Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Мнениеот greenpeak » 18 юли 2009 10:21

Brøndby IF - PSV Eindhoven (11-07-2009)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=01Q9HOF6J18[/youtube]

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юли 2009 10:23

Вижте къде се готвят ПСВ - http://www.novsport.com/news46103_1022.html
и другото,което ми прави впечатление днес.Обърнете внимание на пренебрежението на т.нар всички медии,които се имат за национални към Черно море.А все пак именно това е бълг.отбор,който на този етап може да доведе може би най-класния отбор в България,след 2-3 години когато Левски игра в шамп.лига.А в гонга,някакво мижаво коментарче на Стефан Стоянов,което поне мен ме обижда с отношението си към БГ участниците и по-специално към Черно море.За 4.море-ПСВ "нямало какво да се каже,коментарите били излишни"-ами гледай си тогава мега "грандовете" Бате,Баку или Екранас.Ако за мач на БГ отбор срещу подобен класен отбор няма какво да се каже,то тогава това журналистче да си хвърля дипломата,която има за журналист.И шансовете били нищожни.Да,може да са не повече от 5% ,но едва ли това журналисче е говорело така преди мачовете на Левски с Верде,с Шалке и т.н.ама нали сега е Ч.море и са нищожни.И все пак оставало задоволството,че щял да гледа класен отбор у нас.Не уважаем журналисте.Ще гледаш как български отбор се изправя срещу един от клубовете от големия елит на Европа,иначе ако искаш да си гледаш големи отбори,можеш всяка година да го правиш не много далеч,тук до Гърция прескачай и гледай всяка година шамп.лига на живо.А на мача Ч.море-ПСВ ще гледаш БЪЛГАРСКИ отбор срещу голям такъв,а не само т.нар.голям от теб.
Естествено това по-горе го казвам с уговорката,че успеем да елиминираме молдовците,където изобщо няма да е лек.Затова и се бях зарекъл,че няма да коментирам ПСВ преди да сме отстранили и на теория Искра,но това мнение днес в голяма медия с голяма трибуна,каквато е Гонг.бг просто ме обиди и се възмутих.Естествено и преди да започнете да ме псувате,казвам че това все пак си е мое виждане и мнение...
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 18 юли 2009 10:33

mursusaid написа:Вижте къде се готвят ПСВ - http://www.novsport.com/news46103_1022.html
и другото,което ми прави впечатление днес.Обърнете внимание на пренебрежението на т.нар всички медии,които се имат за национални към Черно море.А все пак именно това е бълг.отбор,който на този етап може да доведе може би най-класния отбор в България,след 2-3 години когато Левски игра в шамп.лига.А в гонга,някакво мижаво коментарче на Стефан Стоянов,което поне мен ме обижда с отношението си към БГ участниците и по-специално към Черно море.За 4.море-ПСВ "нямало какво да се каже,коментарите били излишни"-ами гледай си тогава мега "грандовете" Бате,Баку или Екранас.Ако за мач на БГ отбор срещу подобен класен отбор няма какво да се каже,то тогава това журналистче да си хвърля дипломата,която има за журналист.И шансовете били нищожни.Да,може да са не повече от 5% ,но едва ли това журналисче е говорело така преди мачовете на Левски с Верде,с Шалке и т.н.ама нали сега е Ч.море и са нищожни.И все пак оставало задоволството,че щял да гледа класен отбор у нас.Не уважаем журналисте.Ще гледаш как български отбор се изправя срещу един от клубовете от големия елит на Европа,иначе ако искаш да си гледаш големи отбори,можеш всяка година да го правиш не много далеч,тук до Гърция прескачай и гледай всяка година шамп.лига на живо.А на мача Ч.море-ПСВ ще гледаш БЪЛГАРСКИ отбор срещу голям такъв,а не само т.нар.голям от теб.
Естествено това по-горе го казвам с уговорката,че успеем да елиминираме молдовците,където изобщо няма да е лек.Затова и се бях зарекъл,че няма да коментирам ПСВ преди да сме отстранили и на теория Искра,но това мнение днес в голяма медия с голяма трибуна,каквато е Гонг.бг просто ме обиди и се възмутих.Естествено и преди да започнете да ме псувате,казвам че това все пак си е мое виждане и мнение...

