Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот STENLI » 16 дек 2011 20:01

Ботев е на път да осъществи сензационен трансфер. Ръководството на "канарчетата" са готови да отмъкнат нежелания от ЦСКА нападател Мишел Платини.

Старши-треньорът на "жълто черните" Милен Радуканов заяви пред репортер на Plovdiv24.bg, че клубът е готов да преговаря с бразилеца, ако ЦСКА няма нужда от него.

"Мишел Платини в Момента е в Бразилия, няма как да преговаряме с него", заяви Радуканов.

"Ако ЦСКА няма нужда от него, ние сме готови да седнем и да преговаряме", каза още Милен Радуканов

Както е известно, ръководството на "червените" иска да се раздели с бразилеца заради трудния му характер.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/313168.html#ixzz1gioscWdO

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 дек 2011 20:10

fen0212 написа:Ти пък" синия шампион" що си ревнал за Радуканов .Така сте се вкарали в разни комбинации ,схеми и конспирации ,че съвсем сте изперкали.И пак Дуци ви е виновен.Хора ,вземете си починете по празниците от мисли ,че от тях май не виждате вече реалностите.

Ми няма как да ми е приятно, че този човек е на чело на ЦСКА, не знам дали има нормално мислещ и милеещ за ЦСКА човек който да вярва на Дуци, готов съм да се хвана на бас, че пролетта цирка в ЦСКА ще е пълен с този човек и, че 100 % няма да станем шампиони .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 дек 2011 00:21

Успокой се,всичко и всички освен ЦСКА са преходни и бъди сигурен - тази година сме шампиони.Въпросът е ще успеем ли да се преборим за ШЛ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 дек 2011 00:32

STENLI написа:Ботев е на път да осъществи сензационен трансфер. Ръководството на "канарчетата" са готови да отмъкнат нежелания от ЦСКА нападател Мишел Платини.

Старши-треньорът на "жълто черните" Милен Радуканов заяви пред репортер на Plovdiv24.bg, че клубът е готов да преговаря с бразилеца, ако ЦСКА няма нужда от него.

"Мишел Платини в Момента е в Бразилия, няма как да преговаряме с него", заяви Радуканов.

"Ако ЦСКА няма нужда от него, ние сме готови да седнем и да преговаряме", каза още Милен Радуканов

Както е известно, ръководството на "червените" иска да се раздели с бразилеца заради трудния му характер.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/313168.html#ixzz1gioscWdO

Радуканов и въобще Ботев нямат никакво право да преговарят с Платини. И интересно от къде е известно, че ЦСКА иска да се раздели с бразилеца, след като преди 1 месец подписа нов 3 годишен договор?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 дек 2011 11:04

Трима играчи на хита в серия "А" - Удинезе, уреди президентът на ЦСКА Димитър Борисов. Самият съсобственик съобщи новината за в. "Стандарт" по телефона от Апенините. "Още преговаряме за подробности, затова не искам да цитирам имена и постове. Става въпрос за футболисти, картотекирани в първия състав на Удинезе. Трябва да са добри", сподели още Борисов. Бившият тим на бразилеца Зико е хит в Италия, дели първото място с Ювентус. ЦСКА поддържа отлични отношения с Удинезе, като оттам ще привлече и кондиционен треньор вместо позорно напусналия Иван Йовановски.

Досега трансферите на "червените" от италианския пазар са с променлив успех. Абсолютен удар беше привличането на Беноа Кое, но провал се оказаха пресните сделки с Фабрицио Грило и Кристиан Тибони. В ЦСКА работиха и двама италиански треньори - именитият Джиджи Симони и симпатягата Енрико Катуци, лека му пръст.

Да ги видим сега и тези какви ще са.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Кой от четиримата?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 дек 2011 12:24

Александър Тунчев,Валентин Илиев,Асен Караславов или Радослав Забавник? Според мен това са вариантите за нов централен защитник! 1.Вероятността Александър Тунчев да се завърне е 30:70 защото там той получава добра заплата и дори да не играе в Лестър може би някой друг отбор от Чемпиъншип ще прояви интерес към него. Възможно е да го продадат на някой отбор от Чемпиъншип или отново да го пуснат по наем. Договора му с Лестър е до лятото така,че според мен е по-вероятно да не се завърне на Армията защото ако нашите го искат сега ще трябва да платят трансферна сума или в по-добрият случай наем. 2.В интервютата на Вальо Илиев си проличава,че явно ръководството е причината той да не иска да се завърне на Армията а да предпочете да остане в Стяуа като сега има и още по-голям стимул те продължават в Лига Европа като за сега Вальо е твърд титуляр шансовете са нулеви за завръщането му! 3.Когато Дочев беше начело на ЦСКА се появиха информации,че Караславов може да заиграе в ЦСКА,но явно собствениците не са го искали в ЦСКА каквото може би е било желанието на Дочев.Той сега е на 31 години и определено явно е изпаднал в немилост в Гройтер Фюрт играе изключително рядко този сезон има записани доста малко минути вчера записа 20 минути при победата на отбора му с 5:0 същевременно отборът му е 1-ви в класирането и има възможност да влезне в Бундеслигата щом го използват толкова рядко едва ли ще искат да го задържат. Шансовете да приеме предложение от ЦСКА са много големи,но шансовете някой от ЦСКА да го потърси са нищошни и все пак според мен е добър вариант споделям го просто като фен а не,че ще правя селекцията на ЦСКА. 4.Радослав Забавник нямам много информация за него почти никаква единственото което знам е,че този полусезон от бундеслигата не е попадал дори в групата на Майнц 05 или е тежко контузен или играе за Б отбора им мисля,че той е един от най-класните защитници минали през ЦСКА на 31 години е и мисля,че би бил страхотно попадение ако го върнем,но това ще е много трудно защото съм сигурен,че условията на 3-мата споменати преди него ще са нищожни сравнение с неговите.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Кой от четиримата?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 дек 2011 12:29

Допуснах и лека грешка всъщност традиционната позиция на Забавник не е като на другите трима,които са централни защитнини а той е десен бранител макар,че и няма лошо да се подсилиме и с десен защитник.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 дек 2011 12:31

Не съм цесекар но Тунчев е доста добра класа !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 дек 2011 12:32

Бившият защитник на ЦСКА Радослав Забавник е пред раздяла с настоящия си тим Майнц. Според медиите в родната му Словакия, десният бек ще напусне немския отбор, където не получава шанс за изява и ще се завърне в родината си.

През този сезон Забавник няма нито една минута игра в Бундеслигата и не попада в бъдещите планове на наставника на Майнц Томас Тухел, който е предприел чистка в състава си и иска да редуцира броя на играчите си до 28.

Радослав Забавник игра в ЦСКА в периода 2004-2005 година и вкара 7 гола в 41 мача за червените. За националния тим на Словакия той има 52 срещи и 1 попадение, като бе в състава на страната си за Мондиал 2010. Eто информация за Забавник!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 дек 2011 13:04

Никой. Ще дойдат трима жабари. Щом Гърнето се е заел със селекцията - работата ще е ясна

Върни се в “Архив”