1 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:

Няма що, голям опит в Европа.В долните дивизии на Англия.Вместо да се връщаме към старото, трябва да се гради ново.Давам ти пример със Сърбия веднага, виж от там колко играчи излизат.Аз съм ЗА младите играчи, така се прави отбор.Юнайтед в края на 90-те години изградиха цял отбор от техни си юноши и мачкаха всичко наред.Същото са направили и Аякс, но аз тях не съм могъл да ги гледам в силните им години.

А ти правиш ли разлика между юношите на ЦСКА И АЯКС? разликата е ОГРОМНА познавам повечето от юношите на ЦСКА почти във всички набори неможеш да ги извадиш от дискотеките доста голям процент от тях пушат пият като свине много е хубаво,че гледаш в бъдеще,но за съжаление юношите ни нямат такова в най-добрият вариант е да събираме пак от Пирин.За съжаление обаче в шанса който им бе даден на Якимов,Карачанаков,Костов не показаха,нищо особено сега ще кажете,че са млади,но по твойта логика и Ериксен от Аякс млад Гьотце също е млад прости примери!

гражданин от село

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот гражданин от село » 17 дек 2011 15:03

STENLI написа:Ботев е на път да осъществи сензационен трансфер. Ръководството на "канарчетата" са готови да отмъкнат нежелания от ЦСКА нападател Мишел Платини.

Старши-треньорът на "жълто черните" Милен Радуканов заяви пред репортер на Plovdiv24.bg, че клубът е готов да преговаря с бразилеца, ако ЦСКА няма нужда от него.

"Мишел Платини в Момента е в Бразилия, няма как да преговаряме с него", заяви Радуканов.

"Ако ЦСКА няма нужда от него, ние сме готови да седнем и да преговаряме", каза още Милен Радуканов

Както е известно, ръководството на "червените" иска да се раздели с бразилеца заради трудния му характер.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/313168.html#ixzz1gioscWdO

Плащате исканата цена и ако и той е доволен от личните си условия го взимате. ;)

Върни се в “Архив”