Херо: Мечтата ми е да стана шампион с Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Херо: Мечтата ми е да стана шампион с Черноморец

Мнениеот hristo1306 » 14 дек 2011 19:13

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Акаунт, ние не се задоволяваме, а мечтаем с Херо - бъдещи шампиони. Това засега е целта ни.

И това е нещо . Пък и както казват - мечтите са безплатни ;) Аз съм сигурен , че и Събев мечтае отбора да стане шампион ... без да се налага да бърка в собствения си джоб за целта :mrgreen:

Зъбев не мечтае за титла, а терени /пари / далавери ! Питай го с колко футболисти се играе на терена - не знае !!! Ама знае цената на метър квадратен на стадион "9. 09 ." По - бързо да изчезва от Бургас ! Мразим го ИЗРОДА !!!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 дек 2011 19:56

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Акаунт, ние не се задоволяваме, а мечтаем с Херо - бъдещи шампиони. Това засега е целта ни.

И това е нещо . Пък и както казват - мечтите са безплатни ;) Аз съм сигурен , че и Събев мечтае отбора да стане шампион ... без да се налага да бърка в собствения си джоб за целта :mrgreen:

Конан. Парадокс. Със Събев имаме еднакви мечти... :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 дек 2011 22:02

Искам си Акаунта написа:
k.dimitrov написа:Момчета, напълно съм съгласен с Вас. Затова и водя на няколко пъти спорове с Акаунта. Това имаме в момента, това и поддържаме. Затова трябва да се обединим и да покажем, че зад този отбор има качествени фенове. Това, което ни предлага Акаунта е неизвестно дали въобще ще се случи, а ако се случи неизвестно кога.

А , кажи им го :mrgreen: Никой не обърна внимание на думичката "идея" , а тя е ключовата . Признавам си обаче , че след изписването на толкова мнения в другата тема и особено след някои реакции ( най-вече изумрудени ) "идеята" започва да ми се струва все по-привлекателна ... ама пак си остава просто една идея .
Споровете които водим с теб ( и не само с теб ) са принципни , в рамките на добрия тон и с взаимно уважение към позицията на другия . Именно поради тази причина и дискутирам заедно с вас по въпросите за транспаранти ( даже имам и намерение да взема участие и в писането на химна ) . Обединение - добре . Самия факт , че се говори за обединение , показва , че разединение съществува . И то не е откакто аз пиша във форума ;) Защото аз имам и едни други спомени ... отпреди време . Когато мъкнех авери на мачовете на Черноморец , а те мен на мачовете на Нефтохимик . И как след мачовете сядахме на по бира да им направим анализ . На някой да му звучи познато ? И кога се промени всичко ? Говорите за обединение - добре . За обединението обаче трябва обща кауза - не спорове коя истина е "по-истинска" . И всичко от рода "ние сме прави" , "вие грешите" , "ние сме истинските , защото вас ви няма вече" , "ние сме истинските , защото сме били първи" ( а какво да кажем , за другите преди тях ) ... просто не работи за каузата "обединение" . Истината е една - за да има обединение , трябва да се премахнат причините за разединението " . Това е . И е просто . В бургаския футбол има една разделителна . Времето преди и след . С всичките му последствия . И докато тя съществува - трудно може да се говори за някакво обединение . Дотогава , че се разменят реплики , нападки , обвинения и всякакви епитети ... и "изумрудени бръщолевения" . А от опит знам , че най-лесния начин да загубиш нещо което имаш , е да се задоволяваш с вече постигнатото .

