League Europa - 2011-2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: League Europa - 2011-2012
А после как е ситуацията? Тегли се жребий за 1/8 финали и после ли ставаше ясен кой в кой поток се е паднал и пътя до финала?
MuFc1878 написа:А после как е ситуацията? Тегли се жребий за 1/8 финали и после ли ставаше ясен кой в кой поток се е паднал и пътя до финала?
Те 1/8 се изтеглиха днес.
А на следващия жребий се теглят 1/4, 1/2 и се определя кой ще е символичния домакин на финала в Букурещ
За мен, Порто-Ман Сити е дербито на тази фаза от турнира
- MagicMoments
- Контакти:
Добър жребий.Радвам се че Тотнъм отпаднаха.Стискам палци на ПСВ оттук нататък.
Да се надяваме че ще елиминират Стоук или Валенсия Трабзонспор си е лесна задача
Да се надяваме че ще елиминират Стоук или Валенсия Трабзонспор си е лесна задача
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Порто-Сити и Аякс-Юнайтед изглеждат най-интересните мачове на тази фаза от турнира!
За съжаление, защитаващият трофея си Порто не е това, което бе миналата година и не очаквам да отстрани "небесно сините"
Поради тази причина най-интересен ми изглежда сблъсъкът на "дяволите" с холандците.... Още в груповата фаза на ШЛ Аякс ми направиха добро впечатление! Имат добър млад отбор и играят добър футбол.... от своя страна Юнайтед нямат право на повече издънки! 

TodorT написа:Порто-Сити и Аякс-Юнайтед изглеждат най-интересните мачове на тази фаза от турнира!За съжаление, защитаващият трофея си Порто не е това, което бе миналата година и не очаквам да отстрани "небесно сините"
Поради тази причина най-интересен ми изглежда сблъсъкът на "дяволите" с холандците.... Още в груповата фаза на ШЛ Аякс ми направиха добро впечатление! Имат добър млад отбор и играят добър футбол.... от своя страна Юнайтед нямат право на повече издънки!
Не съм много съгласен, всъщност Аякс се представят доста колебливо и това се вижда най-ясно в Ередивизия. Много е рано да се дават прогнози, не се знае и Юнайтед с какви играчи ще излезе в този турнир, но определено ми се виждат доста явен фаворит. Сити пък предполагам, че ще хвърлят основно силите си във ВЛ, а Порто е много коварен отбор и не веднъж и два пъти е бил английски отбори. Да, Фалкао липсва, но отборът е на почти същото ниво от миналият сезон.
Лацио и Атлетико също е доста интересен двубой, но пак казвам, много е рано за каквито и да било прогнози.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Пролетта в ЛЕ вече започна под дебелия руски сняг. Гръцките хитреци измъкнаха 1-0 като гост на Рубин и гледат към следващия си съперник.
- Udoji90
- Контакти:
drvasko98 написа:Пролетта в ЛЕ вече започна под дебелия руски сняг. Гръцките хитреци измъкнаха 1-0 като гост на Рубин и гледат към следващия си съперник.
Брей, аз чак не бях забелязал, че днес има мачове и от ЛЕ. Довечера играят също Брага - Бешикташ.
Евентуален съперник на Олимпиакос в следващата фаза е победителят от Залцбург - Металист. Лично аз стискам палци на украинците да излязат от тази четворка.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Напълно логично като разбрах,че играят сега си казах на акъла твърдо 2 е тоя мач,след тва поглеждам 0-1 за Олимпиакос,Рубин не са играли официален мач от 2,3 месеца напълно нормално да паднат.Това очаква всички руски отбори 

- Udoji90
- Контакти:
Разбира се не мога да пропусна да оплюя Ринг Бг, които са решили да дават Стяуа - Твенте, а да пренебрегнат Стоук С - Валенсия.
Разбирам, че е интересно да се види представянето на българските играчи в турнира. Разбирам също, че и аз съм пристрастен в случая. Обективно погледнато обаче, когато английски и испански отбор се срещат, няма оправдание (Дори Н. Михайлов и В. Илиев не са оправдание) въпросният мач да не бъде предаван.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...