Познавате ли бившите футболисти на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Познавате ли бившите футболисти на Левски?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 дек 2011 19:47

727150 написа:
Captain Stottlemeyer написа:В интерес на истината, Павел Панов е футболист на "Спартак" и след това на "Левски-Спартак". ;)
Извън темата: Синът на Гунди - Андрей (много добро и скромно момче, с когото имах удоволствието да се запозная лично преди доста години) е женен за дъщерята на Павел Панов - Изабела. :)

Май ние двамата с теб сме едни от малкото от форума ,които са гледали наживо изпълненията на терена на Панов,пък и на зет му Андрей години по-късно. :)

Честно казано, Андрей не съм гледал никога на терена. Той се опита да излезе от сянката на великия си баща, но бремето да носиш името АСПАРУХОВ натежа твърде много. Мисля (колкото и жалко да звучи), че имаше и някаква вътрешна съпротива от страна на ръководството на клуба. Спомням си, че известно време Андрей игра в "Светкавица" - Търговище и това е всичко.... за съжаление. Павел Панов, или Пачата, както го наричахме, си спомням много добре, естествено. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 дек 2011 20:21

Връзката Гунди - Пальо е от по-рано - Панов беше момченце, когато започна да влиза в игра покрай Гунди. То Гунди, лека му пръст, си отиде, и после изгря звездата на Панов. не знам обаче откъде му излезе този прякор Пачата - дали от това, че като играеше, стваше червен, та червен в лицето ... Пък и като се появи покрай Гундим който беше хубавец, Панов, като момченце беше - май даже и още пубертетно-пъпчив.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 дек 2011 20:22

Връзката Гунди - Пальо е от по-рано - Панов беше момченце, когато започна да влиза в игра покрай Гунди. Но Гунди, лека му пръст, си отиде, и после изгря звездата на Панов. Не знам обаче откъде му излезе този прякор Пачата - дали от това, че като играеше, ставаше червен, та червен в лицето ... Пък и като се появи покрай Гунди, който беше хубавец, Панов като момченце беше - май даже и още пубертетно-пъпчив.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 16 дек 2011 20:27

Има много интересна класация на футболисти,играли в Левски с най-интересни прякори.Тук се включват-Георги Иванов-Гонзо,Александър Александров -Кривия,Божидар Искренов-Гибона,Бисер Иванов-Легендата,Елин Топузаков-Топчо,Емил Велев-Кокала,Йонко Неделчев-Багажника,Димитър Телкийски-Мечо,Мирослав Иавнов-шуменския Деко,Георги Чиликов-Чилика,Емил Кременлиев-мистър Бийн,Николай Тодоров-Кайзера,Георги Аспарухов-Гунди,Георги Марков-универсалното ренде Вьорнер.

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 16 дек 2011 20:34

Не сте единствени,аз също съм го гледал на живо.Голям левскар и един от малкото добри център нападатели.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 16 дек 2011 20:35

Captain Stottlemeyer написа:
727150 написа:
Captain Stottlemeyer написа:В интерес на истината, Павел Панов е футболист на "Спартак" и след това на "Левски-Спартак". ;)
Извън темата: Синът на Гунди - Андрей (много добро и скромно момче, с когото имах удоволствието да се запозная лично преди доста години) е женен за дъщерята на Павел Панов - Изабела. :)

Май ние двамата с теб сме едни от малкото от форума ,които са гледали наживо изпълненията на терена на Панов,пък и на зет му Андрей години по-късно. :)

Честно казано, Андрей не съм гледал никога на терена. Той се опита да излезе от сянката на великия си баща, но бремето да носиш името АСПАРУХОВ натежа твърде много. Мисля (колкото и жалко да звучи), че имаше и някаква вътрешна съпротива от страна на ръководството на клуба. Спомням си, че известно време Андрей игра в "Светкавица" - Търговище и това е всичко.... за съжаление. Павел Панов, или Пачата, както го наричахме, си спомням много добре, естествено. :)

Пускаха го резерва сезони 85/86 и 86/87.,общо за първенство,купа,международни мачове и приятелски двубои му се събират около 30 мача за Левски и 3 гола.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 16 дек 2011 20:38

определена му тежеше че е син на Гунди

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 16 дек 2011 20:41

Познавах Стоичко Пешев. Лека му пръст. Черпили сме се в една кръчма в Сухата река(имам приятели от Сухата река), а той за едно черпало ми разправяше интересни неща от историята на футбола ни. Той ми е казвал, че най-големият футболист, който познава е Димитър Якимов. Изрично съм го питал за Аспарухов...човека казваше "да, но Митата беше уникален".
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 16 дек 2011 20:46

727150 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I8Ui5R3bv9w&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zDpcheTgJ3g&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]

Кадри , от които настръхваш ! Само Левски :)

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 16 дек 2011 20:49

727150 написа:

Явно е така ! Панов , го помня като играч , но мачовете с Аякс и Барса ми бягат ;)

Върни се в “Левски”