Ще си позволя последно мнение по този въпрос!!Сори,ама НЕМОЙ СА ЗАПРА! ;) Никой не е разделен в този форум.Разделението на нов и стар Черноморец май тръгна от теб!!!Айде ПИЙЙЙС!!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 дек 2011 09:23

subzero написа:Ще си позволя последно мнение по този въпрос!!Сори,ама НЕМОЙ СА ЗАПРА! ;) Никой не е разделен в този форум.Разделението на нов и стар Черноморец май тръгна от теб!!!Айде ПИЙЙЙС!!! ;)

Туй да го разбирам ли , че съм успял да всея смут в душите форумни и да привлека някой на моя страна :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 дек 2011 09:26

ntodorov написа:Конан. Парадокс. Със Събев имаме еднакви мечти... :)

То едва ли са много хората които да не мечтаят Черноморец да стане шампион ...ама някак ще е по-сладко ако това стане без събев да дава пари ( в буквалния и в преносния смисъл ) ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 15 дек 2011 10:02

А, бе, ако ставаше без пари, до сега да съм ги направил и аз :mrgreen: Ама да помечтаем, че човек без мечти е като нощ без зора...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 дек 2011 10:58

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:Конан. Парадокс. Със Събев имаме еднакви мечти... :)

То едва ли са много хората които да не мечтаят Черноморец да стане шампион ...ама някак ще е по-сладко ако това стане без събев да дава пари ( в буквалния и в преносния смисъл ) ;)

Виж, тук нямам никакви претенции...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 17 дек 2011 09:20

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
subzero написа:Не ме интересува Събев,не ме интересува колко отбора е провалил,не ме интересува дали емблемата е с котва,акула или с камбанка или с квото и да е.И аз имам мечта!!! И тя е да имаме шампион от Бургас без значение дали е Черноморец,Нефтохимик или някой друг.Разбира се предпочитам да е Черноморец и то с Херо!!!

Ако тези неща не те интересуват,и ако не бяха важни-много лесно щеше да го решим проблема с титлата.Те искаха да го направят това през 2006.Да обединят ОФК Черноморец 919 и ПФК Нафтекс в един силен отбор който да сбере в едно всичките фенове на стадиона.Но интересно защо "обединения" клуб щеше да носи името "Черноморец-Бургас"-Бургас???...Но както и да се казваше отбора-това нямаше как да се случи.Има си традиции и клубна вярност,има си история! За обединение е вече много късно.Това можеше да стане преди 30 години.Иначе колко му е да обединим Чц,Нафтата и най-добрите в Поморие и да направим ПФК БУРГАС. Целият бизнес в региона застава зад отбора и ги мачкаме наред,ама.....такава титла няма да е сладка нито за феновете на Черноморец,нито за тези на Нефтохимик.Всеки ще тъжи за миналото и за отбора си

Бъркаш се,затова,че обединения клуб щеше да носи името Черноморец,идеята която е доста отдавна и която беше подкрепена от почти всички(за Дражев не знам)занимавали се с бургаския футбол след началото на демокрацията като Порточанов,Костадинов,Събев,Николов и т.н.беше да се направи нещо като ФК Бургас или Пиргос.Това,което не осъзнаха въпросните господа е,че трябваше да закрият Черноморец и Нефтохимик,а не да се мъчат да ги обединяват,защото от там започнаха проблеми кой бил по-по-най и защо трябвало да става за сметка на едните или другите и т.н. и да се направи един нов отбор,зад който да застане цял Бургас,а и както е повече от очевадно последното деситилетие,Бургас няма потенциала да издържа повече от един отбор на високо равнище,така че и според мен е добра идеята да се забравят Вихъри,Атлетици,Черноморци,Нефтохимици и да се сложи едно чисто начало на нов отбор,който да не е обременен с историята на единия или другия отбор и зад който да се обединят феновете и бизнеса в Бургас и региона.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 дек 2011 13:41

Devian написа:Бъркаш се,затова,че обединения клуб щеше да носи името Черноморец,идеята която е доста отдавна и която беше подкрепена от почти всички(за Дражев не знам)занимавали се с бургаския футбол след началото на демокрацията като Порточанов,Костадинов,Събев,Николов и т.н.беше да се направи нещо като ФК Бургас или Пиргос.Това,което не осъзнаха въпросните господа е,че трябваше да закрият Черноморец и Нефтохимик,а не да се мъчат да ги обединяват,защото от там започнаха проблеми кой бил по-по-най и защо трябвало да става за сметка на едните или другите и т.н. и да се направи един нов отбор,зад който да застане цял Бургас,а и както е повече от очевадно последното деситилетие,Бургас няма потенциала да издържа повече от един отбор на високо равнище,така че и според мен е добра идеята да се забравят Вихъри,Атлетици,Черноморци,Нефтохимици и да се сложи едно чисто начало на нов отбор,който да не е обременен с историята на единия или другия отбор и зад който да се обединят феновете и бизнеса в Бургас и региона.