НА БЯЛОТО ЧЕРНО НЕ МОГА ДА КАЖА НЕЩАТА СА СИ ТОЧНО ТАКИВА ..!
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 18 юли 2009 11:05

Ами да, какво друго да се очаква. Обичайното неглижиране на всички отбори, които не се казват "ЦСКА" или "Левски". За ГОНГ освен тези двата, други не съществуват. Само че, ако "Левски" трябваше да играят срещу ПСВ, щяха досега да се изпишат 10 тома. Както казаха преди мен, нека си гледат грандовете от Азербейджан и Литва, все пак мача на "Левски" е с национално и световно значение :)
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 18 юли 2009 11:06

Всички малко се оливате с оптимизма,все пак psv е вторият най-титулован отбор в Холандия и ест футболистите му струват колкто цялата а група.Аз съм на мнение обаче,че за момчетата ще е мн по-добре да играя с гранд,отколкото някакви латвийци,азърбейджанци и някакви изпаднали ирладнци.Пък и ние не сме като Левски да сваляме гащитите на всеки отбор на запад от България.Аз си мисля ,че жребият на Левски и Цска им прави лоша услига занапред,но бъдещето ще покаже.

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 18 юли 2009 11:07

Отдавна е ясно, че има едни псевдо журналисчета болни от неизлечима болест "синьо-червен СПИН", които докато са живи ще страдат и ще си чешат неудържимо задниците след всеки техен коментар! Тази болест не се лекува - тя ги убива бавно и мъчително, докато един ден се окаже, че посните им коментарчета са толкова жалки, че самите те няма да могат да си ги тълкуват с изпразнените си от съдържание болни кратуни, а у нас истинските фенове ще будят вече не гняв, а съжаление!

Напред моряци!!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 юли 2009 12:07

Най-дбрия начин да излекуваме "синьо-червения СПИН" в медиите е прост и ясен.За да сме гранд,за да ни уважават дори мазните плюжеци като Ж.М.,Г.А. и Е.Д. е нужно едно нещо-да излезем и да отстраним ПСВ Айндховен!Европейски Шампион в България не е отстраняван сигурно от 30 години,ако ние вземем скалпа на такъв отбор просто никой няма да може да ни каже "копче".Затова не просто оливане с оптимизъм,ние сме длъжни да се настроим за победи над ПСВ,да работим за това.Да удържим бесния щурм на холандците там на Филипс Арина....и когато удари часът на реванша да превърнем Лазур в един потресаващ дори за тях футболен Ад по трибуните.Този сблъсък може да легитимира Черно Море в Европа,не победи над Искра-Стал,за да сме някой отатък Калотината е нужно да треснем ПСВ и ще го направим :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 юли 2009 12:20

venitos написа:Отдавна е ясно, че има едни псевдо журналисчета болни от неизлечима болест "синьо-червен СПИН", които докато са живи ще страдат и ще си чешат неудържимо задниците след всеки техен коментар! Тази болест не се лекува - тя ги убива бавно и мъчително, докато един ден се окаже, че посните им коментарчета са толкова жалки, че самите те няма да могат да си ги тълкуват с изпразнените си от съдържание болни кратуни, а у нас истинските фенове ще будят вече не гняв, а съжаление!

Напред моряци!!!!

Точно така е.Много често взеха да ме дразнят тези журналисти.И жалко че ги има в Гонг-а.
mursusaid написа:Вижте къде се готвят ПСВ - http://www.novsport.com/news46103_1022.html
А Стрелеца тук буквално ми взе думите от устата.Но нали ПСВ,не играе с Левски или ЦСКА,ЗАТОВА Е ТАКА.
Само Черно море.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 18 юли 2009 13:11

Синьо-червените ХОМОжурналя, изпитват удоволствие да лижат съответните сини или червени задници.
Няма от какво да се учудвате, такъв им е манталитета. Лижат дори когато никой не иска нищо от тях, с или без повод

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 юли 2009 15:08

Greenpeak,това беше ИДЕАЛНО.Много ми хареса :lol: :lol: :lol: :lol: Като цитирах Стрелеца преди малко,исках да кажа ,ако не бяха синьо-червените близалки от Гонг(не всички),ТРЯБВАШЕ да обърнат подобаващо внимание на най-сериозния евентуален съперник на български тим в следващия кръг на ЕКТ.Все пак това е гранд от едно от водещите първенства на Европа,бивш носител на КЕШ и УЕФА,ОТБОР С ИМЕ И ТРАДИЦИИ в Европа.Но Екранас,Баку,Сконто и Дери Сити,са по-големи грандове :P
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”