Като всяка една хубава идея , това за единен бургаски отбор си е утопия . За съжаление , се разбра прекалено късно . Няма как да накараш едни хора , които живеят с една идея , да приемат друга .
Реално нали се направи опит да остане един отбор в Бургас през 2009 г. Нали това беше идеята с разформироването на отбора на Нафтекс . Защо обаче събев не кръсти отбора си "Бургас" , "Пиргос" или "Петролспорт" ? Защо веднага след това пак има отбор "Нефтохимик" . Кой и как ще управлява този обединен отбор ? Ще се съгласи ли събев , или който и да е друг акционер , да не може да придобива дял по-голям от 10% ?
И още много въпроси ... но най-вече , щеше ли бургаската общественост да припознае този отбор ?

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 18 дек 2011 03:44

Искам си Акаунта написа:
Devian написа:Бъркаш се,затова,че обединения клуб щеше да носи името Черноморец,идеята която е доста отдавна и която беше подкрепена от почти всички(за Дражев не знам)занимавали се с бургаския футбол след началото на демокрацията като Порточанов,Костадинов,Събев,Николов и т.н.беше да се направи нещо като ФК Бургас или Пиргос.Това,което не осъзнаха въпросните господа е,че трябваше да закрият Черноморец и Нефтохимик,а не да се мъчат да ги обединяват,защото от там започнаха проблеми кой бил по-по-най и защо трябвало да става за сметка на едните или другите и т.н. и да се направи един нов отбор,зад който да застане цял Бургас,а и както е повече от очевадно последното деситилетие,Бургас няма потенциала да издържа повече от един отбор на високо равнище,така че и според мен е добра идеята да се забравят Вихъри,Атлетици,Черноморци,Нефтохимици и да се сложи едно чисто начало на нов отбор,който да не е обременен с историята на единия или другия отбор и зад който да се обединят феновете и бизнеса в Бургас и региона.

Като всяка една хубава идея , това за единен бургаски отбор си е утопия . За съжаление , се разбра прекалено късно . Няма как да накараш едни хора , които живеят с една идея , да приемат друга .
Реално нали се направи опит да остане един отбор в Бургас през 2009 г. Нали това беше идеята с разформироването на отбора на Нафтекс . Защо обаче събев не кръсти отбора си "Бургас" , "Пиргос" или "Петролспорт" ? Защо веднага след това пак има отбор "Нефтохимик" . Кой и как ще управлява този обединен отбор ? Ще се съгласи ли събев , или който и да е друг акционер , да не може да придобива дял по-голям от 10% ?
И още много въпроси ... но най-вече , щеше ли бургаската общественост да припознае този отбор ?

През 2009 г трябваше да се създаде един отбор,но за сметка на Нафтекс,а точно това споменах,че новия отбор не трябва да се прави за сметка нито на Черноморец,нито на Нефтохимик,просто двата отбора престават да съществуват,не се обединяват или всякакви подобни форми на сливания и т.н..Реално погледнато от средата на 90-те футбола в Бургас зависи от общината,така че общината създава общински отбор,който тръгва от селските дивизии и си се изкачва,докъдето му е мястото,а именно А група.Без помощ от общината,и Черноморец и Нефтохимик няма да ги има до няколко години,така че пътят пред новия отбор ще е отворен.Колкото до феновете,както виждаш в другите теми,те са зад отбора,който представя Бургас,с изключение на 150-200 хардкор фена от двете страни,но не мисля,че някой ще тръгне срещу Бургас.Да не говорим,че общината има много по-големи възможности да намери нови инвеститори в бургаския футбол,отколкото Събев и Филипов взети заедно,така че според мен това е пътят,стига г-н Николов и хората след него да са готови да го извървят,защото в момента общината хвърля едни пари на вятъра,за да угоди точно на тези 400-500 човека подкрепящи двата отбора. :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”